Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bláznivý surfer: Mladík robí šialené obraty na nábytku!

Tim Maire dokáže surfovať aj na barovej stoličke
Tim Maire dokáže surfovať aj na barovej stoličke (Zdroj: YouTube)

WILLIAMSVILLE - Vodné lyžovanie sa, ako už názov napovedá, prevádzkuje predovšetkým na lyžiach. Fantázii sa ale medze nekladú, a tak niet divu, že si niekto na tento šport vybral kus nábytku. Video z počiatku decembra ukazuje mladého Američana, ako sa preháňa za člnom po jazere v Missouri na dreve, na ktorom mal ešte postavenú barovú stoličku.

Dvadsaťosemročný Tim Maire nahral na internet video, na ktorom "lyžoval" po jazere Wappapelo. Zvolil si však netradičný spôsob, miesto lyží si stúpol na disk o priemere 1,2 metra, na ktorom bola ešte umiestnená barová stolička.

Nielenže si muž na tú stoličku sadol, ale ešte vyliezol na jej vrch a stál na nej, to všetko za jazdy a bez istenia. Aby tento svoj ​​kúsok zavŕšil, urobil na stoličke obrat o 360 stupňov.

Akokoľvek sa to zdá šialené a nezvyčajné, podľa počtu videí na internete, na ktorých ľudia rovnakým spôsobom brázdia vody na barovej stoličke, je vidieť, že o nič unikátneho zrejme nejde. Niektorí tomuto "barovému" športu dokonca dali názov "stooling".

Nezvyčajné surfovanie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu