Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Marián Greksa bol online!

Marián Greksa
Marián Greksa

BRATISLAVA - Narodil sa 11. 6. 1959 v Bratislave. Marián Greksa je rocker, ktorý svojou hudbou žije celý život.

Jeho prvá kapela vznikla približne v roku 1981 s názvom Demikát s dvojročnou trvácnosťou a s jediným singlom ("Puberta Blues" a "Kráľovstvo krivých zrkadiel"). Po rozpade Demikátu Marián nastúpil do skupiny Modus, s ktorou nakrútil platňu "Najlepšie dievčatá". Tá obsahovala hit populárny v celom Československu "Ty, ja a môj brat", známejší ľudovo ako ´Sklíčka dotykov´, no Marián ho odmietol spievať. O pár rokov neskôr vznikla jeho sólová platňa - "Demikát".

S gitaristom Henrym Tóthom spolupracoval v roku 1989 na ďalšom albume "Amnestia v blázinci". Po otvorení hraníc sa Marián vybral do sveta a začal vystupovať po baroch. Hral na bicie a spieval v Rakúsku, Nemecku, Švajčiarsku a Kanárskych ostrovoch. To mu zabralo tri roky. Popri tom si vyskúšal aj prácu diskdžokeja.

V roku 1995 sa chlapci dohodli na comebacku so skupinou Demikát a do obchodov sa dostala výberovka "Grejtst Hic". V súčasnosti stále koncertuje. Najčastejšie hrá v baroch, v lete na festivaloch so svojou skupinou.

Rozhovor

10:46:50 - otázka od: jano Zdravim, co momentalne robis...cim sa zivis? stale hudbou? Živím sa hudbou,zatiaľ mám šťastie a dokážem sa tým uživiť.Hrám hlavne na súkromných párty,či už akusticky,alebo v triu rock a občas,ale menej ako by som chcel,aj festivaly.

10:46:50 - otázka od: btb Caf! Mas akvarko? nemám.Máme kocúra Riša.

10:48:24 - otázka od: jarmila si zenaty, mas deti? kolko? som ženatý ešte stále s prvou ženou a je mi s ňou dobre.Máme spolu dvoch synov.Adam 24 a Jakub 19.

10:51:11 - otázka od: dusan aky spevak skupina sa ti pacia? dik Sting,Police,Led Zeppelin,David Coverdale,Colegium Musicum,Rasťo Šulc,Pražský výber.

10:52:05 - otázka od: brano zdravim zaujimalo by ma ci mas nejake uchylky?:) spievam

10:52:29 - otázka od: iwa ta maska na plese u kanika vam sekla :)))) kto ju vyberal? jaťam.jaťam

10:54:23 - otázka od: stano Ktoru zenu so slovenskeho soubiznisu by si bral? ktora ma podla teba sexapeel? neviem či je to žena zo slovenského šoubiznisu,ale pani Milka Vášáryová je ešte aj dnes nádherná ženská.

10:55:24 - otázka od: andrea Cely zivot hras len rock? alebo si mal sklony aj k inej hudbe? v podstate hlavne rock,ale mal som obdobie keď som musel hrať v bare a tam som hral všeličo.

10:57:08 - otázka od: jaro Co preferujes v sexe? ake polohy? záleží s kým.Inú polohu potrebuješ pri žene,inú pri mužovi,poprípade malý psík,veľký psík,ovečka...

10:58:50 - otázka od: dajana ja sa priznam, ze pri vasom mene mi vzdy napadne iba "amerika, afrika"... pocut vlastne nejake vase dalsie piesne niekde? Nahral som doteraz asi tak sedemdesiat až osemdesiat piesní.Skúste sa spýtať majiteľov médií,prečo púšťajú iba tú jednu.

11:00:28 - otázka od: peter Zrdavim, zaujimalo by ma kolko fanyniek si mal? a celkovo kolko zien... Neviem.Nedávno som stratil zápisník aj album fotiek.Ale je jasné,že som musel mať sex aspoň dvakrát v živote.

11:01:52 - otázka od: martin nepripadas si trosku trapne s tym ucesom????? s ktorým.Ja ho občas mením.Ale áno.Pripadám si s každým účesom trápne.Neporadíš mi nejaký?

11:02:45 - otázka od: Ivana Ahoj, už si tu???? Prvý krát som sa zapojila do on-line debaty. Aj to len preto, že ťa "u nás v osade" stretávam osobne. Tak ťa chcem touto formou pozdraviť :-) Ďakujem. A v ktorej osade?

11:06:48 - otázka od: Jakub Kravec Aké sú Vaše skúsenosti s basgitarami od pána Sivčaka? Ako ich hodnotite?A prečo Vás zaujal práve tento výrobca gitár? Ďakujem Mám iba tie najlepšie skúsenosti,ale ja nie som v podstate basgitarista.Spýtaj sa Oskara Rózsu,prečo hrá na Sivčáka,keď má doma dva Laklandy a Foderu.Čo môžem povedať je,že jeho výrobky majú najkrajšie laky a celkový design,okrem toho,že hrajú fantasticky.

11:07:57 - otázka od: jozo dobry den. co chystate v najblizsej dobe? planujete nejake vystupenia? Neviem,či môžem hovoriť o plánovaní,keď hrám minimálne trikrát do týždňa.

11:08:07 - otázka od: peter spominate si na nejaku vtipnu prihodu zo svojho vystupenia, na ktoru rad spominate? Spomínam.

11:09:44 - otázka od: igor co hovorite na euroviziu? sledujete to? mate svojho favorita? Nesledujem to poctivo,iba trošku,ale mám pocit,že tentokrát ľudia rozhodujú určite lepšie ako porota.

11:10:16 - otázka od: andy keby ste sa nezvili hudbou, co by ste robili? Asi právnika,pretože som to vyštudoval.

11:10:53 - otázka od: Ivana Už som odoslala príspevok a nič. 1,2,3.... skúškáááá Marián ako sa máš? Mám sa výýýýýýborne.

11:11:53 - otázka od: peto-LV Jezisko moj drahy dobry den pan Greksa !! vela zdravia nech sa vam dari aj vasej rodinke ! len to dobre !! pre mna ste osobnost !!! Peto Ďakujem.

11:15:32 - otázka od: maynard Caw maros, paci sa mi tvoj projekt Grexabath, neviem preco o nom v tom uvodnom pokece nic neni. Neplanujes v blizkej buducnosti nejaky koncert v BA? dal by som tam este trochu viacej shreddov a growlingu ale je to super hlavne na slovenkej scene ja takej hudby biedne malo. Spozdravom MJK Žiaľbohu projekt Grexabat je odložený v chladničke.Snáď sa nám ho niekedy podarí resuscitovať.Rádiá piesne nehrali,tým pádom ťa nezavolajú na festivaly,tým pádom nepr´du ľudia na tvoje koncerty a tým pádom sa môžeš strčiť tk akurát do chladničky.

11:18:00 - otázka od: peter ahoj, mavam to stastie ta stretavat na koncertoch roznych zahranicnych interpretov a skupin a mam jednu otazku: naco si tak namysleny? Sudim to podla tvojho spravania. Inak prajem vsetko dobre. Ak je namyslenosť to ,že ťa nepozdravím,pretože ťa nepoznám tak sa to budem snažiť napraviť a budem zdraviť každého návštevn´ka koncertu.Aj ja ti prajem všetko najlepšie a prosím ta,nebuď taký vzťahovačný.

11:37:49 - otázka od: nick Kedysi som Vas videl hodnotit Risa Mullera v casoch ked bol na drogach. Prislo mi to velmi divne ked spevak ako Vy, ktory sa nemoze Mullerovi porovnavat v nicom (pocet vydanych albumov, koncertov, koncertovanie v zahranici v cechach atd atd) kriticky hodnoti karieru ineho. Okrem toho si myslim ze urcity cas na drogach ficalo 80-90%n ludi z tejto brandze. Bolo mi to smiesne z Vasej strany. Skuste napisat nieco z vasej kariery co sa da porovnat s karierou R. Mullera. Myslím si,že hodnotiť drogovo závislého známeho človeka,ktorý sa tým netají a ktorý tým pádom ovplyvňuje veľa mladých naivných,pozor nemyslím hlúpych,ľudí môže hodnotiť aj ńeznámy niekto a hlavne rodič,ktorý má deti presne v tom veku.A ja si nemyslím,že 80-90 percent ľudí z branže fičalo na drogách,neverte bulváru.A čo sa týka mojej kariéry.Áno určite nie je taká úspešná ako kariéra Richarda,ale celý život žijem z vlastného hlasu,živí ma to celkom slušne,patrím k tej malej skupinke ľudí,ktorá sa živí tým,čo ju baví,Vydal som dve sólové LP.dve LP so skupinou Modus,šesť SP,tri CD,bol som hlavbou postavou muzikálu Krysař,Kleopatra a ešte stále sú ľudia,ktorí ma chcú počúvať a do konca aj vidieť.V mojej kapele hrali a hrajú najlepší slovensi hráči ako Andrej Šeban,Jano Fabrický,Peci Uherčík,Ďuro Kupec,Vadim Bušovský,Teo Skovay,Mišo Kovalčík,Laco Kováč a hlavne teraz hrá so mnou gitarista HENRY TÓTH a na bicie EMIL FRÁTRIK.Myslíš si,že je to len kvôli prachom,Nie je to síce kariéra akú má Richard,ktorého si napriek mnohým mojim výhradám voči nemu ,veľmi vážim ako umelca a hlavne textára,no ale nie každému sa podarí dosiahnuť všetko,čo chcel.Ale ja ešte vôbec namám chuť končiť a snažím sa ďalej.

11:38:08 - otázka od: jugosko Pán Greksa ste uplne super ....mate dobru hudbu držim palce ja sa venujem hudbe 6 rokof ale ja davam hip-hop ale aj ta vaša je in Ďakujem.

11:39:11 - otázka od: mirec videl som ta asi desat rokov naspat na koncerte. Splhal si tem po konštrukcii podia, dokázal by si to aj teraz? Robím to aj teraz,len s tým rozdielom,že tam lezem aj s basgitarou a hrám tam na nej.

11:41:52 - otázka od: martin Zdravim Marian, chcem sa spytat na tvoj nazor, pre zacinajucu kapelu je lepsie vela trenovat a koncertovat az neskor, alebo pocas trenovania dat nejake koncerty, aby sa o kapele ludia dozvedeli? dik a zelam vsetko dobre Veľa cvičte,ale zároveň aj sa snažte čo najviac koncertovať. A nahrávajte si všetko, aj skúšky aby ste mohli analyzovať chyby a odstraňovať ich.

11:42:13 - otázka od: kura serus nedojdes do LM na segedin? keď ma pozveš.

11:42:39 - otázka od: eqqe Ty si kto? Ty nevieš?No JA

11:43:12 - otázka od: Tatiana dobrý deň. asi pred 20rokmi som bola na vašom koncerte ,koľko rokov už máte za sebou odspievaných??? Prajem ešte veľa úspechov. Spievam profesionálne od roku1983.

11:45:49 - otázka od: Filip BB zdravím Vás, ako to vidíte s rockovou hudbou, na Slovensku resp. vo svete,(myslím tým klasický hardrock) má ešte tento druh hudby ako takú budúcnosť alebo sa pomaly vytráca do zabudnutia. Pýtam sa to kvôli tomu, lebo ja mám kapelu ktorá hráva hardrock, a preto sa chcem poradiť či to zabaliť, alebo sa toho držať. S pozdravom Filip z BB Myslím si,že klasický rock má budúcnosť,počúva ho stále veľa ľudí a nič nebaľ.Aj keby si to mal ako koníčka,je to stále lepšie ako sedieť v krčme,rozprávať úplné hovadiny a pľuť si do vlastného piva.

11:46:30 - otázka od: maynard a este som sa chcel spytat jakto ze nemas dlhe vlsy spravny rocker musi mat páčo Nemusí.Musí mať tie správne gule.

11:47:11 - otázka od: Iwett Ahoj, ako sa máš??? Tú haciendu /ako to susedia volajú/ staváš pre rodinku, bedeš sa sťahovať??? Nič nestaviam.Stavia môj syn.Ja som spokojný v paneláku.

11:47:52 - otázka od: Janka Pekný deň, pamätáte si ešte na "Bystrické zvony"? Bola som hosteskou a dávala som Vám kvietok.... Som v šoku.Pošli fotku.

11:49:20 - otázka od: kukuricka Čo si vyštudoval? Právnická fakulta Univerzity Komenského.A jeden z mojich profesorov bol aj súčasný prezident.Žiaľbohu.

11:50:26 - otázka od: Jano Nazdar. Chcem sa spytat, ci chystas nejaky novy album s Demikatom, alebo solo... Teda s Demikatom je zrejme amen... A chystate s kapelou aj nejake koncerty? Ak ano...kde najblizsie... Je to zvláštne,ale neuveríš.V tomto smere sa niečo naozaj chystá.

11:51:04 - otázka od: Saša pri Sklíčkach dotykov som si prežila prvú lásku - spomínam rada, škoda, že to hrajú iba úplne zriedka - alebo Amerika, Afrika - dá sa to niekde zohnať? Nahraj si ju s Youtube.com

11:52:39 - otázka od: Edy Ahoj, čo ta priviedlo ku hudbe a aké boli tvoje začiatku? Už ani neviem.A na začiatku boli garážové kapely a potom Demikát.

11:53:01 - otázka od: Vlado Šátek Zdravím Ťa Marián,píšem ti keď si on line, buď stále taký aký si,keď ťa vidím vtelke tak mi pripomínaš našu mladosť s fakulty,basketu, ako aj tvoje obľúbené kapely.Nezabudol si Párplov? Tak sa drž, ja ti môžem držať iba palce.Vlado Ďakujem

11:53:34 - otázka od: imro cau.. co mementalne pocucas.. nieco konkretne.. Mám v aute kompletné Collegium Musicum.Nádhera.

11:53:57 - otázka od: tatiana Zdravím kolko rokov máte už odspievanich? Prajem veľa úspechov. 26.Ďakujem

11:55:11 - otázka od: Filip Nazdar, kedy budes vo Zvolene vo Zvonci? dikes Budúci týždeň v sobotu.Tentokrát akusticky s mladým gitarustom Peťom Bulíkom.

11:55:42 - otázka od: Ivana Na Trnávke. My tam bývame. Jazdím na bicykli so svojou rotvajlerkou. Jej sa moc teda nepáčiš /ona chlapov nemusí/ ale mne sa páčiš :-) Dík.Ozvi sa,keď sa stretneme.

11:56:18 - otázka od: mayo rockeri mavaju dlhe vlasy, ako dlho a ake dlhe znesiete Vy? Moje najdlhšie vlasy som mal po vlastné bradavky.

11:56:44 - otázka od: martin ako si sa dnes rano vyklohnil? Spomínal som na teba.Výborne.

12:02:08 - otázka od: Erika ahoj Marian! Som rada, že ta už nemusím otravovat s bulvárom :-), však si určite pamatáš... ale možem sa správat ako človek. V minulosti si sa prezentoval so skupinou Grexabat. Váš album bol podla mna dost progresívny a slubný, škoda, že sa pesničky viacej nehrali. Ako to vyzerá v súčasnosti s tvojimi autorskými projektmi? Želám vela štastia v súkromí aj v práci :-) Poviem tak tajne.Snáď sa podarí vydať CD aj DVD s koncertu už tohto roku.Teším sa,lebo táto kapela je naživo jedna s najlepších ak nie najlepšia u nás.p.s.viem si predstaviť,ako táto veta niekoho naštve.Ale pozývam vás na náš koncert.

12:02:16 - otázka od: Kukuricka Ahoj...Zaujímalo by ma čo si vyštudoval? PFUK.

12:05:16 - otázka od: Duro Zdravim. Rad by som pocul uprimnu odpoved od niekoho, kto je troska v obraze...co povies na opakovanie tych istych komercnych hitov v slovenskych radiach? A sklz aj povodne rokovych, pop-rokovych kapiel do cisto sladkeho pop-u? Pretože média si myslia o ľuďoch,že sú všetci dementní.A kapely aby ich púšťali ,sa prispôsobujú.Bože aký omyl .A to stačí zájsť na hocijaký festival,aby sa zistilo,čo najviac nakopáva poslucháčov.

12:06:27 - otázka od: Filip Bol som v Bystrici, ked si predskakoval Kabatu a zliepal si sa po leseni pocas koncertu:)) To Ti dovolili organizatori, ci o tom nevedeli? A prečo by mi mal niekto niečo dovolovať,alebo zakazovať.Veď ty si úplne mimo.

12:07:48 - otázka od: Eva Dobrý deň.....čo si myslíte o teraz tak ospevovanej Eurovízii? Jediné pozitívum je to,že sa na obrazovku dostanú aj interpreti,o ktorých doteraz vedel len malý okruh ich fanúšikov.

12:08:23 - otázka od: jana Čo robíš, keď nespievaš? Čítam,spím jem,...

12:08:36 - otázka od: ja Ahoj pozdrav Miška Kovalčíka moju platonickú lásku, ďakujem A od koho?

12:09:50 - otázka od: Boxer Este raz mi pred Novou scenou vyhneš na mojom SUV-ku spatne zrkadlo tak budeš spievať na šušlavo. Tak neparkuj ako idiot,okolo ktorého sa nedá v tej úzkej uličke prejsť.Ešte stále je to lepšie ako prepichnúť gumu.

12:11:19 - otázka od: sergent Zdravim p.Grexa, neplanujete znova koncerty v Aligatore? Pyta sa na to dost ludi, bola tam vzdy fantasticka atmosfera a ludom to dost chyba. Inak drzim Vam palce, ste jeden z mala ludi u nas co nerobia hudbu iba pre prachy. V Aligátore hrám každý mesiac prvý týždeň,Aj dnes som tam so skupinou Police Revival a zajtra s bigbítom.

12:11:56 - otázka od: Lizinka Si strááášne sexi..normálne nemôžem. Čo s tým urobíme?? Príď ráno keď vstanem s postele a idem na toaletu.

12:12:36 - otázka od: dagmar Dobry den, prosim vas, co je podla Vas najlepsi vynalez na svete, resp. coho by ste sa radsej vzdali - mobilu alebo periny? Chcel som byť vtipný,ale neviem.

12:12:43 - otázka od: Kamil Budete znova hrať pred koncertom Deep Purple? Nie.

12:13:48 - otázka od: Rebeka Ahoj,vies okrem hudby robit aj nieco ine?Ake je tvoje nj jedlo?Prajem pekny den Myslím si,že mám organizačný talent.Najradšej čínu.Príjemný deň.

12:14:27 - otázka od: :-) jaksik nema kto pisat, ja mam mastne ruky ale rad citam Tak si utri ruky a zober do nej nejakú fajn knihu.

12:15:49 - otázka od: rado ake je tvoje najvacsie prianie v zivote? coby si este chcel dosiahut? Aby celá moja rodina v živote nebola chorá A ešte stále by som chcel vidieť na vlastnom koncerte niekoľko tisíc ľudí.

12:18:51 - otázka od: Andrej Kriváň Ahoj, na ktore vsetky hudobne nastroje (iba hudobne) vies hrat? A preco si odmietol spievat Sklicka dotykov? Inak zelam vela uspechov:)Andrej Nehrám dobre ani na jeden hudobný nástroj,na to sú u nás iní,ale brnkám na base,gitare,mám 7 rokov klavíra a trochu na bicie.Sklíčka som odmietol spievať,pretože po mojom pôsobení v kapele demikát,sa mi zdali primäkké.Skrátka mladý a hlúpy.

12:20:01 - otázka od: juzer zdravim, pamatam si taky jeden koncert v BB, tusim sa ta mala kutica volala Mladost, niekedy v 1983..alebo okolo..super rockova atmosfera, ktora sa asi uz neda dnes zopakovat, ale zacinal som vtedy s chalanmi hravat, a bola to pre nas dobra motivacia....vdaka, cas sa uz vratit neda, ale planujete este nieco podobne zopakovat v podobe koncertnej snury po kluboch aj 2009? To ešte neviem,ale ja v podstate v kluboch hrám stále bez pauzy aj keď iný repertoár.

12:21:06 - otázka od: Martin Zdravím Majo. Ako žiješ? Plánuješ aj nejaké koncerty? Napríklad v Prievidzi? Do prievidze chodime tak 2-3krát do roka.Konkrétny termín neviem.

12:22:51 - otázka od: k-roll Ahoj, mne osobne sa paci vyborna zostava Psycho Trip, v ktorej okrem teba figuruje aj Laco na bicich a Misko Kovalcik na gitare, to je vzdy narez ako sa patri.. vsetkym odporucam :) rockove vecery v aligatore vtedy nemaju chybu. Co synovia? Inklinuju k hudbe? Zelam ti vela zdaru, kiezby bolo takych ludi ako si ty viac. Mas moju uctu Skupina Psycho3p je od minulého leta minulosťou.Teraz hrám hlavne s HenrymTóthom a Emilom Frátrikom.

12:23:17 - otázka od: Eva Dobry .... cim sa zaoberaju vase deti? Študujú a podnikajú.

12:23:26 - otázka od: Mato aaaaa..zdravím ta majo.....a držím ti palce...si jeden z naj...... Dík.

12:23:42 - otázka od: andrej Je pravda, ze sa chysta projekt "revitalizacie" rockovych kapiel 80tych rokov? Neviem ktoré myslíš.

12:23:52 - otázka od: Iron Co poviete na kapelu Iron Maiden? Super.

12:24:19 - otázka od: adko verite na ufo? ˇAno.a chcel by som to už zažiť.

12:25:16 - otázka od: zuzi ahoj, teda dobry den, preco ste sa dali ostrihat? :) Prestali ma baviť dlhé vlasy.Je možné,že sa k nim vrátim,keď ma to bude opäť baviť.

12:26:22 - otázka od: kokos dobry den:DD...co mate dneska na plane? Idem hrať do bratislavského klubu Aligátor pesničky od skupiny Police,ktoré zbožňujem.

12:26:49 - otázka od: Matus Budkai Pozdravujem Vas. Ako sa mate? Ak sa pamatate Hotel Permon, minuly rok. Clovek mensich rozmerov. :-) Live Vas pocut, je mega zazitok. Vsetko dobre! Pamätám.Ďakujem-

12:27:46 - otázka od: jozo Ahoj! Chcel by som sa spýtať či počúvaš aj metalovú hudbu? Ak áno,tak akú? Môj tip je Kreator! Mýlil som sa veľmi? Áno.Kreator nikdy nebol môj favorit.To skôr KORN.

12:28:21 - otázka od: Matej Kuna Zdravim, som zberatel autogramov a už dlho zhánam aj od vás prosím kde by som mohol napísať o autogram (mail,adresa,...) Vopred dakujem za ochotu... Adresa je v telefónnom zozname.

12:31:10 - otázka od: skalka Ahoj, máš nejakú obľúbenú knihu? Pán prsteňov.Už dvadsať rokov.A Franz Kafka - Zámok.

12:32:06 - otázka od: lopo Ty brdo, presne syna Adama a Jakuba mam, len su trocha mladsi- Adam 1,5 roka a Jakub 5mesiacov:-)Hudobny vkus asi mame rovnaky, 60-70te rockove vypalovaky su fajn.Skoda, ze teraz hraju radia len take sr...Drzim palce,aby vas vas konicek dokazal aj v pohode uzivit.Mimochodom, tiez som pravnik so sklonmi k hudbe,ale stavil som na istoty a zivim sa pravom:-O Dík.Ja som stavil na neistoty a tiež sa v pohode uživím.

12:33:16 - otázka od: igor Ahoj, od roku 1979 si mojím veľkým speváckym a "šoumenským" vzorom. Zaujíma ma či aj špičkový a nedocenený Grexabat skončí podobne ako Demikát ktorý sa vraj prejedol. Ovce...ako aj Malá vínna muška sú nadčasové hymny ktoré by som ešte rád počul naživo. Želám veľa úspechov v ďalšej práci ako aj v súkromí. Je to možné,ale na pódiá som vyliezol až v roku 1981.Ďakujem.

12:34:04 - otázka od: Erika Hm, že by cenzúra? Asi pred 10 min som ti poslala otázku, ale to je asi normálne... škoda Neviem.Zatiaľ som vymazal len jednu otázku a tá bola od istého pána.

12:34:15 - otázka od: viera richweisova Pekny den,pan Greksa.Chcem Vas len pozdravita popriat vela uspechov.Uznavam Vas,co sa tyka hudby,ale su mi sympaticke aj Vase zivotne nazory. Ďakujem.

12:34:23 - otázka od: lola kto ste?? JA.

12:34:47 - otázka od: jajo Zdravim,raz som ta videl hrat v jednom podniku...bol si super...AMERIKA,AFRIKA...... Ak to myslíš úprimne tak ďakujem.

12:35:03 - otázka od: Majo Ktorý hud. nástroj mate najradšej? elektrickú gitaru.

12:38:15 - otázka od: Andrej Dobry,aky mate nazor na dnesnu hudbu??A ako vnimas prinos roba grigorova na nasej hudobnej scene? Tak ako pred desiatimi,dvadsiatimi,tridsiatim ....rokmi je veľa odpadu a pár krásnych vecí.Napr.Knechtová a jej krásna pesnička Spomaľ.Robo je fantastický spevák a výborný autor hudby.Nechápem prečo dodnes nevypredáva haly.

12:39:12 - otázka od: tomas spominas si este ked ta funradio vytiahlo robit reklamu na prveho aprila na cesnak z Brazílie? vratil si im to nejak? :) Nie a dodnes si to vyčítam.Teraz pri rádiu expres to dotiahnem do konca.

12:39:25 - otázka od: Marian Geksa Dobry den pan Marian.co si myslite o EMO?Ste aj vy sam privrzenec tohto zivotneho stylu? Nie.

12:40:35 - otázka od: kura tak ta oficialne pozyvam datum si urci ty a daj vediet do mailu napíš mi .marian_greksa@post.sk

12:40:54 - otázka od: Luboš Ahoj Marián Pozdravujem ťa Som tvoj veľký fanúšik Aké máš najbližšie plány v hudbe, prípadne v divadle. Ďakujem Ahoj Spozdravom Luboš zo starej turej Hrať,hrať,hrať

12:41:13 - otázka od: andrea z. rocnik 1983 je dobry rocnik :))) posielam pusu marian!! andy Necítim

12:41:25 - otázka od: Ena Awoj ako sa mate?? Bez teba zle.

12:43:07 - otázka od: Sporko Ahoj, krstil si CD skupiny Janesession, kde si s Jane nahral jeden duet. Kolko si sa rozhodoval, ze do toho ides. A ako sa ti pacila spolupraca. Inak zdravim a vidime sa v krokodilovi. Poslali mi pesničku,zapáčila sa mi a tak som ju zadarmo naspieval.Janesession je výborná skupina a zaslúžila by si väčšiu pozornosť médií.

12:43:27 - otázka od: LUKAS nedavno som vas videl v televizii. Mate dobre situovany byt sa mi to pacilo...inak prajem vam aby sa vam darilo.pekny den Ďakujem

12:43:59 - otázka od: vlado ake je vase najoblubenejsie jedlo ? Čína,ostré gonbao.veľa

12:44:37 - otázka od: Fredy Dobrý deň. Ako sa vám oáči v tom štúdiu kde sa akurát nachádzate? Ďakujem som v redakcii a sú tu aj krásne baby.

12:45:57 - otázka od: Eduard Ahoj, celkom som sa potešil dnešnej možnosti pozdraviť ťa, pripomenuť splav Hrona niekedy v tých celkom nostalgických rokoch osemdesiatých. No a zaujímalo by ma, či sa nepokusíte vydať na CD nejaký starý koncert Demikátu, na tú dobu to bola vskutku vážna pecka, a nielen vtedy. Inač sa teším, že ťa uvidím opäť niekde v bare alebo festivale. Zatiaľ o tom neuvažujeme a na Hron a Dunaj chodím aj teraz.

12:46:27 - otázka od: Ja Nic z toho som nepocula , ani o vas som neocula jedine ze zo smotanky. Myslíte si,že je to moja chyba?

12:48:07 - otázka od: Laco Servus Marián... Dlho sme sa nepočuli... Ako sa darí? Prečo už s tebou nehrajú Laco a Mišo? S Lackom sme sa pohádali a s Miškom sme sa rozišli v dobrom po 13tich rokoch spoločného hrania.Nevylučujem,že sa niekedy v budúcnosti nedáme opäť dokopy.

12:49:36 - otázka od: Mato Ahoj, povazujem ta po poctiveho a praveho rockera- dole klubukom. Chodim na Vas do Irishu v Nitre napriklad, super akcie tie stare veci co ste naposledy hrali v trojke. Som rad ze ukazujes, ze aj gitara, basa, bicie v trojke dokazu byt super a je to nezakryvane ciste rockovanie...Chcem sa ta opytat, co mame robit, ak sa nevieme dostat do nijakej agentury co vybavuje nejake akcie, festivaly atd. a som presvedceny ze na to mame. Porad, ako mame ist na to?Vies nam nejako pomoct, alebo vypocut si nas?Nechas na seba nejaky kontakt?dakujem Mato Nemám tú moc ,aby som vám pomohol a aj ja by som mal rád nejakého človeka,ktorý by mi to vedel vybaviť.sorry.

12:49:45 - otázka od: peter nazdar,mam iba 15 rokov a pocuvam tvoje piesne su dobre!!!tak sa drz a tvor nadalej Dík.

12:50:35 - otázka od: amon Zdravim Marian,pozdravujem ta a prajem vela hudob.uspechov mam jednu otazku co povies na D.Ursinyho tvorbu,poznal si ho ? Úžasné.Osobne som ho nepoznal a je mi to veľmi lúto.

12:53:20 - otázka od: Mato Skoro som zabudol. Dolezita otazka - ake modely gitar a gitarove aparaty pouzivas a ake modely od Marshall povazujes za naj...? diky Hrám na drahej base od Sivčáka,lacnej a dobrej od firmy Vintage,bedne mám dve 900watové Hughess§Kettner,zosilovač 500watový Hartke.struny Yamaha,alebo Warwick.

12:53:49 - otázka od: vabank Caves..mas este v plane urobit kapelu aj s Henrym Tothom? Teraz s ním hrám a máme veľké plány.

12:54:40 - otázka od: Sofia Ahoj - ja len toľko - kedykoľvek ťa vidím koncertovať, vždy si poviem, že v druhom živote chcem byť Marián Greksa. Nerozumiem.

12:55:18 - otázka od: Frantisek je verejne zname, teda aspon u nas doma, ze ste zapojeny do mafianskeho projektu "balzam na pery" je to pravda? Neviem o čom hovoríš.

12:56:17 - otázka od: Lucka Ahoj, co si myslis o kariere Tublatanky a o ich vyvoji?Ako ich ty subjetiivnje hodnotis?Podla toho co som pocula si niekedy s M.Durindom hraval. Ten videoklip o "SVINIACH" aj s tou skladbou o nenazratych sviniach bolo skvely. Stale archivujem. Zelam vela uspechov.Lucka Tubla je fajn a páči sa mi ako Maťo drží jeden štýl a neskáče kadetade.

12:56:27 - otázka od: ivan kolko meriaš ? 196cm.

12:56:38 - otázka od: nika no ako sa vam dari v poslednomobdoby Fantasticky.

12:57:03 - otázka od: silvia ahoj marián, osobne sa nepoznáme, ale moja mama ťa vraj kedysi dávno kočíkovala v dunajskej strede. tak ťa chcem len tak pozdraviť a žaželať všetko dobré Ďakujem a pozdravujem aj ja

12:58:40 - otázka od: helloween Zdravím Marián poznám ťa s kapelou Demikát od čias keď ste velmi hrať nemohli.ale bol si na koncerte Ritchie Blackmoore night?Neskúsiš podobný prechod or rocku k takýmto projektom? Nebol,lebo som bol na koncerte Ritchieho Kotzena.Žiaľbohu to bol v ten istý deň.Dosť ma to štvalo.Ešte som o tom neuvažoval.

13:00:39 - otázka od: Milan Zdravím,zaujíma ma ako si sa dostal do Modusu a ako na toto obdobie spomínaš ? Pozval ma do nej Kamil Peteraj na základe mojich výkonov v Demikáte.Bola to veľká škola profesionality.Jano Lehotský je pre mňa jeden z najlepších autorov a spevákov u nás.

13:01:16 - otázka od: vabank Keby sa ti ohlasila pomerne mlada rockova kapela uz s nejakymi skusenostami a oslovila ta aby si jej pomohol ako manager siel by si do toho? Nie.Nechcem byť manager.Som hudobník.

13:01:35 - otázka od: joza da sa ti nejako dorucit minttu? Ta ja neznam.

13:01:56 - otázka od: michaela Ahoj! Minuly rok som Vas prvy krat pocula nazivo na akcii Nebo / Peklo v ZA...budete tam aj tento rok? Velmi ste sa mi pacili...dakujem:) Ak nás pozvú.

13:02:40 - otázka od: emil zdravim!! hovorili sme spolu na jednom s poslednych koncertou DEMIKATU v BARDEJOVE bolo to pred revoluciou . . . .teda dost davno bicie s tebou hral Igor SKOVAJ neako sa mi stratil z dohladu kde sa mpmentalne machadza ?: inac vela zdaru a tvorivych napadov Igor Skovay hrá vo Fermáte a Stármánii.

13:02:52 - otázka od: zuzana Marian, doverne poznam fajn verziu pesnicky Hej, pan doktor od Jozka Barinu, no ta Vasa ma naozaj dostala,,, okrem toho, Vase 3hodinove koncerty bez prestavky po bratislavskych kluboch maju naozaj zivu atmosferu, za ktoru dakujem Dík.

13:03:52 - otázka od: walkerka Ahoj Marián, ako sa majú manželka a synovia? Čo robia? Myslím,že dobre.A robia to,čo ich baví.Aspoň dúfam.

13:04:01 - otázka od: Jana Ahoj Marian. Kedy budes hrat s kapelou v NR v Irishi? :-) Neviem

13:04:53 - otázka od: Robo Ahoj Marian, super, že aspoň jeden rocker prezentuje dobrú hudbu aj na verejnosti a hlavne v médiách pokiaľ dajú možnosť. Zostava s Henrym a Emilom musí byť super, len netuším kde Vás môžem vidieť. Nech sa darí!!! Ďakujem.Momentálne hráme oveľa viac v Čechách,ako na Slovensku.

13:05:07 - otázka od: Jano Takze sa moc moc tesim a dufam, ze bude aj daka akcia. Naposledy ta videl uz daaaaavno na Masters of rock v Senci. Priznam sa, prvy raz ta pocul a fakt ...ma to bavilo:) Takze sa stretneme dufam. Aj ja.

13:06:42 - otázka od: rocknrolla zdravim,,,chcem sa spytat na Vas nazor na Laca Lucenica ci uz ako cloveka alebo hudobnika,,?? Laco je veľmi dobrý hudobník,výborný aranžér.A v súkromí je s ním sranda.Aj keď mám pocit,že je momentálne na mňa nahnevaný.

13:08:37 - otázka od: tomi Ahoj Maros,velmi sa mi paci tvoja hudba,hlavne Grexabat,nechystate novy album alebo nejake turne?a hrava s tebou este maly Rony? Nechystame.Malý Rony som mnou hral dvakrát ešte pred tým ako sa stal známy.Ale už som sa stihol dočítať,že si na jeho úkor oprašujem kariéru.Je to veľký talent.

13:08:53 - otázka od: jožo ahoj - co povieš na malacké publikum ? Výborné.

13:09:10 - otázka od: DRKO Ahoj Marian kedy dáme borovičku. Asi nikdy.Nemám ju rád.

13:09:54 - otázka od: zlatko borovic zdravim, kedy budete zase vystupovat v BB na namesti pri Dm drogerii mal som tu cest byt pri tom asi pred dvomi rokmi bolo to super Vždy v lete.Je to aj pre mňa zážitok na ktorý sa veľmi teším.

13:10:11 - otázka od: Biba Nikdy som Vas extra neuznavala ale zapamatala som si Vas z koncetu "Zivot nad Vodou" v roku 2000 kde ste spievali pesnicu " o americke afrike a parajdake paprike" a splhali ste sa na lesenie. bolo to v inchebe. nebolo to nic moc ale exot ste teda riadny. nech Vam to zostane nech Vas Vasa blazniva povaha zavedie kam kolvek. minimalne aspon ludi pobavite. prajem vsetko dobre. Biba Ďakujem.

13:12:46 - otázka od: Stano Ahoj. Aký je Tvoj hlasový rozsah? Držím Ti palce, nech sa Ti darí. Páči sa mi muzika, čo robíš. od malého H po dvojčiarkové C plným hlasom.Fistulu mám slabú.

13:13:11 - otázka od: Vlado už si na dôchodku??? Áno a veľmi úspešne.

13:13:24 - otázka od: vlado Čo hovoríš na skupinu štvrtok trinásteho? Spevák ako by ti z oka vypadol. Nevidel som ich

13:13:54 - otázka od: Katka Zdravím ťa, tak to je super-vieš že sme sa narodili v jeden deň a rok?? Želám všetko dobré Ty si už taký starý?

13:14:34 - otázka od: dodo trenky alebo slipy??? Pampersky.

13:15:03 - otázka od: peter nazdar marian.kedy budes mat koncert v bastione?vzdy je tam super Asi nikdy,pretože sa neviem dohodnúť s majiteľom.

13:15:14 - otázka od: pako čo ste nešli na euroviziu??? A načo?

13:15:43 - otázka od: Diablica Ahoj , chcem sa opýtať, máš nevlastného brata? Ak áno, pozdrav ho od Tiny S papa PS: Si fakt dobrý Nemám.Asi si sa stretla s podvodníkom.

13:15:53 - otázka od: Silvia Zdravim Vas, bola som na Vasom koncerte v jednom pube a boli ste uuuplne uzasny. Prajem Vam vela dalsich uspechov a spokojnych fanusikov. Dík

13:17:37 - otázka od: vlado Prečo odpovedáš len na pozitívne otázky?, si už dosť stary na to aby si bol posera Ak si to ty,čo sa už niekoľko krát pýta ako som sa dnes ráno vysral,tak sa podpíš plným a hlavne vlastným menom.

13:19:00 - otázka od: haha zales naspať do hrobu vidím,že poznáš české filmy.Nezaleziem.Ešte ťa budem dlho strašiť.

13:20:17 - otázka od: Dada Dobrý deň, ak dostanete ponuku hrať opäť na benefičnom v LM pod názvom Dúhové mosty, išiel by ste znova a prečo? Išiel by som a preto,lebo im verím,že tie peniazeidú naozaj ide tam ,kde to je určené.

13:21:26 - otázka od: kvak zdravim maros. ake zeny sa ti pacia? co hovoris na zrzky? Nemám konkrétny typ,ale hrdzavé áno.môže byť.

13:21:37 - otázka od: ADA Ahoj, bol si už tento rok na hrádzi? Ešte nie.

13:21:46 - otázka od: maso Cau! Co to znamená "vybilíž mi náduéj"??? Neviem

13:22:36 - otázka od: Vladislav Pozdravujem z Poľska. Držím palce. Veľmi sa teším, že si môžem o Tebe niečo prečítať. A pozdrav aj Michala, ak spolu ešte hrávate. OK.Pozdravím,aj keď spolu už nehráme.

13:22:50 - otázka od: andy este stale splavujete divoku vodu? Celý sa snažím.

13:23:32 - otázka od: ja tie vaše pesničky su dosť trapne Je to dosť možné.A prečo ich potom počúvate?

13:24:32 - otázka od: Juro Preco nemas rad Lucenica? To nie je pravda.Mám ho rád a rád by som s ním niekedy hral.

13:24:52 - otázka od: Katka teraz si ma rozosmial, keď už-tak taká stará nie???maj sa Teším sa

13:25:22 - otázka od: jana kolko maš rokov? v júni budem mať 50.

13:25:58 - otázka od: somsvina Ahoj Marian, dnes som si na teba pri obede spomenul. Asi pred rokom som bol s kamoškou na tvojom koncerte v jednom klube, koncert pre gitaru a violončelo. Bolo to vynikajúce. Toho violončelistu som dnes u Kráľa Mateja stretol na obede. Ako sa ti darí v súčasnosti a kedy zas budete mať takýto podobný koncert? Darí sa dobre a tak=ych koncertov bude dúfam ešte veľa.

13:27:41 - otázka od: bohumila dnes mam meniny ale to je detail prajem vam superne pesničky fajn fanušikov a vydarene koncerty a naj piesen je sklička dotykov to som vam podarilo a nechcelo by sa vam prist do zvolena? Všetko najlepšie,sklíčka som nespieval ja ,ale Lubo Stankovský a do Zvolena prídem14.3.do Viktorky.

13:28:30 - otázka od: gomez Ahoj. Plánuješ do budúcna ešte nejaké vystúpenie u "Denisa v podniku na dlháčoch"? Mal si tam skvelé vystúpenie. Áno,len ma tam musí pozvať.Rád prídem.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu