Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dedka pohrýzol pes Tyfus, majiteľa dorezal

ilustračné foto
ilustračné foto

JESENÍK – Do nemocnice v Jeseníku doviezli mladíka (23) z viacerými reznými ranami. Mal ich od dôchodcu (72), ktorého pohrýzol mladíkov pes Tyfus.

Dôchodca sa vybralv utorok okolo deviatej predpoludním na prechádzku do lesa. Keď išiel okolo krmelca v blízkosti miestnej záhradkárskej osady, napadol ho kríženec bulteriéra, nemeckého ovčiaka a staforda. Na obranu pred psom vytiahol dôchodca lovecký nôž so 14,5 cm čepeľou. Tyfus bol bez náhubku a vôdzky a jeho majiteľ zatiaľ práve v tomto krmelci dospával. Keď počul štekot, zobudil sa a vyliezol von. A odtiaľ sa výpovede oboch aktérov incidentu rozchádzajú.

Starší muž uviedol, že mladíka nechtiac porezal, keď sa bránil útoku psa. Na druhej strane mladík popisuje udalosť úplne odlišne. Dôchodca ho mal napadnúť nožom práve za útok psa. Pravdu tak už musia zistiť jesenícki kriminalisti.

To, že tento pes je agresivny, sa presvedčili aj návštevníci jedného tamojšieho supermarketu. Deň predtým tam totiž pohrýzol troch ľudí. Túto záležitosť riešili mestskí policajti iba ako priestupok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu