Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Martin Kontúr bol online! Dostal ponuku na sobáš!

Martin Kontúr
Martin Kontúr

BRATISLAVA – Moderátor Martin Kontúr (27) sa narodil 13.decembra 1981. Známy publicista pochádzajúci z Ružomberka spolu s Pycom sprevádza divákov priamymi prenosmi zo slovenskej Eurovízie. Okrem uvádzania pesničkovej šou má s televíznymi kamerami, aj mimo nich, bohaté skúsenosti.

Eurosong nie je jedinou Kontúrovou aktivitou, ktorú v STV má. Vlani v decembri sa stal PR manažérom Jednotky a taktiež je pravidelným hosťom Ranného magazínu, kde analyzuje udalosti v šoubiznise.

To, že sa v tejto oblasti vyzná viac než dobre, dokazuje aj to, že viac ako tri roky informoval o prominentoch v markizáckom Teleráne. V médiách však pôsobí už dlhšie. Šesť rokov moderoval v rádiu Okey a okrem iného písal aj pre vychytené slovenské týždenníky a mesačníky.

Rozhovor

10:50:33 - otázka od: jana Ahoj, zaujimalo by ma ci ta viac bavila novinarcina alebo PR, dik. Oboje má čosi do seba. Novinárčina mi otvorila oči, aby som viac ako PR pochopil to, čo novinári naozaj chcú a potrebujú pre svoje články. Takže zdieľam názor, že PR by si mal prejsť aj novinárskou robotou.

10:51:46 - otázka od: peter ahoj co si prosim ta moderoval v okey radiu....fandim ti...drz sa Servus, Peťo...Bola to dvojhodinovka o šoubiznise 5x týždenne, neskôr, keď odišiel Julo Viršík, som po ňom "zdedil" hitparádu Okey chart... Už rok v Rádiu Okey nie som :)

10:52:21 - otázka od: Hugo ty si sa z kade vyskytol ??? pre Boha nic v zlom ale ty na obrazovku nepatris!!!!! Hugo, stále môžeš prepnúť program...

10:53:10 - otázka od: Livia ahoj jak sa ti moderovalo wčera ?:) Včera to bol dosť masaker, aj kvôli tomu, že finále trvalo omnoho dlhšie, boli tam inak vystavané špecifickejšie vstupy, ale keď sa to chýlilo ku koncu, bolo mi aj torchu ľúto, že je už po všetkom ...

10:54:42 - otázka od: petra Ahoj Martin si super,,,ako sa ti páčilo moderovanie Eurovision??? Bola to úžasná skúsenosť, obohacujúca. Zase niečo iné. Celý Eurosong som bral ako veľmi príjemný odklon od reality a teraz som späť vo svojej dennej rutine. Už sa neviem dočkať voľna :)

10:55:31 - otázka od: Marek Cawes martin :D mam na teba otazku . Kolko mas centimetreov? Lebo v TV sa zdas byt maly . Dakujem + vela stastia v dalsom moderovani. Servus, Marek, mám presne 172 cm. Je to až taká neštandardná výška? :)

10:57:21 - otázka od: Lucia Ahoj,si prijemný moderator,kde si sa naučil tak super anglicky?A prečo si odišiel z Markizy? Suepr anglicky to veru nie je, bolo to len čo sa na mňa nalepilo počas štúdia na škole... Z Markízy som odišiel preto, lebo prišla ponuka z STV a na Slovensku nemôžeš byť v dvoch telkách súčasne. Ono by to aj vyzeralo zvláštne: v Teleráne o šoubize - a potom ako PR za STV :)

10:58:12 - otázka od: Makinka aooj si velmi zlaty vcera som bola na eurovizii a som ta tam videla viac krat a si velmi malícky kolko merias? a velmi sa mi to tam pacilooo si fakt super :) Ďakujem, Makinka, údaj je už známy: 172cm. Mne to stačí :)

10:59:52 - otázka od: Petra Ahoj, napadajú ma 2 otázky. 1. Nemáš náhodou brata, ktorý pracuje v jednej reštaurácii v BA pri jednom internáte? Lebo sa dosť na seba podobáte. :o) 2. Nebol si niekedy prezentovaný v rádiu ako Martin V. Kontúr? Pekný deň!!! Peťka, nemám brata, len jednu sestru. ale už sa mi párkrát dostalo do uší, že mám v BA dvojníka. A myslím, že nie jedného... preboha!! :D V rádiu ...no áno...

11:00:10 - otázka od: roro ahoj - zaujal si ma mam super verbalny prejav a si pohotovy a vyzaruje s teba totalna pohoda Ďakujem, roro, to poteší...

11:00:38 - otázka od: Tomáš Prečo Desmod odstúpil z Eurosongu? Mal súťažiť postúpil by dalej Hmm, je to škoda, ale tak sa vyvinuli okolnosti. Bohužiaľ, médiá majú dnes stále väčšiu moc, ako pravda.

11:01:09 - otázka od: katka Ahoj ozenis sa za mna ? davam ti ponuku na sobas ! volam sa Katka mam 19r myslim to vazne Katka, mám 27... Čo by na to povedali u vás doma? :)

11:02:41 - otázka od: peter urcite na teba spada aj dost krityky ako od huga ako sa stym vyrovnavas? Peťo, je kritika a ´kritika´. Keď mi niekto povie: nerob to takto, urob to takto - beriem. Ale keď niekto len a priori povie: to je zléééééééééé, vôbec si to neberiem. Ľudia majú právo na svoj názor, tiež pri niektorých televíznych tvárach prepínam...

11:02:54 - otázka od: monika si velmi sympaticky a drzim ti palce :o))) vela stastia v zivote. ahoj Ďakujem, Monika, podobne aj Tebe.

11:03:16 - otázka od: Tom V telerane som ta este mal rad ale v eurovizii si bol trapny...nic v zlom :( Tome, v čom konkrétne?

11:04:55 - otázka od: Maros Nazdar Martin, mna zaujima co a kde si studoval....dik Servus, Maroš, študoval som v Ružomberku na štátnom gymnáziu. Po prvom ročníku štúdiu masmédií na vysokej škole som sa dostal do rádia a zistil so, že je to omnoho lepšia škola pre život, než nudné štúdium. Tak som sa na školu vykašlal a začal konečne robiť to, čo ma baví....

11:05:29 - otázka od: Johan Ahoj, si velmi dobry moderator a je skoda, ze si nemoderoval napr. Slovensko ma talent. Drzim ti prsty a dufam, ze ta coskoro uvidim na telviznej obrazovke. Ojojoooooooooooooj, to by som vysoko rúbal... Pomaly treba ísť do týchto projektov, pomaly. Lebo sa človek popáli. Všetko má svoj čas a čo má prísť, to príde.

11:06:56 - otázka od: Parisian. Cafko.Chcem sa ta opytat,ale uprimne,aky mas nazor na kvalitativnu uroven nasej Eurovizie?Dik za odpoved. Hm, už to povedal laco Lučenič - je to odraz stavu našej pop music. osobne som však veľmi spokojný so zostavou finálového kola a teším sa, že sme vďaka Eurosongu objavili napríklad skupinu Mukatado, či Janais. A najväčšiu radosť som mal, samozrejme, z Nely a Kamila. Boli to moji favoriti.

11:07:29 - otázka od: Tono sry, ale Hugo ma pravdu, Hugo palec hore :-) Hugo, máš tu fanklub! :) Niekto ďalší? :)

11:07:59 - otázka od: Vlado Ahoj zdravim, prosi Ta, nedalo by sa nieco spravit s tym ucesom co mas? Ten kohutik, no, nic v zlom. Vlado, prosím Ťa, čo sa dá s mojimi vlasmi robiť? :) Poraď!

11:09:19 - otázka od: Mário Martin bol si super. Slovensko má ďalšieho super moderátora. Čo budeš ďalej moderovať? Netuším, uvidím, kam ma vietor v STV zaveje :) Moja hlavná pracovná náplň je PR Jednotky STV. To sotatné je len pridaná hodnota... Taká príjemná zmena.

11:10:55 - otázka od: roman čawes s ktorou celebritou by sa chcel stretnuť osobne? Osobne? Neviem, už ich bolo toľko... Ono je to tak, že som ich v jednom momente začal vnímať nie ako hviezdy, ale ako obyčajných ľudí. Ako takých ich rozdeľujem len na dobrých a zlých. O tom to celé je...

11:12:48 - otázka od: peter aka je tvoja denna rutina?prezrad ako oddychujes.... Nabehnem do trafiky, nakúpim časáky, chrústam mandle, pijem zázvorový čaj... Sem tam plávam, korčuľujem a najradšej šoférujem :) a fejsbúkujem :)

11:13:46 - otázka od: Klara Ahoj Martin, sem tam som ta sledovala v Markize. Lepsie sa mi vsak hodis v pozicii kde si teraz. Co ta viedlo k tejto zmene? Pekny den! Hm, bola to zmena, s ktorou som nerátal. Do STV som nastúpil koncom decembra na úplne inú pozíciu a ponuka moderovať Eurosong prišla koncom januára... Takže to bolo nečakané...

11:14:20 - otázka od: Lubica Ahoj Martin, si velmi zlaty, mame ta cela rodina velmi radi. Ostan aj nadalej taky, aky si. Ďakujem, Ľubka, pozdravujem celú rodinku.

11:14:50 - otázka od: Veronika AKO DLHO SA UZ POHYBUJES VO SVETE ''SHOWBIZU?'' Už je to siedmy rok... A zatiaľ ma to baví, lebo mám okolo seba ľudí, ktorí am držia pri zemi.

11:15:47 - otázka od: Ivan Rybar ako stary ruzombercan som hrdy na Vas a ale som zvedavy sktorej vetvy Konturovskej rodin ste v ruzomberku Pozdravujem Vás, pán Rybár... Tata je Igor, starký je Ján (maľuje)... je to tá správna vetva? :)

11:16:37 - otázka od: penelope vyhral tvoj favorit ? Resp. ako si spokojný s víťazom sms hlasovania ? Áno, vyhral môj favorit z hľadiska použiteľnosti v Moskve. Najviac ma ale baví pesnička od Mukatado.

11:17:53 - otázka od: Marek Čau,nepáčilo sa ti viac, keď si vystupoval v teleráne na markíze?bol si tam prirodzenejší,aspoň môj názor Vždy človek vyznie prirodzenejšie, keď je hosťom, nie keď vedie program. Zákulisie muselo byť trochu uletenejšie, bol to dramaturgický zámer.

11:19:24 - otázka od: fany zdravím Ťa, zaujímalo by ma, či si niečo vyštudoval v súvislosti s Tvojou terajšou činnosťou Nie, všetko ma naučil život a ľudia, ktorí mi dali šancu :) Moderovanie ma zaujímalo od puberty...

11:20:10 - otázka od: dana Ahoj, Martin Ja sa nechcem nič opýtať, v podstate všetko je zodpovedané a sledujem Ťa už od markizáckeho Telerána a som v šoku - v dobrom, aký si super šikovný. Prajem Ti veľa úspechov a nech sa ponuky hrnú - dúfam, že si to kompetentní všimli... A nič si nerob z názotov typu "hugo". Nech on niečo dokáže! Danka, ďakujem :) Všetko dobré aj Tebe.

11:21:11 - otázka od: tepulka ahoj prosim ta uz to skoncilo na eurovizii kto bol tvoj najhorucejsi favorit a uz nebudes chodit do telerana? Od januára 2009 som súčasťou ranného magazínu STV. Pondelok, streda, piatok :) O favoritovi som už hovoril: Kamil s Nelou a Mukatado

11:21:37 - otázka od: janqa no ahooj....ja sa len chcem spytat ci si vcera mal nejakeho favorita/tku???ale pravdu :D....diki ver tomu, že hej! A slovenská muzika ma po Eurosongu začína baviť čoraz viac! :)

11:22:08 - otázka od: Mário Martin bol si super. Slovensko má ďalšieho super moderátora. Čo budeš ďalej moderovať? Mário, to by som aj ja rád vedel... :) Zatiaľ nič, ale biedu netriem, neboj sa :)

11:23:29 - otázka od: Maťa Ahoj Martin, ja som tiež z Ružomberka :) ako často sa sem vraciaš? :P Servus, Maťka, tak často, ako sa to len dá. Niekedy aj každý víkend...

11:23:41 - otázka od: Ingrid Pekný deň , včera ste boli s Pycom super , išlo Vám to spolu výborne , vôbec mi tam nechýbala /v moderovaní / žena , obaja ste profíci . Páčilo sa mi to ako ste to robili,fajn, všetko dobré dikez! Snažili sme sa.

11:24:54 - otázka od: Radovan Ahoj Martin. Vies mi povedat preco sa Eurosongu nezacastnila Barbara Haščáková? Ak by tam bola, mala by podla Teba sancu na postup? Dik. Inac Ti drzim palce. Ahoj. Rado, neviem, prečo sa toho nezúčastnila... Možno ju teraz zamestnávajú spevácke aktivity v USA (ak tam ešte stále je). Ale môže to skúsiť o rok.

11:25:31 - otázka od: lila ahoj , myslim si že si super moderátor , ide ti to ...určite lepšie ako podaktorí/nebudem menovat/prijemny a stále máš o čom... a to sa cení,prajem všetko dobré :o)) fuuuha, červenám sa. Ešte stále je sa čo učiť.

11:26:48 - otázka od: lenka ahoj martin čo si mysliš že prečo odstupil desmod nie nahodou kôli tej všetkej špine čo ste na nich nahadzali koho chcete poslat do sveta superstaristou ???desmod by podla teba nebol lepši? mal vyhrat Lenka, Eurosong bol o pesničkách, nie o interpretoch. Situácia okolo Desmodu ma mrzí ešte teraz. Bohužiaľ, niekedy mediálny tlak dokáže kruté veci.

11:28:03 - otázka od: katka mne to nevadi !!! ja ta chcem a hotovo ! davat ti vaznu ponuku na Sobas !!! mam 19r 53 kg vysku ako ty som bruneta modre ocka som z BA chcem ta Asi začnem niečo hovoriť o tom, že najdôležitejšie je vnútro človeka :) Katka, no way, ja už niekoho mám :)

11:29:06 - otázka od: Tomáš Neboli to zákulisné Ťahy? Zákulisné ťahy? To odmietam, nič také sa na Eurosongu nedialo...

11:30:25 - otázka od: tomino vyzeras jak dilino, nevadi ti to? Ani nie, už som si zvykol... :) Ty si so sebou spokojný?

11:31:33 - otázka od: lubo Nezaspavas tam nahodou ked si celu noc nespal?:D..na com ides ked si "vstaval" do telerana a este aj tu sa vyskytnes:D Od polnoci asi štvrtá káva, zázvorový čaj, ovocné miešané drinky... A popoludní padnem na gauč a zobudím sa až zajtra ráno :)

11:31:56 - otázka od: Marek PREPAC JA NEMAM OTAZOCKU JA BY SOM TI CHCEL POVEDAT ZE SI PROSTE SUPER PRAJEM KRASNY DEN Dobre sa to číta... Ďakujem :)

11:32:14 - otázka od: Suszie Ahoj, komu si drzal palce v Eurovizii ty? Mukatado. Aj dnes ráno som si v sprche spieval "ja-sa-mááám" :D

11:34:03 - otázka od: Tomáš Nazdar Martin nerozmyslas o tom, ze by si sa dal na moderatorsku drahu v TV(napr. programov ake moderuje Pyco). Ide ti to velmi dobre:) Tome, nie som typ človeka, ktorý sa ponúka a chodí na kastingy, Zatiaľ ma všade zavolali. Takže uvidíme, či sa vyskytne niečo ďalšie. Po toľkých rokoch v zákulisí šoubiznisu to beriem veľmi relatívne... a s rezervou. Ako hovorí Igor Timko: Nič nie je staršie, ako včerajší úspech.

11:35:17 - otázka od: ada Ahoj Martin,čo hovoríš na víťaznú pieseň,nevieš či bude naspievaná v angličtine? Či bude preložená do angličtiny, to ukážu najbližšie dni. Osobne by som bol rád, aby ostala v slovenčine. Po preklade by sa z nej mohla vytratiť charakteristická atmosféra, ktorá jej pridáva "zimomriavkový" efekt... :)

11:37:29 - otázka od: Majka Ahoj Martin. Velmi ti fandim.Posobis na mna ako prijemny chalan, ktory sa na nic nehra. Zaujima ma, ci budes na obrazovke castejsie (aj v inych programoch) a tiez chcem vediet, ako sa ti spolupracovalo s Pycom. Vdaka Pyco je veľký profesionál a bolo mi veľkou cťou s ním spolupracovať. Od jeho skromnosti by sa mohli učiť mnohé slovenské hviezdy, ktoré mu nesiahajú ani po členky... Na tomto názore sa zhodol celý štáb ESC.

11:37:47 - otázka od: Andrea Ahoj Matko:),chcem Ti povedat,ze si jeden velmi zlaty clovek,ktoremu To v telke dost sekne...myslim,ze vies,co a ako s ludmi treba...zelam vela vsetkeho...Andrea Ďakujem, ďakujem, ďakujem....

11:38:35 - otázka od: Aďa Ahoj Martin. Prvy krat som Ťa teraz zaregistrovala v TV a musim povedať, že si bol SUUPER. Normalne by som si Ťa vedela predstaviť ako hlavneho moderátora namiesto Pica:). Verim, že sa ešte ukážeš na obrazovke. Otázočka: Kto bol tvoj favorit v Eurosongu?? Pekny deň. Fuha, miesto Pyca asi nie... :) A favorit: Mukatado... :)

11:39:37 - otázka od: Sajhi Ahoj, chcem sa spytat ako to funguje v zákulisí ? Kapely a spevaci, ktori v podstate nemaju ziadne pesnicky a nikto ich uz nepocuva sa zrazu tlacia do kamery, kyvaju, posielaju pusisnyk a podobne kraviny.To si platia, aby sa tam mohli ukazat alebo ich sami pozyvate ? rozosmial/a si ma ... rozmýšľam, či to mám odhaliť :) Kapely sa prezentovali najlepšie, ako vedeli. Niekedy to prehnali, ale to sa stáva. Aj mne párkrát ušlo a bolo to silené...

11:41:02 - otázka od: Aďka Ahoj Matko:) Chcem sa opytat, preco nedali vcera spievat Petra Cmorika namiesto Desmodu...????bolo to riadne nefer...:( Aďka, spievanie Petra Cmorika miesto Desmodu bola vôla skupiny Desmod. O náhradníkovi musela rozhodnúť porota, A podľa toho, čo som sa dočítal v tlači, aj keby to Cmoro dostal, neprišiel by.

11:43:55 - otázka od: Hela Pepacte netyka sa to priamo Vas... ale preco pri jasnom poradi prvych troch nebola prizvana zo zakulisia aj Nelka... nebolo to velmi zdvorile.... alebo ak nieco bolo dovodom, malo to byt Pycom zdvoraznene.... Jedine Kamil zadakoval v mnoznom cisle...co je pekne... ale ked spievali na koniec....musela tam byt...ako to teraz vyzera, ze musela rychlo.... odist ze cestuje... nieco som rano zachytila v Radiu... co si myslim... skor scenaristom nezvladnute...ale po vysledkoch v opakujucich tabulkach... to mohlo byt aspon predpokladatelne.... ze by na podium aspon neskor za Kamilom mal niekto odprevadit napriklad aj Vy....keby sa níkto nenasiel...ale inak....spokojnost... a nech a Vam dari a prajem vela dobrych ludi vokol Vas vsetkych.... Helka, na pódiu pri rozhodovaní mohol stáť len jeden člen formácie/zoskupenia/dua. Preto tam nebola Nela. Zo zákulisia som ju nemohol priviesť ja, preotže som mal naplánované ešte ďalšie moderátorské vstupy. *Áno, Nela musela odcestovať hneď po skončení Eurosongu, mala prac.povinnosti v zahraničí... V podstate s Kamilom ani nerátali, že postúpia do finále, preto si ani v diári nerobili miesto. Fanúšikovia to však zariadli inak :)

11:44:19 - otázka od: Marian Raz som ta stretol v Kulture v Ruzomberku.... Si nechcel pit vodku s nami... Tam chodite casto? Jaj, ako som mohol piť vodku, keď som šoféroval? :)) Pamätám si na to dodnes :)

11:44:45 - otázka od: hela pane bože Martinko vy ste ešte nespal? ved vy ste bol rano v stv Nie, nespal som :) ešte nie... Robota je robota :)

11:45:56 - otázka od: Katuška aké je Tvoje naj jedlo? a pijatika?? akú máš školu?? Jedlo: tuniakové cestoviny v reštaurácii ..... ..... :) Pijatika: hmm, gin tonic škola... viď ostatné odpovede :)

11:46:29 - otázka od: Monika Ahoj Martin, želám Ti vela úspechov v práci aj v živote. Tiež som Ružomberčanka, ale bývam vo Zvolene. Nechýba Ti Liptov? Mne velmi! Chýbať mi chýba, ale bohužiaľ, príležitosti sú inde. Aj Blava je cool :)

11:47:35 - otázka od: maťa ahoj Maťko, kde si bol doteraz? si naozaj skvelý moderátor, už dávno si mal moderovať velké akcie.. máš na to, vieš pohotovo plynule reagovať a nerozprávaš trápne "vtipy" a nesmeješ sa sám na nich ako podaktorí "vychytení moderátori" ... len tak dalej, držiim ti mooc mooc palce, dúfam, že budeme o tebe ešte veeľa počuť.. :) Fuuuuuuuuuuu, Maťka, kiežby to tak bola pravda. Dúfajme :)

11:48:53 - otázka od: Ďakujem všetkým za príjemne strávenú hodinku :) Ubehlo mi to ani neviem ako. Nech sa Vám darí.

11:51:53 - otázka od: adri inak vcera ti pasovala ta baranica :D Nechci vedieť, aké v nej bolo teplo... :)) Na odpadnutie, doslova.

11:52:20 - otázka od: vlado trenky alebo slipy? boxerky... príjemné na dotyk :)

11:52:42 - otázka od: MACSA Dobrý deň Martin, pesničku som si včera večer vypočula v TV prvýkrát a mám z nej zimomriavky. Nie kvôli textu, ale kvôli Nelinmu spevu a kvôli hudbe. Ako ste boli na tom vy? Mali ste aj vy pri jej počúvaní "husiu kožu"? Ď. za odpoveď a prajem všetko naj... Maja Husia koža bola. Aj padnutá sánka... :)

11:53:26 - otázka od: filip teší ma, že na slovensku mámeˇ- podľa nového času - ďalšieho "známeho publicistu" - môžem vedieť, čo reálne publicistické máš za sebou - nie bulvárové keci.... filip, prečo si na bulvárnom on-line rozhovore, keď bulvárom opovrhuješ?

11:53:52 - otázka od: *D* ahoj martin :) len som sa chcela opytat ze ci ti kamosi vymysleli nejaku prezivku ako ma napr. Pyco :) pekny dnik Prezývky sú... je ich niekoľko... Ale tie môžu používať len moji kamaráti... :)

11:54:32 - otázka od: janka ahoj možno sa ťa to už niekto pýtal ale prečo si odišiel z markízy? Prišla ponuka z STV, rozhodol som sa ju prijať.

11:55:50 - otázka od: milos VYzeras jak dement. Preboha preco si myslis ze mozes byt na tv?? A prečo to neskúsiš Ty na obrazovke...?

11:57:04 - otázka od: steva ozaj ty na obrazovku nepatriš pomylit si v priamom prenose luciu novakovu zo zuzanou novakovou je podla mna trapne a ešte si sa ani neospravedlnil ani neopravil Števa, opravil som sa hneď v nasledujúcom vstupe priamo s ňou... Takéto veci sa stávajú.

11:57:33 - otázka od: Kristina F. konturisko, zober ma do moskvy :-))) lebo...one...ta prizabijem! :-) PS: idem napisat oficialny mail :-) Len píš, píš... :) Kamil o tom vie?

11:58:45 - otázka od: dada ahoj, musím povedať, že si mi na obrazovke nesedel, videla som Ťa prvýkrát teraz v Eurosongu, ale po počúvaní Slovenského rozhlasu v sobotu ráno som zmenila názor (ak sa nemýlim, že si to bol Ty).Si príjemný a inteligentný. Držím palce Dadka, bol som to ja... Som rád, že som Ťa presvedčil.

11:59:05 - otázka od: Lea Aky si mal 1 sex? Prvý sex? To bolo zléééééééééééééééééééééé... teraz sa už nesťažujem :)

11:59:59 - otázka od: Kacer Donald Ahoj maťo, chcem sa spýtať či vieš dôvod, pre ktorý sa DESMOD nezúčastnil.Ďakujem Donald, skupina Desmod sa rozhodla odstúpiť po kontinuálnom negatívnom tlaku slovenských médií...

12:01:02 - otázka od: Dominika aj ja ta chcem :D som blondina 158 cm, prides za mnou v stredu do Prahy? fuha... možno vo štvrtok :)

12:01:19 - otázka od: Milan nic v zlom ale cela ta sutaz bolo trosku trapne divadlo ateba nevynimajuc....len moj nazor....cavv A prečo si neprepol?

12:01:50 - otázka od: Jao Bože taky trapny moderator odpusť...

12:02:35 - otázka od: hviezdy si jednoznacne osobnost televízneho neba. mas velku budúcnost a vytríbený vkus na módu ako si to všetko dokázal? navyše ta podla mojho názoru miluje kamera. Preboha! Nepomýlil/a si si on-line rozhovor? Tu je Martin Kontúr... :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu