Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Policajt ponúkal na inzerát sex, dostal podmienku

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

OSTRAVA – Žena (31) z Ostravy ponúkala sexuálne služby bez toho, aby o tom vedela. Falošné inzeráty totiž podával policajt a záujemcov dokonca posielal na jej pracovisko! Ostravský súd dnes potvrdil policajtovi Martinovi Štefkovi päťmesačný podmienečný trest za ohováranie.

Podľa obžaloby strážca zákona zverejnil nepravdivé inzeráty s ponukou sexuálnych služieb ženy, od ktorej si v minulosti kúpil automobil. Štefka okrem podmienky potrestajú aj prepustením z radov polície. Štefek pracoval v polícii 19 rokov, po podaní obžaloby ho postavili mimo službu. "Pretože sa dopustil úmyselného trestného činu a teraz bol právoplatne odsúdený, tak musí byť od polície prepustený," doplnil štátny zástupca.

Policajt si v roku 2007 kúpil od ženy ojazdený automobil za 25 tisíc českých korún. "Po štyroch mesiacoch od kúpnej zmluvy odstúpil a pôvodnú majiteľku nútil, aby mu vrátila peniaze. Keď mu nevyhovela, tak na internete zverejnil nepravdivý zoznamovací inzerát," uviedol štátny zástupca Alois Dlouhý. Ako dodal, mužom, ktorí odpovedali, potom rozosielal e-mailom nepravdivý text s ponukou sexu, v ktorom uviedol číslo mobilu aj adresu reštaurácie, kde žena pracovala. "Ženu potom muži najmenej dvestokrát kontaktovali telefonicky a najmenej v 50 prípadoch za ňou prišli do reštaurácie a dožadovali sa sľubovaného sexu," poznamenal Dlouhý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu