Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Renč a Langmajer: Pohádali sa kvôli sexi herečke Raluci Aprodu

Mladá herečka v Langmajerovom objatí je novou hviezdou pripravovaného českého filmu. Zobraziť galériu (2)
Mladá herečka v Langmajerovom objatí je novou hviezdou pripravovaného českého filmu. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA – Zaľúbili sa do tej istej ženy! Režisér Filip Renč a herec Jiří Langmajer (40) sú úplne hotoví z rumunskej herečky Raluci Aprodu. Tá ešte vlani počas nakrúcania českého filmu Na vlastní nebezpečí obom poriadne pomotala hlavy.

Obaja na ňu majú zálusk a ich dovtedy relatívne dobré vzťahy sa poriadne zhoršili. Na českej premiére filmu sa kvôli nej dokonca pohádali. Pôvabná rumunská modelka Raluca Aprodu, ktorá doteraz účinkovala akurát v tamojších seriáloch, je najväčšou hviezdou nového českého filmu Na vlastní nebezpečí. Do krásky sa ako prvý zbláznil režisér Filip Renč, ktorý do filmu zakomponoval okrem množstva nebezpečných situácií aj niekoľko horúcich scén, v ktorých „povyzliekal“ nielen atraktívnu Ralucu, ale aj slovenskú herečku Luciu Siposovú.

Filmovým partnerom atraktívnej Rumunky bol Jiří Langmajer, ktorému nakrúcanie filmu v Bosne prišlo vhod, pretože v tom čase doma v Česku čelil manželskej kríze po tom, ako ho médiá pristihli s milenkou Ivanou Jirešovou, takisto kolegyňou známou z českej verzie seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. Langmajer si nakrúcanie intímnych scén užíval, aj keď bol pri nich aj Renč, ktorý by si to s ním asi najradšej vymenil.

Inak si Raluca Aprodu výrobu akčného trháku, ktorý v ČR zarobil už 20 miliónov korún, poriadne odtrpela: „Nakrúcanie v studenej vode bolo poriadne náročné najmä pre mňa, pretože som ako jediná nebola oblečená v neopréne, takže väčšia zima mi vari ešte nikdy v živote nebola,“ tvrdila na českej premiére, na ktorej sa od nej Jiří Langmajer ani na sekundu neodlepil a dokonca sa "pusinkovali", čo poriadne naštvalo Renča, ktorý sa s hercom kvôli tomu vraj dosť pohádal. Nový český triler bude mať už o pár dní – 16. apríla - premiéru aj na Slovensku.


Sexi Rumunka Raluca Aprodu pomotala hlavu Renčovi i Langmajerovi.

Renč a Langmajer: Pohádali
Zobraziť galériu (2)



O filme Na vlastní nebezpečí >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu