Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Turistov zatkli za nemanželský sex

Ilustračné foto
Ilustračné foto

DUBAJ – V Dubaji zatkli už druhý britský pár kvôli nemanželskému sexu. V tomto moslimskom emiráte je totiž zakázaný. Pár najskôr nahlásil znásilnenie, ukázalo sa ale, že Briti boli opití a spali spolu.

Žena (23) a jej priateľ (44) boli v Dubaji ako turisti. Na políciu sa obrátili so sťažnosťou, že ženu znásilnil sýrsky čašník na toalete hotelového baru. Vyšetrovanie odhalilo, že žena bola silne podnapitá a indický barman jej pomohol nájsť toalety.

Tam sa o zvracejúcu turistku postarali dve obsluhujúce ženy a Britku, ktorá zaspala na stoličke, potom dopravili k jej priateľovi. Žiadne dôkazy o údajnom znásilnení polícia nenašla. Pri vyšetrovaní však vyšlo najavo, že mladá cudzinka zdieľa hotelovú izbu so svojím priateľom a že mali spolu pohlavný styk.

A to viedlo k zatknutiu britského páru. "Boli obvinení z nemanželského sexu," povedal zástupca veliteľa dubajskej polície. Tá odovzdala prípad verejnému prokurátorovi, ktorý rozhodne, či britský pár postaví pred súd. Zatiaľ sú údajne muž aj žena na slobode.

V októbri 2008 dubajský súd potrestal trojmesačným väzením a vypovedaním z krajiny za nemanželský sex na verejnej pláži iný britský pár. Za mreže Briti nakoniec nešli. Odvolací súd potvrdil len ich vyhostenie do Británie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu