Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Za hlučný sex 2 mesiace väzenia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Súd v Newcastle na severovýchode Anglicka dnes odsúdil ženu (48) k ôsmim týždňom väzenia s ročným odkladom za to, že porušila nariadenie justície udržiavať na udržateľnej úrovni hluk pri svojich sexuálnych hrách s manželom.

Informovala o tom agentúra AFP. Caroline Cartwrightová už dostala od súdu nariadenie, aby sa nadmerného hluku zdržala, a nebránila tak verejnému poriadku. To však pravidelne porušovala. Vlani v novembri sa proti nemu dokonca odvolala, ale bez úspechu.

"Počúvala som krátky záznam rámusu, ktorý robíte, a veľmi dobre chápem, že sú vaši susedia sú nahnevaní a že ich to ruší," povedala sudkyňa Beatrice Boltonová. "Navyše zo záznamu, ktorý som počúvala, je úplne zreteľné, že sa vôbec nesnažíte vyvinúť nejaké úsilie na to, aby ste bola potichu," dodala a vyniesla rozsudok.

"Trest väzenia je nevyhnutný na to, aby na vás mal odstrašujúci účinok. A ak sa dopustíte ďalších priestupkov tohto druhu, budete si musieť trest odpykať," varovala sudkyňa. Svedkovia opísali "neprirodzený" rámus, akoby niekto niekoho vraždil, ktorý prehlušoval hlas televízie v susedstve.

Nezamestnaná Cartwrightová sa obhajovala britskou legislatívou v otázke ľudských práv a predovšetkým povinnou úctou k súkromnému a rodinnému životu. Pri predchádzajúcom vypočutí vysvetľovala, že nedokáže svoj hlas tlmiť. Zariadenie inštalované v susednom byte registrovalo silu zvuku miestami až 47 decibelov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu