Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

DESIVÁ predpoveď politológa: Rusko vyhladí 250 miliónov Európanov! Treba im poslať pohľadnice

Ruský politológ Dmitrij Evstafiev prehlásil, že Európu čaká jadrová vojna Zobraziť galériu (2)
Ruský politológ Dmitrij Evstafiev prehlásil, že Európu čaká jadrová vojna (Zdroj: X/Anton Gerashchenko)

MOSKVA – S pribúdajúcim časom a neprerušených bojov na Ukrajine sa v ruských médiách čoraz viac skloňuje spojenie „jadrová vojna“. Politológ v diskusii na ruskej štátnej televízii zašiel ešte ďalej, keď dodal, že Európu čaká úplná skaza.

archívne video

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 777 (Zdroj: Facebook/General Staff of Armed Forces of Ukraine)

Podľa ruského politológa Dmitrija Evstafieva nastanú pre európsky kontinent kruté časy. V ruskej štátnej televízii Rossija 1 sa počas tohto týždňa vyjadril, že vplyvom jadrových útokov vyhladia Rusi 250 miliónov Európanov. Informuje o tom Daily Star. Okrem toho doplnil, že je nevyhnutné, aby prezident Ruskej federácie Vladimir Putin zaútočil na Európu jadrovými zbraňami. 

Spomenul jednu metropolu

Vyhlásenie tohto politológa uverejnil na sociálnej sieti X poradca ukrajinského ministra obrany Anton Geraščenko. Evstafiev hovoril priamo k Európanom: "Vybrali ste si týchto hlupákov, aby vás viedli. Zahubili ste vlastnú budúcnosť. Rusko chce zmeniť Európu a cena za to bude jadrová vojna," povedal počas vysielania. 

Politológ dokonca priblížil, ktoré metropoly by malo Rusko zasiahnuť. "Mali by sme vymenovať mestá, ktoré budú zasiahnuté. Rovnako by sme mali spomenúť aj počet obetí, keď päť alebo šesť rakiet s jadrovými hlavicami zasiahne Paríž."  

Pre USA len nepriama hrozba 

O Američanoch sa Evstafiev vyjadril, že im nehrozí bezprostredná hrozba. Rusi však nebudú môcť ovplyvniť, pokiaľ sa nad USA znesie nejaký rádioaktívny mrak z vybuchnutých jadrových striel. O Európanoch ešte dodal, že všetky pokusy na "zapnutie ich mozgov boli doteraz neúspešné". Rusi by mali podľa neho odhodiť všetky zábrany: "Musíme to povedať na rovinu. V Európe sa odohrá jadrová vojna."

DESIVÁ predpoveď politológa: Rusko
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Poslať pohľadnice

Na záver ešte politológ načrtol teóriu, že Rusi by mohli poslať všetkým Európanom výhražné pohľadnice. "Každý Európan by mal od nás dostať do schránky pohľadnicu, na ktorej by bola fotka jeho bytu/domu, vojenský objekt NATO, miesto, kde sa bude konať protest a tým, čo by zostalo z jeho domu po bombardovaní," vyhlásil. Európania by podľa neho potom hneď pochopili, že aj oni sú smrteľní, "pretože posledných 60 rokov sa žilo v Európe s pocitom nesmrteľnosti". 

Viac o téme: PolitológPropagandaRuskoMoskvaRossija 1Dmitrij Evstafiev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu