Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Samo Tomeček bol online. Prezradil, aké baby sa mu páčia!

Samo Tomeček Zobraziť galériu (8)
Samo Tomeček

BRATISLAVA – Samo Tomeček sa narodil 22. 5. 1986 v Bratislave. Ako spevák sa zúčastnil dvoch televíznych súťaží.

Samo Tomeček bol jedným z finalistov prvého vydania Slovensko hľadá SuperStar. Osudným sa mu stalo rockové kolo, v ktorom mu hlasujúci diváci poslali najmenej esemeskových hlasov. Samo sa ale dlho netrápil, vrátil sa ku svojej kapele Free Inna Cage a robil hudbu ďalej. Dokonca sa ho ujal Ivan Tásler a absolvoval aj turné s IMT Smile a Desmodom.

Momentálne je Samo finalistom Eurovision Song Contest. No ani tentokrát mu diváci neposlali dosť hlasov. Samo sa však stal akousi divokou kartou predsedu poroty Laca Lučeniča v poslednom finálovom kole.

Rozhovor

13:22:22 - otázka od: Ambrusova Zdenka Zdravim a prajem dobry den!Nechcem klast otazku,chcem len popriat vela uspechov v postupe,uz od prveho kola sutaže superstar sme drzali palce s dcerou/píšem ja nakolko je na studijnom pobyte v D/po vypadnuti s Eurosongu sme boli trochu sklamane hoci ta pesnicka asi nebola to najlepsie..Ale asi nas p. Lučenič počul a vratil Sama do sutaže tak drzme palce.A aj ked sa to nepodari tak v dalsej kariere hudobnej prajeme vela uspechov...Zdena a Sylvia z Ba Zdravim vsetkych tu na online rozhovore! Uz som dorazil, foto sme nafotili, takze idem pisat. Vdaka Zdrenka.

13:22:48 - otázka od: K.T. Ahoj,Samko,:),vela stastia v nedelu na ESC a nech sa Ti vo vsetkom dari:) Pekny den a coskoro see you:). Kristina. Ahoj Kristinka! Dakujem aj tebe

13:24:14 - otázka od: vojtop Nazdar Sam, jedna zasadna otazka - ako vidis nase sance vo vikendovom Daviscupovom stretnuti proti Talianom? Noo, verim, ze Dominovi forma zostala a Lukas(Lacko) sa splhne a Mertinak v stvorhre ukaze, kto je pan na dvorci. Lahke to ale urcite nebude. Drzim nasim palce.

13:24:46 - otázka od: Emma Zdravim Sam:)pripraveny zabojovat o postup? Tvoj fanklub miluje LL a Teba!:)Drzime vsetky palce a verime, ze vo finale najSAMlepsie pride vo finale:)!! Vela stastia pre Free Inna Cage! Dakujem Emma, Zdravim cely fanklub.

13:26:28 - otázka od: katarína ahoj, chcela by som sa ta opytat ci si v kontakte s ifkom a jancim? a kedy planujes vidat novy album?drzim palce celej skupine Free Inna Cage. Ahoj Katka! Album bude coskoro, verim ze este tento mesiac alebo v aprili urcite. S Jancim som bol hrat vcera tenis a s Ifkom som bol minuly tyzden.

13:27:24 - otázka od: vojtop noch eine Frage - v com vidis najvacsi prinos Tvojej finalovej ucasti v Eurosngu pre Teba osobne, resp. pre Tvoju skupinu? Zviditelnenie kapely a najma novej pesnicky To, co chces.

13:28:45 - otázka od: Cindy Ahoj, Samuel, tvoja súťažná pesnička To, čo chceš sa mi veľmi páči, má skvelý feeling, určite za ňu zahlasujem opäť. Bude aj na tvojom pripravovanom albume v takejto 3 minútovej verzii alebo bude rozšírená? Želám ti veľa šťastia vo finále, aj ďalšom živote, si skvelý spevák a hudobník, pán Lučenič vie, o čom hovorí! Ahoj Cindy! Vdaka, na CD bude urcite rozsirena, inak mozte si ju vypocut spolu s dalsimi songami na www.samuel-tomecek.sk alebo www.myspace.com/freeinnacage

13:29:07 - otázka od: iwa Preco chodis zo sutaze do sutaze? dobra otazka :-)

13:29:29 - otázka od: Anička ahoj,len som ti chcela povedat ze si dobry spevak ale cakala som nieco ece viac!!!.inak pohodicka dik moc

13:30:02 - otázka od: adela Mavas aj koncerty? jasne, vid nasa stranka www.samuel-tomecek.sk alebo myspace.com/freeinnacage

13:30:39 - otázka od: Slávka maš frajerku,?..a ake typy bab sa ti páčia?? mam uz celkom dlho, nehanbim sa za to pocedat to verejne:-)) pekne a inteligentne :-)

13:31:21 - otázka od: diana Si na facebooku? :) Aky mas celkovo vztyh k internetu? facebooku sa zatial troska vyhybam, lebo uz aj teraz travim pri nete naozaj dost vela casu..

13:31:50 - otázka od: Slávka001 mohol by si nosiť strojček,lebo vypadaš ako kôň!! a co mas proti konom?? podla mna su to uzasne stvorenia..

13:32:11 - otázka od: nika tak ma napadlo uvedomil si si niekedy co vinde ked das dokopy prve a posledne tri písmena z tvojho mena? SAMuel tomeČEK mileee :-)

13:32:24 - otázka od: žužu aooj chcem ti povedat ze si super......:))posielam cmuqa ahoj zuzu, dikes

13:33:05 - otázka od: ajka Ahoj, Samko, ako to robíš, že toľko stíhaš? Tvoja pesnička To, čo chceš, je super, už sa teším na nedeľu, celá rodina ťa budeme podporovať. Nech sa ti darí v štúdiu muzikológie aj pri nahrávaní albumu- už aby tu bol! Dakujem, mohol by som stihat aj viac, len by som potreboval viac energy..pozdravujem

13:33:22 - otázka od: Anna Dobry den, Samuel. Som velmi rada, ze Vas vybral predseda poroty do finale a velmi drzim palce. Mate nadherny hlas, ktory sa velmi dobre pocuva, najma v baladach. Prajem vela uspechov. Anna Zdravim vas Anna. Dakujem krasne

13:33:45 - otázka od: Zuzuletka Ahoj Samo, Ako sa máš? Podľa mňa si dobrý spevák len tak ďalej :) dik moc, tesim sa zo zivota

13:34:12 - otázka od: petra ahoj samO! ako zijes? vdaka. zijem fasa :.-)

13:34:58 - otázka od: Marcel Samo, možno si dušou rocker, ale tvorba tomu nenasvedčuje. V čom je teda problém? staci si vypocut ine songy na nasej stranke (vid odpovede vyssie)..myslim, ze potom prehodnotis svoj nazor.

13:36:54 - otázka od: Iva ahoj Samko, velmi sa mi paci tvoja pesnicka To chces, s ktorou aj sutazis v Eurovizii. Tak by som sa ta rada spytala, ze ci sa bude vyskytovat aj na tvojom pripravovanom albume a zaroven, ci mozes aj nieco blizsie k novemu CD prezradit :) Dakujem a drzim palce tebe aj tvojej kapele Free inna Cage nielen v tejto sutazi:) Ahoj Ivka! Vdaka, som rad, ze sa pesnicka paci. CD bude uz naozaj coskoro, dokoncenie naplanovane na buduci tyzden, takze najneskor v aprili bude urcite na svete. Podla mna je to fajnove rockove CD. Budu tam vsak aj nejake prijemne balady.

13:37:36 - otázka od: Lenka ahojky Samko, mas v eurosongu super pesnicku-aku hudbu momentalne najradsej pocuvas? Ahoj Lenka! Pocuvam prave Kings of Leon a klasiku najma Chopinove klavirne preludia

13:38:12 - otázka od: Vesna ahoj samo, Srdecne blahozelam k postupu do finale Eurovizie a drzim Ti palce! Registrujem Tvoje prve CD, chystas nejake dalsie? Ahoj Vesna(krasne meno:-) vid vyssie k CD. vdaka

13:39:32 - otázka od: Stefan Karburator Gratulujem ze si nepostupil do finale eurovizie:) ...a inak si gay? ja som tam sice postupil, ale uz som sa bal, ze sa tu taketo "intelektualne" otazky neobjavia. velmi si ma potesil, lebo som mylsel, ze uz si ty a tebe podobny vyhynuli. :-))

13:40:22 - otázka od: bea co myslis, kto vyhra v eurovizii? tazko povedat, je tam vela adeptov..

13:41:30 - otázka od: Lucka Ahoj Samo, kto je tvoj spevacky idol? Doma, v zahraniči?. Dík za odpoveď a prajem veľa úspechov! Ahoj Lucka! Je toho vela..dlho nim bol Sting, ale o nejakom vyslovenom idole to nie je. Mam rad vela spevakov, ale snazim sa spievat ako Samo tomecek

13:43:05 - otázka od: Hexa Ahoj Samo, zaregistrovala som, ze studujes, mozes prezradit blizsie, aku skolu? A ako sa Ti dari na nej? Ahoj Hexa! Studujem na dvoch..na Konzervatoriu v Bratislave - kompozicia a teoria(4 rocnik) a na FiF UK v BA odbor Muzikologia(3 rocnik)

13:44:33 - otázka od: Titti Ahoj Samuel, chcem Ti popriat vela pracovnych a sukromych uspechov a samozrejme drzim palce na Eurovision Song. Zaujimalo by ma, kedy planujes vydat druhy album? ahoj titti! vdaka. Album vid vyssie :-)

13:45:01 - otázka od: Lenka Samko, v mas znamy duet s I.Taslerom WOW! Planujes aj nejake dalsie a s kym? Ahoj Lenka! planujem, ale neviem kedy ani s kym :)) mozno nejake dievca pre zmenu :)

13:45:35 - otázka od: Juraj Kulha Cau Samo, niekedy by sme mohli aspon na chodbe hodit rec. Ty byvas na 5posch a ja na 4posch. Vzdy sa niekam ponahlas. Juraj Kulha Juraj zdravim, jasne, zastavte ma a dame pokec :-)

13:46:55 - otázka od: ariana Ahoj, Samuel, zaujal si ma svojím presvedčivým výkonom v 2. semifinále Eurovision Song Contest. Kto ťa priviedol k hudbe a aké máš plány po skončení finále? Želám ti veľa úspechov v hudobnej kariére aj v súkromnom živote. AHoj Ariana! Najskor moji rodicia od malicka, od 6. rokov ma dali na klavir a v 14 som zacal spievat. Chystam druhe CD a klubove koncerty. Vdaka!

13:48:06 - otázka od: majka ahojky:),som ti velmi fandila v prvej superstar,,,,, boli ste najlepsi superstar:D si s nimi este v kontakte?,,, tvoja nova pesnicka ma fakt dostala je strasne pekna:), a si strasne pekny:D(podobas sa na mojho brata):D drz sa a v nedelu to roztoc Ahoj Majka! Vdaka, s niektorymi este ano, roztocim :-))

13:49:01 - otázka od: Mili Ahoj Samko .... „dobre a doveryhodne vyzeras, si muzikant a spevak celou bytostou, do spevu davas dusu a srdce“ to su slova Laca Lucenica na Tvoju osobu. Vypocul si si tieto slova v priamom prenose? Ake boli Tvoje pocity, ako si to prezival? Ako tuto Tvoju charakteristiku vnimas Ty? praveze v priamomo prenose nie, az zo zaznamu z netu..bolo fasa taketo slova pocut od cloveka, ktory je verejne na Slovensku uznavany. Velmi ma to potesilo.

13:49:37 - otázka od: Susana si rad, ze si vo finale EuroSongu? Preco si sa Ty so svojou kapelou rozhodol ist do tejto sutaze? chcel som nas zviditelnit a tiez nasu novu pesnicku. thats all

13:49:51 - otázka od: Leny Ahoj, chcem popriať v nedeľu veľa šťastia. Budeme posielať sms :), Lenka. ahoj Lenka.Vdakaa

13:51:18 - otázka od: martina ahoj samo, chcem sa spytat, ako sa ti pozdava reakcia peta cmorika na to ze desmod odstupili aby mu prenechali miesto? on to odmietol, co by si urobil na jeho mieste ty? prajem vela uspechov v zivote... urcite by som spravil to iste, clovek musi mat svoju hrdost. Je mi vsak luto, ze tam Peto ani Desmod nie je. Urcite by to v nedelu bolo este kvalitnejsie

13:52:10 - otázka od: Radka myslis, ze je lepsie ak narodne kolo eurovizie je v slovencine? Nebolo by lepsie, aby spevaci spievali v anglictine? Keby bola poziadavka zaspievat Tvoju skladbu To co chces teraz vo finale v anglictine, mal by si problem? veeeeeeeeeelmi by som ju chcel spievat v AJ, lebo povodne mala AJ text, takze by som s tym nemal absolutne ziaden problem.

13:52:41 - otázka od: Samuel Ahoj! Prosil by som autogram s tvojou fotkou keby si mohol poslať na Samuel Baňas Dubovica 230 082 71 Lipany.. a mimochodom prajem veľa úspechov=D ahoj Samčo, posli mi to please na samuel.tomecek@gmail.com

13:53:31 - otázka od: viki Ahojky Samko:) fakt krasne spievas v nedelu ti budem drzkat palecky,nechystas sa niekedy na zahorie??? Senica Skalica fakt rada by som ta videla niekedy nazivo ahoj Ahoj VIKI! Velmi rad by som zasiel zahrat nejaky koncert na ZAhorie, je to taky moj druhy domov. Checkuj stranku a urcite sa tam niekde objavime.Vdaka

13:53:41 - otázka od: nika Drzime ti palce aj s celym zahoriiim :))) bol si nasim favoritom uz na SS1 Vdaka nika..

13:54:13 - otázka od: joa Ahoj, koho by si poslal na ES do Moskvy ak by si to nevyhral ty a kto bol najvacsim sklamanim pre teba ? pekny den a dakujem joa to je fakt tazka otazka..nechajme to radsej na ludi a porotu, nech rozhodnu..

13:55:06 - otázka od: Dagmar kedy si mal prvy sex ?? kolko si mal rokov ?? a co pocitas za sex :-)) ??

13:55:06 - otázka od: Riso nazdar, maš ty abo tvoja kapela kontakt na facebook? zatial len na myspace

13:55:59 - otázka od: Iva Ahoj Samko, okrem chodenia do posilky :) inklinujes aj k nejakym inym sportom? jasne, tenis, lyzovanie, futbal, hokej, badminton, stolny tenis, ...

13:56:48 - otázka od: petka ahoj samo.kedy si prisiel nato ze vies spievat?lebo ja som nato este neprisla... treba sa nahravat, vypocut si sama seba a nechat to zhodnotit okolim..ale aj tak nemas zarucene, ze budu hovorit pravdu :-)

13:57:01 - otázka od: tea čo sa tyka albumu už mame nazov ?? :) uz sa rysuje :)

13:57:34 - otázka od: Nada Ahoj, v minulych rokoch sa menilo osadenstvo kapely, chcem sa pytat ci ste s byvalymi clenmi v kontakte alebo ste uplne preusili vztahy? Prajem vela dalsich uspechov. Nada z Ba ahoj nada!vid vyssie, sme neustale v kontakte.

13:57:58 - otázka od: Mirka ahoj sami si v kontakte s Tomasom Bezdedom???chodis na pokec.sk??? fandim ti ano, sme v kontakte, na pokec nechodim :-(

13:59:27 - otázka od: Peter Ahoj, iba sa chcem opytat, aky mas pocit z toho, ze Teba v eurovizii Lucenic uprednostnil pred Cmorikom? Myslis si ,ze si lepsi, nez on? dik, prajem vela uspechov. toto je pesnickova a autorska sutaz a nie interptretacna..Pesnicku To, co chces som si zlozil sam a som rad, ze oslovila Laca a velmi sa z toho tesim. Peto je vyborny spevak a je skoda, ze nepostupil.

14:00:34 - otázka od: kanoneer samo...na superstar som ti poslal vela vela sms-iek...bol som tvojim fanusikom.-..ale si ma strasne sklamal....tvoje pesnicky ma vobec nezaujali...je mi to luto ale stracas ma ako fanusika... zdravim, neda sa pacit kazdemu, je to vas nazor, ktory respektujem. Len sa chcem spytat, kolko songov ste odo mna poculi? majte sa

14:01:35 - otázka od: bejbátko tešíš sa moooc že si sa tam dostal do tej eurovízie???? a myslíš si že teraz ked vypadol desmod tak vyhráš??? tesim sa, lae uz to vobec neriesim, chcel som sa dostat s kapelou do finale, to bol moj ciel.

14:01:48 - otázka od: sona tvoja mamicka pracuje v nasej skole:-)aa obcas tam aj teba stretavam:-)si zlaty... ahoj Sonka! ano, pracuje,vdaka

14:03:05 - otázka od: Ondrej – chystas nove CD? Ake bude?, resp. Ake by malo byt? Aka hudba, styl? Bude sa lisit od prveho CD? ANo, uz coskoro bude, Rockove, urcite vyzretejsie, vyprofilovanejsie a podla mna fakt kvalitne. Tesim sa z neho zatial a chcel by som ho uz drzat v ruke. S prvym CD som vsak tiez spokojny.

14:03:25 - otázka od: Zuzana Sliacka Ahoj Samo, chcem ťa v prvom rade pozdraviť, fandím ti a to celkovo nielen v Eurovízii. Čo hovoríš na konečné rozhodnutie Laca Lučeniča, ktorý ťa veľmi pekným a jednoznačným slovným hodnotením vrátil do hry. Good look. Vdaka, velmi ma prekvapil a potesil

14:03:59 - otázka od: ANNA Ahoj, prajem Vám veľa úspechov v súťaži, kde Vás nominoval Laco, podľa mňa ste tam mal byť hneď a to z prvého miesta. Fandím Vám už od Superstar a držím palce v nedeľu! Dakujem Anna.

14:04:29 - otázka od: tea znovu k CD - kolko bude mat songov - bude aj nejaka bonusovka? teraz to doriesime buduci tyzden, nakoniec ich tam mozno bude viac..najmenej 12

14:05:12 - otázka od: Lenka Pruzincova Ahoj Samo moj sused tvrdi,ze si homosexual ale viem,ze je to blbost lebo som ta videl z jednou milou slecnou pri Malom Drazdiaku.Velmi vam to spolu seklo:) drzim palce do buducna. Lenka :)cmuk Zdravim Lenka, asi ma aj on videl a iba zavidel :-)) je to blbost Vdaka

14:05:58 - otázka od: milos cau samo, minule ked tu bola martina sindlerova sme sa stavili s kamosmi o to, ze ake ma velke kozy a nechcela povedat.. ty si co myslis? 3ky 4ky alebo 5ky? dik, milos fuuuha, ja sa v tomto az tak nevyznam :-)))

14:06:51 - otázka od: Daniel Ahoj Samo velmi sa mi nechce citat co sa ti uz ludia pytali ale ja mam iba jednu otazku ze ci teraz nahravas nieco nove alebo ako to teraz je. Celkom sa mi paci tvoj spev a tak by som si rad kupil dalsi tvoj album resektive CD Ano, v plane uz coskoro, najneskor v aprili. Bude kvalitne

14:07:20 - otázka od: Samuel Ahojky samuel.... menovca=D mas koncerty aj na vychode dakde v presove?=D v Presove 27.3.09 v City klube

14:07:26 - otázka od: joa pojdes volit ? jasan

14:08:02 - otázka od: aneta Samko, kedy budes vystupovat v Kosiciach? Kosice sme museli dvakrat zrusit kvoli eurovizii, tak verim, ze do tretice vsetko dobre. Sleduj nasu stranku

14:08:25 - otázka od: ach jaaaaaaj samo a co už ti slava stupa do hlavy? ci to už davno?? zatial nikdy...preco??

14:08:51 - otázka od: tweeta Ahoj Samko, gratulujem k postupu do Eurosongu a chcem sa ta spytat ako sa ti dari - co nove v skole? skola stoji :-) chystam sa na bakalarske skusky Vdaka

14:09:44 - otázka od: Ewka Ahoj Samko:)..tak co ako sa mas??...ako sa Ti dari???..som velmi dlho o Tebe nic nepocula co ma mrzi:(:(...pretoze ta mam velmi rada:D..ale tarez Ta je nejako viac vidiet..co ma zase tesi:D...a drzim palce na ESC:D...pretoze pesnicka To co chces je super:D:D..tak ako kazda a jedna:D....si super:DD...mam Ta rada:D..a nech sa Ti dari aj celej Tvojej kapelke:D...vela stastia:D Ahoj Evka! Vdaka, som rad, ze sa ti pesnicka paci. Mame prave klubove koncerty, pozri na stranku www.samuel-tomecek.sk

14:11:04 - otázka od: BuBa Ahoj, tiež Ťa zdravím a prajem veľa úspechov. Páči sa mi ako na sebe stále makáš, zaslúžiš si postup. Kedysi ddávno som sa rozprávala s Mišom (neviem druhé meno, taký dlhovlasý, tmavé vlasy) a on mi vravel, že s Tebou hral na bicie a že Ty si chcel mať skúšku každý deň :) Neviem, či to nepletiem, ale tak si to pamätám :) a som si vtedy povedala, že to je super, že sa tak snažíš, že si zaslúžiš postup vtedy ešte v superstar.. A som si kúpila i Tvoje CD :) normal, že fanynka... a páči sa mi veľmi skladba "Nehorí" Drž sa, čaff Ahoj BuBa! Ano, bol to Miso..bola to pravda..vdaka moc..

14:11:28 - otázka od: barbi Mas rad oralny sex?? a ty nie ?? :-)

14:12:16 - otázka od: jano Samo Samo...Kurnik,mas rad rock, mas v pohode hlas, tak by to chcelo nahrat nieco normalne a nieco, co by sa nehralo iba v nakupnom centre...ALe inak, drzim palce samozrejme... nazdar jano! Checkni nas myspace a vypocuj songy www.myspace.com/freeinnacage dik

14:12:30 - otázka od: Basia :) Nazdar zjazdar,co hovoríš na šancu od Laciho?Čakal si to?. absolutne nie..

14:13:26 - otázka od: suchyna Ahoj, cakala som od teba viac, nie je o tebe vobec pocut. Ako by si sa niekam stratil. nie som bulvar friendly...aa som bol na prechadzke a nejako som zabludil.. :-)

14:14:11 - otázka od: Mata ahoj kto ti vymysla pesnicky???? ja sam a spolocne s mojou kapelou

14:14:23 - otázka od: Kajka Si dole upraveny ? topanky mam ciste :-)

14:14:43 - otázka od: strudl Samko ahoj! Vyzeras uzasne, spievas este lepsie... Ako to robis? :) :-)))

14:14:51 - otázka od: Dominika Ahoj SamuEl!!! Len ti chcem povedať že si supiš spevák a prajem veľa úspechov=) vdaka moc

14:15:39 - otázka od: martin AHOJJJ...planuješ mať album?? jasan, vid vyssie

14:16:10 - otázka od: Danka Ahoj Samko, chcem sa ta opytat ako vnimas to, co sa deje v tychto dnoch okolo eurovisie, tie hluposti co popisali novinari je to hrozne, skoda, ze sa to ubralo tymto smerom..treba to ignorovat

14:16:24 - otázka od: Tereza ahoj samo...od kedy sa venuješ hudbe? od 6 rokov

14:17:32 - otázka od: trapne? nie si trapny ked si tu robis reklamu a vypisujes webstranky aby ta poznali? prirodzene znami a oblubeni ludia to robit nemusia, vies o tom? myslim, ze ked niekto nieco hodnoti, tak nech si najprv vypocuje.Ja mu len ulahcujem cestu..nemusis tam ist..

14:17:55 - otázka od: cipovicka mas rad cesnakove langose??? tomu ver

14:18:19 - otázka od: janko ty si teda riadny drbo :-D teplos skaredy-....mehehehe aaaaaaaaaaa, dalsi zo skoro vyhynutych :)))

14:18:26 - otázka od: Maja Ahoj Samko. Držíme palce. vdaka

14:18:50 - otázka od: Miroslav Samo tu huliš travu? co myslis??

14:19:21 - otázka od: fifi Ahoj podla mala skorej dostat sancu Hudba z Marsu lebo to bolo origos ale tak uzi si to v nedelu jasne, respektujem tvoj nazor.dik, uzijem

14:20:26 - otázka od: Monika Ahoj Samo, veľmi sme ti držali s manželom palce už v Superstar a prajeme ti nadalej veľa uspechov. A moja otázka, čo si myslíš o skupinách U2, Pink Floyd a o Stingovi, su to naše srdcovky. Stingom je moj oblubeny spevak a ostatne su tiez legendy, ktore uz nikdy nevymiznu, co je super.skvele kapely

14:20:59 - otázka od: xX:-*xX MILUJEM TA aj ja teba :)

14:21:11 - otázka od: miska ahoj, ako sa mas? co planujes cez vikend? asi euroviziu..

14:21:43 - otázka od: Mirka Ahoj, mysliš si, že Cmorik je namyslený? ja ho poznam ako normalneho chalana

14:22:04 - otázka od: frantisek mesaros AHOJ -AKO SA VOLA TVOJE CD ZHANAM HO.DIK jedine. co vyslo sa vola Mlady a drzy

14:22:17 - otázka od: Alica Nepozerám tento program no zdáš sa byť celkom fajn. Tak prajem úspech v celom tvojom živote. vdaka pekne

14:22:52 - otázka od: Nikola Ahoooj trochu zlte zuby nezda sa ti?:D:D necham si ich vsetky vytrhat a dam si urobit super bielu protezu,OK??

14:23:08 - otázka od: juraj k. ahoj, nemyslis si, ze v poslednom semifin. kole boli aj lepsie pesnicky ako tvoja? ja som nebol v poslednom semifinalovom kole..

14:23:51 - otázka od: Marcel nie je to len môj názor, Slovenská hudba je akoby zakliata....strašne moc texu a málo energie , to myslím v globále.... hmm, treba to zmenit..rob hudbu a ukaz to tu vsetkym

14:24:13 - otázka od: misuLQa no co kedy budes ty na pokeci ked tam take welke "osobnosti" chodia? ...ako napr. dnes martina schindlerova...?? ja neviem, mna to tam moc netaha, nemam na to cas..sorry

14:24:26 - otázka od: Boba držím palce..si sympaťák dikes

14:24:37 - otázka od: eva ahoj Samuel, velmi pekne a dobre si zaspieval svoju piesen v eurosongu, drzim palce, nech sa ti dari. vdaka

14:26:45 - otázka od: ivca necitis sa trapne za tu aferu, ktoru si sposobil s odposluchmi? Nemas co robit vo finale... Pretoze niektore z vasich otazok sa tyka urcitych dezinformacii v mediach, chcem povedat, ze sme s Kulym priatelia a nemam najmesni dovod proti nemu utocit.

14:27:15 - otázka od: matus cav zdravimm

14:27:34 - otázka od: Ala Ahoj,Samuel ako sa citiš pred nedelou? Držime Ti všetci palce. vdaka, snazim sa byt v pohode a v klude

14:28:33 - otázka od: viera Si spokojný s postupom do súťaže? Čakal si to? Zdravím Ťa, drýím palce. necakal..tesim sa z toho.vdaka

14:28:44 - otázka od: frantisek mesaros AHHOJ Zdraviiiiim

14:28:57 - otázka od: Tomáš Cauko Samo, len som ta chcel pozdravit zbadal som ze si tu na bleskovkach, pozdravuje ta Tomáš Marek :) drzim palce Nazdar, zdravim

14:29:29 - otázka od: ivik boze ty este zijes ved som o tebe nepocula uz dlhu dobu ale asi je to tym ze nie som na slovensku aj mas nejake koncerty alebo cd alebo nieco inak pozdravujem a zelam vsetko dobre Ahoj Ivik, este zijem, mam checkni nasu stranku vid vyssie..maj sa

14:29:57 - otázka od: Štefan Slovák V Superstár som bol tvojím veľkým fanúšikom, más super hlas. Držím ti palce v ďalšom napredovaní. Ako to vidíš ty? Vdaka moc, vidim to este na dlhu cestu, ale nevzdam sa.

14:30:27 - otázka od: Lubos ahoj samo prides niekedy spievat aj do trencina? chcel by som prist, uz riesime piano klub

14:30:42 - otázka od: Lucia ahoj Samo počj prečo ťa spájajú novinári s Desmodom ? ahoj, vid vyssie

14:31:41 - otázka od: hana Veris v Boha? mam birmovku, takze...

14:31:44 - otázka od: vejonka ahojky Samko,si moj spevacky idol, velmi pekne spievas:D si tam naj v Eurovision aj s Bezdedom,vy to date na Moskvu,kujem za odpoved:D ahoj, vdaka, ale ist tam moze len jeden

14:31:58 - otázka od: dracik co to znamena si super tazka filozoficka otazka...

14:32:56 - otázka od: karci caw, Samo, na akom aute jazdis?? mas rad sportove alebo terenne vozidla?? maj sa nazdar karci, asi skor sportove, ale nepohrdol by som aj terennym..

14:33:03 - otázka od: ivuška AoOj :D ahojj

14:33:12 - otázka od: mirkaaa si strasne peknyy:D lubim ta neceš si ma zobrat za ženu?:D milujem tela srdcom i telom:D jasneee, ozvi sa mi :-)

14:33:33 - otázka od: Bašul Ahoj Samuel ako stihaš dve školy*???Ja mám problém sa dostaviť do jednej.. :pp na jednu chodim len externe..da sa to..

14:33:51 - otázka od: miška ahojky Samo.len som sa chcela spýtať.ty študuješ na VŠ?a na akej?Ďakujem za odpoved a držím prsty ano, vid vyssie FiF UK

14:35:00 - otázka od: Nada Ahoj, čo ťa naposledy potešilo? a čo ťa naopak naposledy naštvalo? a po mimo otázka Janči sa venuje ešte hudbe, alebo už hodil gitaru do žita? =D Janci ma kapelu milhaus, potesili ma niektore slova od dobrych ludi, nastvali ma niektore nepravdy, co sa popisali..

14:36:01 - otázka od: Marta Ahoj Samko,z východu Ťa velmi srdečne pozdravujem. K pozdravu by sa určite rada pripojila moja dcéra Marta, s ktorou sme Ti veľmi veľmi držali prsty v prvom kole Superstar. Čo náš tigrík - určite je už veľmi zaprášený, ale verím, že vtedy To bol takou malou podporou. Sledovali sme občas Tvoje kroky, dokonca sme v Košiciach na turne /s Taslerom, Desmodom/ boli.Bol si super. Do Sniny nám to nikdy nevyšlo, ale azda niekedy. Držíme Ti prsty a prajeme veľa úspechov Papa. zdraviiiiiiiiim vas,,,, hladal som na vas kontakt, aj som napisal, ale odpoved neprisla..ozvite sa mi na samuel.tomecek@gmail.com, prosim, vdaka

14:36:13 - otázka od: tea koľko planujete v ramci ako v nirváne tour koncertov verim, ze co najviac

14:36:34 - otázka od: Bonova.B len som ti chcela,keď ťa už mám takto na dráte,že aj keď si nebol môj favorit,moja mama a sestra ťa zbožňovali..nejednu hádku,sme kvoli tebe mali..tak držím palec,vyzeráš byť dobré chalanisko:)) vdaka moc, pozdravujem

14:36:54 - otázka od: Fero Myslim, ze tvoj song je dost nevyrazny... nema stavu...chcelo by to nejaku iskru... dik za nazor.

14:37:23 - otázka od: Julie Nazdar Samo:) som sem dosla specialne len kvoli tebe:)) Si Jekyll alebo Hyde?? :) tak zdraviiiim a v nedelu myslim na vas!!:) ahoj Julie, som aj aj :-) Dik maj sa

14:37:49 - otázka od: martina ahojky samko drskam palceky v nedelu :)a chcem vediet ci nebudes mat nejake turne v LM.pa verim, ze sa to podari..sleduj stranku..vdaka

14:39:12 - otázka od: lukáš nezdaju sa ti tieto online-rozhovory trapne? vec nazoru, ale natrafil som na niektorych ludi, ku ktorym by som sa inak nedostal..inak nas druhy bubenik bol Miso Matuska :-)) som si spomenul

14:39:30 - otázka od: ada-incubus ahoj samo, chcem ti popriat vela stastia ze si nakoniec postupil do toho slavneho finale, aj ked si myslim ze tebe to netreba, mozno ako skupine presadit sa, tak ti budem drzat palce a drzte sa aj s chalanmi Vdaka Ada!

14:39:49 - otázka od: ula Ahoj mal si uz sex ??? Myslis dnes??

14:40:11 - otázka od: Vaneska Ahoj chcela by som sa opytat ze aky je zivot pred kamerami?:D Vela stastia :-* dost narocny...vdaka

14:40:30 - otázka od: Jarka ahoj samo ako sa mas ja sa mam dobre a velmi pekn spievas velmi som plakala ked si vipadol a mozem sa ta spytat aky mas nick na pokeci ked niejaky mas . dakujem ahoj jarka, dakujem, nie som tam

14:40:47 - otázka od: stifa dravím Samo, ako sa vedie Janke ? pozdravuj ju od Brčkavca nazdar, myslim, ze dobre, pozdravim

14:41:10 - otázka od: zerik856 moj brat hovory ze si najlepsi ale je to problem lebo on zacal spievat tvoje pesnicky ta co mam sni robit? :-))) pozdrav ho, nezabijaj ho

14:41:31 - otázka od: Jakub Cau samo si moj oblubeny spevak, Mam ta rad uz od prvej Superstar len som zabudol ze ci si postupil alebo nepostupil do finale eurosong.tak ako si dopadol?Prajem ti vela dalsich uspechou tak ahoj:):) postupil som, dik, maj sa

14:42:04 - otázka od: Edo Ahoj Samo, fanynky isto zaujíma čo máš teraz na sebe ?? :D a že v čom najradšej spávaš? Inak pozdravuje ISM Prešov Nazdar Edik!! myslim ze ma tu aj odfotili, pozdrav ich odo mna vsetkych, nech doju na koncert :-)

14:42:35 - otázka od: Alenka Ahoj, Samko, tvoje fanynky by ťa radi videli s dlhými vlasmi!:)) A ty si sa dal ostrihať! Testuješ nás???:))) bolo mi uz troska teplo, ale uplne kratke zas nie su..dorastu.. :)

14:43:09 - otázka od: tea kde najradšej koncertuješ - v kluboch, na festivaloch ...?, vieš si spomenúť na svoj najvydarenejší koncert(z tvojho pohľadu) kde je dobra atmosfera, ale v kluboch je to asi take blizsie k ludom, takze asi tam..bolo ich uz viac

14:43:24 - otázka od: cvok netu ja som Riedko znamy cvok netu mam schizu som chory som šiši ano !! tebe to nevadi ? ano! to je v poho..

14:43:40 - otázka od: ivuska ahoj samo,blahozelam k postupu,si naozaj skvely,drzim palce nadalej v tvojom zivote a pridi este niekedy do Bardejova,lebo ste tu boli skveli s tvojou kapelou. ahoj, dik, prideme

14:43:56 - otázka od: Jaja Cau Samko niekedy si sa mi drsne pacil za cias Superstar :) Drzim Ti paleeec nech Ti vsecko vyjde po com tuzis cmukyyy dik moc

14:44:05 - otázka od: Somarik velmi mi pripominas kona :-)))) kvoli tym zubom to uz tu raz bolo..

14:44:27 - otázka od: duri z ba Cau Samo.Co hovoris na uroven eurovizie? Podla mna je to dost slabe. Niektori spevaci, alebo skupiny tam nemaju co robit.Vo finale drzim palce:) dik moc, budem sa snazit podat kvalitny vykon

14:44:45 - otázka od: Juliaaankkkaaaaaaaaaa zdravim. nechystate aj nejake koncertne turne so svojou kapelkou? inac pekny den prajem :) prave uz mame, hrame skoro kazdy vikend

14:45:27 - otázka od: boris zdravim samo..spolupracujes este s taslerovcami?? neplanujete nieco?? na festivaloch vam to celkom ladilo aj montymu ked ste hrali spolu s nimi dikes, treba ist vlastnou cestou, velmi nam pomohli a treba stat na vlastnych nohach, ale stale spolupracujeme, aj na druhom albume

14:45:54 - otázka od: petruska a tak som si spomenula na daavne časy minulé, novafest a dca biele auto a zástavka Trenčín..:) milé to bolo..pozdravujem a vela zdaru prajem :) ahoj petka! pekne spomienky

14:46:07 - otázka od: viera Ahoj Samko, som síce generácie medzi 50 a 60, ale Tvoja hudba sa mi páči. Želám veľa úspechov a veľa dobrých pesničiek. Viera dakujem pekne

14:47:55 - otázka od: Lucka Ahoj Samko, este som sa nikdy nezapojila do takejto diskusie, len som ti chcela povedat, ze media ta uplne zbytocne postavili do blbej pozicie. Chceli proste skandal a myslim si, ze ta krivo obvinili a urobili s teba vyvolavatela konfliktu. Kašli na to, veď dúfam, že všetci pochopia, že z desiatich viet co napisu su dve pravdive. Pekny dnik dik moc, uplne si to trafila

14:48:16 - otázka od: Katka ahoj Samko,mňa si zaujal a presvedčil o svojom rock and sing talente ešte v superstar a teším sa, že pokračuješ v tom, čo ťa baví a čomu veríš..taak veľa zdaru v music aj na štátniciach čo ťa čakajú:) a dúfam že sa vidíme aj na nejakých letných festíkoch ahoj katka, dikes, verim aj ja

14:48:37 - otázka od: barokar nazdar zdar

14:49:27 - otázka od: Simona Ake mas rad jedlo??????? rozne, najviac bryndzaky

14:49:37 - otázka od: eugen ahoj,ze vraj organizujes nejake koncerty,radi prideme zahrat. ozvi sa mi na mail

14:50:08 - otázka od: Karol Ahoj Samo. si super spevak, milujem tvoju tvorbu a citim sa pri nej odviazane. U nas v dedine Ta vsetci mame radi. Chcem sa opytat ci aj ty prides k nam do kuturaku v Hronskych Kosihach? Miro Jaroš sa nám už slúbil. Vdaka. Tvoj Karol. nazdar karol, rad pridem, ozvi sa mi na mail..

14:50:25 - otázka od: Peter Cau..mas vodicak...a aj auto,..a aky si sofer? mam, mam, myslim ze celkom dobry

14:50:53 - otázka od: ywannka Ahoj Samuel!!=)Som velmi rad, ze si to prave ty, kto dostal tzv. divoku kartu..=)blahozelam..mas funklub aj na zahori!!=)nebudes mat koncert aj tu niekedy??zda sa mi, ze viac koncertujes na vychode.. =( u nas si uz dlho nebol..preco?maj sa krasne!!a nech sa ti dari v studiu..=) dakujem, pozdravujem, verim, ze koncert bude, len neviem kedy

14:51:27 - otázka od: milaaasek:)) cav sami, odpises? si skvelý vies?:)))) dik, odpisem:-)

14:53:01 - otázka od: michal nadzar, Samo jak sa máš???....mám 2otázky....komu fsandiš v našej futbalovej lige???....a komu v anšej hokejvoje lige??....dakujem za odpovede..a prajem vela šťasťia...!!! nazdar michal, fandim petrzalke (som rodak) a v hokeji asi najviac Skalici(kvoli zigovi a narodil sa tu moj otec).tiez aj Slovanu

14:53:21 - otázka od: peter caw, Samo - kedy uz vydas s kapelou to 2.cd? Pocul som, ze to bude pecka:), nech sa dari... coskorooooooooo, dik

14:53:54 - otázka od: mimi sorry,ale podla mojho názoru su aj lepsí speváci,čo tak odstupiť!?čo keby si urobil takú srdečnu vec napr.ako Desmod-pre Cmoríka,odstup a nech sa oni vrátia!!!... asi by sa nevratili...respektujem tvoj nazor,,

14:55:21 - otázka od: Tonka Tonka- som rada že si sa predsa len ocitol vo finále. Stotožňujem sa aj s rozhodnutím predsedu poroty Lučeniča teba aj Miša Chrenka vrátiť do hry o možnosť a šancu reprezentovať nás na eurovízii. Tvoja pesnička ma zaujala po textovej (text obsahoval aj nejaku ucelenú myšlienku a niečo vyjadroval a mal aj nejaký zmysel a hlavu a pätu, na rozdiel od niektorých pesničiek niektorých naších spevákov)aj po hudobnej stránke (dobrá skladba, ktorá mala aj svoju melódiu). Mala som pri nej pocit, že je to konečne aj akási tvoja spevácka výpoveď (o tom čo prežívaš, čo cítiš, čo chceš povedať poslucháčom a publiku)a nebolo pri nej cítiť aj akúsi pomocnú ruku Ivana Táslera ako to bolo pri tvojich začiatkoch po skončení SHS. Mala som preto pocit pri tvojom prevedení je autentická vedel si sa s ňou stotožniť a spevácky ju aj precítiť a odspievať. Myslím, že ti k tomu veľmi pomohlo aj tvoje rozhodnutie venovať sa hudobnému vzdelaniu súvisiacemu s komponovaním a skladaním pesničiek (ak sa nemýlim) Veľa zdaru Nemylite sa, dakujem velmi pekne za tento vas nazor, fakt..

14:56:43 - otázka od: ja myslis, ze by si bol tam kde si teraz, keby nebolo tych komercnych veci, do ktorych si bol zapojeny? nemam nic proti Tebe, ale celkovo je tato Slovenska scena prepchata komerciou a ine styly tu pomaly zanikaju. Hm? ja si myslim, ze urcite nie som nejako extra komercny,ale aj to je vec nazoru..suhlasim s tebou, je to tu tazke a neviem, kde by som bol..asi na DK Luky hral pre mojich kamaratov, fakt neviem..

14:56:51 - otázka od: Ondrej Hey Samo este si stale na muzikologii?? hej, hej

14:57:46 - otázka od: Kamila Ahoj Samuel, v nedelu drzime vsetky palce, na nohach aj rukach :-))) a SAMOzrejme posielame smsky ... Drzte sa chalani!!! vdaka, odovzdam

14:58:21 - otázka od: mya ahoj, Samo, si fakt sympaticky chalan a paci sa mi tvoja hudba. velmi som sa potesila, ked ta laco lucenic vratil spat do ESC. budem ti drzat palce. nech sa ti v zivote dari :) vdaka pekne

14:59:04 - otázka od: Tomas Ahoj Samo.Ktora Slov.ALTERNATINA kapela sa Ti najviac paci?? podla toho, co beries za alternativnu,,vela veci sa totiz ani do tejto skatulky nedostane..paci sa mi napr. Peoples

14:59:30 - otázka od: MUSTAFA Ahoj Samo som tiež presvedčený ako Laco Lučenič že si skvelý spevak a vynikajúci hudobník prajem Ti mnoho úspechoch hlavne zdravie a šťastie dikes bracho

15:00:00 - otázka od: Salieri Odstup!!!!! Rychlo! uz som odstupil o jeden meter od Compu..staci??

15:00:11 - otázka od: Jannci Samo si fakt supeeer :), pocuvam tovje songy a strasne ta mame radi , myslim celu nasu triedu :), vela stastia vo finale :) dik, pozdrav ich

15:02:04 - otázka od: Ewka Ahojky Samko:D..pisala som uz asi tak pred 30 minutami a este stale som sa nedockala odpovede:(:(:(...bud Ti nedosla alebo si mi neodpisal..co by ma velmi mrzelo:(:(...tak ak Ti to nahodou nedoslo:D...tak len Ti chcem povedat ze si uzasny spevak a verim v to ze aj skvely clovek:D...mam Ta rada:D...a dufam ze v ESC postupis:D..budem Ti drzat palceky:D...lebo ty si to zasluzis:D...*FOREVER IN MY HEART*...drz a veela uspechov Tebe aj celej skupinke:D...len tak dalej chalani robte tu super muzicku co najdlhsie:D..pa mam Vas rada:D...kiiis xD dakujem , odovzdam , maj sa pekne

15:02:19 - otázka od: Ivka ahoj:)... mam len jednu otazocku :) dlho o tebe nebolo pocut.. kde si bol?:) na hubach :-)

15:03:06 - otázka od: filip Zdravim Samo, dobre songy davate na koncertoch, nechystas nejaku snuru k novemu cd? Dik , maj sa... dik chalan, uz sme na nej prave.. :)

15:04:10 - otázka od: juraj nosal cau Samo... koho budes volit? teba :-)

15:04:48 - otázka od: ja Halooooo :o))) anoo??

15:06:00 - otázka od: jahody alebo čerešne jablkaa

15:06:46 - otázka od: Jan Faskalino Zdravim,ty si este stale myslis,ze svojou hudbou nieco dosiahnes?Ved tvoje CD predfavaju za 20sk a nikto to nechce... vaaaaaaaazne???kde, daj vediet, kupimm

15:08:17 - otázka od: sona ahoj som velmi rada ze si postupil do finale drzim palcea a budem posielat hlasi :) no ale chcela by som sa opitat ze ci budu nejake koncerty aj banskej bystrici? Zelam ty pekny den :) Ahoj, vdaka, bude asi v klube 77, ale este neviem presne kedy. Dakujem za vsetky otazky, redakcii topiky.sk za pozvanie, majte sa!!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu