Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Prevratný prieskum: Štyridsiatnici sexujú častejšie ako tínedžeri!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Ľudia, ktorí dovŕšili štyridsiatku, čelia práve v tomto období stresom najrôznejšieho druhu počínajúc výchovou detí až po náročnú prácu. Napriek tomu, či práve preto, si nájdu čas aj na sexuálne radovánky.

Podľa záverov štúdie, ktorú minulý mesiac vykonalo isté britské rádio, sexujú dokonca častejšie ako dvadsiatnici či tínedžeri. Prieskum, ktorého sa zúčastnilo 1700 ľudí, taktiež odhalil, že každý piaty štyridsiatnik je slobodný.

"Táto veková skupina je skúsená, ale stále otvorená novým nápadom. Sú sebavedomí a vedia, čo chcú od života," uviedol riaditeľ rádia Andy Carter. "Narodili sa do generácie rock and rollu a tento spôsob života na nich pravdepodobne zanechal stopy," vysvetlil.

Za svoje ikony účastníci štúdie považujú najmä futbalistu Davida Beckhama či speváčky Kylie Minogue, Cheryl Cole a Lady Gaga. Radi sa tiež pekne obliekajú a až pätina z nich priznala, že majú v šatníku kus, ktorý stál v prepočte viac ako 584 eur.

Štyridsiatnici nezaostávajú ani v oblasti technológií. Práve u nich existuje najväčšia pravdepodobnosť, že budú vlastniť počítač či laptop. Siedmi z desiatich pravidelne navštevujú sociálne siete ako Facebook alebo Twitter.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu