Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mala sex so synom, ktorého dala na adopciu!

Aimee L. Swordová
Aimee L. Swordová

OAKLAND - Inak ako zvráteným sa nedá nazvať sexuálny pomer matky a jej neplnoletého syna, ktorého dala hneď po narodení k adopcii. Od jeho náhradnej rodiny dostávala každoročne o synovi správy, tie však prestali chodiť po tom, ako chlapec dovŕšil štrnásť rokov. Žena ho teda kontaktovala cez sociálnu sieť a začala s ním intímne žiť.

Aimee L. Swordová (36) mala 22 rokov, keď sa jej narodil syn, ktorého sa rozhodla dať na adopciu. S jeho budúcou rodinou však uzavrela dohodu, že jej každoročne budú o synovi podávať správy a posielať aktuálne fotografie.

Po tom, ako chlapec oslávil svoje štrnáste narodeniny, rodina so ženou kontakt prerušila. Tá sa ho rozhodla vyhľadať na sociálnej sieti a začali si dopisovať. Po čase prišlo aj na osobné stretnutie, ktoré odštartovalo ich sexuálny pomer. Chlapec údajne o tom, že Swordová bola jeho biologická matka, vedel.

Žena, ktorá bola ako dieťa fyzicky týraná i sexuálne zneužívaná, priznala, že po prvom stretnutí so synom pociťovala vzájomnú príťažlivosť, ktorá nemala nič spoločné so vzťahom matky a syna. "Aimee tomu sama celkom nerozumie a snaží sa prísť na to, prečo to zašlo až tak ďaleko," dodal jej právnik.

Pomer medzi matkou a synom sa začal ešte v čase, keď bola Swordová vydatá a žila v dome s manželom a piatimi deťmi. Za sexuálne zneužívane mladistvého si teraz odsedí najmenej deväť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu