Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Herec Jiří Langmajer: Riskujem celý život

Jiří Langmajer
Jiří Langmajer

BRATISLAVA - Do slovenských kín prichádza nový český film Na vlastní nebezpečí, ktorý vznikol pod režisérskou taktovkou Filipa Renča. V hlavnej úlohe sa predstaví známy český herec Jiří Langmajer (41), ktorý v aktuálnej snímke bojuje nielen s divokou prírodou aj o lásku krásnej ženy.

Jiří Langmajer patrí k všestranným filmovým a divadelným hercom. Slovenskí diváci si ho môžu pamätať z televízneho seriálu Třetí patro, filmov Copak je to za vojáka?, Tichá bolest, Bylo nás pět, či Díky za každé nové ráno.



Viac o filmovej novinke Na vlastní nebezpečí >>

Rozhovor

11:38:04 - otázka od: jarka Aj keď ste dobrý herec, v poslednej dobe ste nehrali vo veľa filmoch... Čím to je? nie som ten spravny, typ, ale moja chvila este pride:)

11:38:46 - otázka od: srnka Je pravda, ze ste sa kvoli herecle Raluci Aprodu pohadali s Filipom Rencom? ne:) hadali sme sa kvoli role, nie kvoli zenskej

11:39:35 - otázka od: Šungo Ako sa Vám spomína na natáčanie výborného filmu Copak je to za vojáka? Uz je to tak davno, ze mi to pripada ako sen. Hral som sa na vojakov a este som bol za to plateny... zle

11:40:14 - otázka od: Tinka35 Dobrý deň, ako sa vám natáčal film na Vlastné nebezpečie, nebáli ste sa riskovať? Riskujem cely zivot, az dovtedy, kym sa nieco nestalo

11:41:23 - otázka od: monique Dobry den. Aky je ako reziser Filip Renc? Vychadzali ste dobre? Je pravda, ze chce spavat s hereckami, ktore hraju v jeho filmoch? Zajtra bude online, tak sa spytajte priamo jeho. S kym chce spat Filip ma nezaujima, kym sa nejedna o mou partnerku. Ale inak je to dobre:)

11:42:58 - otázka od: karolina Dobry den, prezradte nieco o herecke Raluci.....:-) Je na rozdiel od mnohych mladych hereciek, ktore zacali v modelingu, mudra, vzdelana, neambiciozna a prirodzene krasna.

11:43:35 - otázka od: Marek Nazdar.Chcel by som sa spytat zeci ten skok s okna s filmu co pak je to za vojaka bol vazne stakej vysky alebo to bolo urobene iba kamerou. Pozdravujem Koubu. Bol z vysky, ale skakal za mna kaskader.

11:45:20 - otázka od: halina Mam trochu indiskretnu otazku, ale ak ste format, tak odpoviete. Je nejaky film alebo serial, za ktory sa hanbite? Ked si ho spatne pozriete, tak si poviete: hm, toto som nemusel nakrutit... Kazda praca, na ktoru sa pozera, ci uz televizna, alebo filmova, ma utvrdzuje v tom, ze by som to nabuduce urcite urobil inak. Ale urcite nie v tom, aby som sa za nu hanil. To by som bol hlupak.

11:46:29 - otázka od: Lara ahoj, ako to robis, ze vyzeras tak dobre? :-) Si zadany? Laro, asi ste si ma s niekym pomylila. Momentalne sa citim na 60. A zadany som od svojich 18 rokov.

11:47:11 - otázka od: tomas mate radsej komedie alebo akcne filmy?v ktorych sa vam lepsie hra? Hram rad vo filme vseobecne.

11:48:56 - otázka od: lulu nazdar, pozeravam ordinaciu na nove a zaujimalo by ma ci bude hrusa furt tak protivny alebo ho dieta s luciou zmeni :-) Hrusa je taky, akeho si v bezsennych nociach rozne autorky scenarov vymyslia. Dost zalezi na tom, ktorej z tychto zien som sympaticky.

11:50:33 - otázka od: Monika určite ste niekedy premýšľal o tom čím by ste bol keby ste nebol "pánom hercom" myslím to úprimne. Neľutujete niekedy v kútiku duše že ste si nevybral iné omnoho kľudnejšie povolanie? Pozdravujem Vás, manželku a dcéry. Nic nelutujem, pretoze som manualne indisponovany:) a zarabat si verbalnou prostituciou bolo pre mojich rodicov jedine riesenie.

11:51:28 - otázka od: mimca Ste skvely herec, radoost na vas vo filme pozerat, crta sa vam nejaky zaujimavy projekt? Mam vela ponuk, ale na divadelnu, nie filmovu pracu. Momentalne dokoncujem dve televizne inscenacie.

11:51:49 - otázka od: kigi Mate vysportovane telo. Sportujete? ake sporty mate najradsej? Ked ste ma naposledy videla a kde???:)

11:53:16 - otázka od: zuzi Ahoj, vcera som videla film Pravdive lzi a chcela som Vam vzdat hold, velmi dobre zahrana rola a velmi dobry film. dakujem za pochvalu

11:54:52 - otázka od: Zuzana Čo robíte, keď nehrávate? Myslím prácu. Ste v nejakom divadle? A ste šťastný? Pekný deň prajem. Stastny som so svojou dcerou, pretoze v tej chvili nenahravam a mam vedla seba niekoho, kto mam ma rad takeho aky som, co je v praci v podstate nemozne.

11:55:08 - otázka od: Dia akoto ze ta nepoznam? Pretoze som duch

11:56:22 - otázka od: Ronald Dobry den p.Langmajer, aj v mojich ociach ste dobry herec, ale film na Vlastni nebezpeci je najhorsi cesky film aky som kedy videl. Je natoceny kvalitne, zabery prirody a tak, ale dej je priserny. Uputavky su skvele , film bol predany dobre ale citim sa oklamany. Takyto film sa nikomu nemoze pacit. Aky mate z toho filmu pocit Vy? Dnes je v BA premiera, prihlaste sa a ja vam vratim vstupne z vlastneho.

11:57:58 - otázka od: veronika Zdravím a príjemný deň prajem... Je pravda, že v Ordinácii oslepnete? Prečo chcete skončiť? Ďakujem Ano, oslepnem a onemiem. Bol to moj navrh, pretoze ma uz nebavi ucit sa texty a pozerat sa na mojich kolegov. Ste velmi dobre informovana, Veronika:)

12:00:22 - otázka od: Ria Dobrý deň, odmietli ste už niekedy nejakú úlohu vo filme, lebo Vám nevyhovovala? Čo alebo v akom filme by ste si rád zahral? A ešte jedna otázka hráte radšej tie dobré postavy, alebo zlé (lumpov)? Ano, odmietol som hrat vo vychodonemeckom pornorfilme, pretoze sa necitim dostatocne vypracovany. Ale co nebolo, moze byt. Rad by som si zahral v kreslenom filme, pretoze by som mohol cely cas sedel doma a iba by som bral peniaze. Ked je co hrat, tak je jedno, ci je postava kladna alebo zaporna.

12:01:51 - otázka od: katarina Dobrý den, mam len malu otazocku akoto ze pisete poslovensky? Pretoze som nadany. Jazyk prisposobujem krajine, v ktorej som:)

12:02:52 - otázka od: Tinka Ahoj. Len by som sa rada spytala,ako si spominate na dabovanie Mozarta vo filme Amadeus. Podla mna to bolo excelentne. Martina Celu rolu som nadaboval za sest hodin a prepotil som dve tricka. ale stalo to za to.

12:06:58 - otázka od: adad sledujem Vas uz dost dhlsiu dobu. jednoznacne ste prima tipek, a tu sa chcam opytat: ako zvladate ponuky od zien na stretnutia s Vami? Nezijem vo filme a preto sa mi nic take nestava. Naviac, zena, ktora sa mi ponuka, pre mna nie je zaujimava. Ale starnem a mozno za par rokov, pride aj to:)

12:08:56 - otázka od: franci pan Langmajer, podla mna to co cesi natocili za posledne roky slovaci nenatocia ani za 50 rokov. Darmo ceska kinematografia je hold lepsi. Ja osobne ceske filmy pozeram radsej a z Ronalda si nic nerobte :-)Zaujima ma vzhladom na vase ponemcene meno, ci aj ovladate tento jazyk plynule? Neovladam plynule ani cestinu:)

12:11:53 - otázka od: Andrea Videla som predstavenie Tajemnstvi a dost ma prekvapilo ze ste tamaj spievali :) nejake dalsie podobne projekty nemate v plane ??? Mam za sebou muzikalovu rolu Jacka Rozparovaca. Spev je pre mna prirodzeny prejav, pretoze pochadzam z muzikantskej rodiny. Dostal som ponuku do pripravovaneho muzikalu Mona Lisa, ale neviem, ci to prijmem. Vdaka vsetkym za pochvaly a za vas cas. Bolo to fajn. Vdaka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu