Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Dráma v súdnej sieni: Muž sa vrhol na sudkyňu ako tiger, nepáčil sa mu jej verdikt! Všetko zachytili kamery

Američan sa vrhol po sudkyni, keď sa ho chystala poslať do väzenia
Američan sa vrhol po sudkyni, keď sa ho chystala poslať do väzenia (Zdroj: X/The new street)

LAS VEGAS - Americké médiá v stredu publikovali videozáznam zo súdneho pojednávania v štáte Nevada, pri ktorom 30-ročný muž napadol sudkyňu v momente, keď sa chystala oznámiť jeho trest. Zábery ukazujú, ako preskočil pult pred lavicou pre obžalovaných a strhol sudkyňu Mary Kay Holthusovú k zemi. Žena utrpela zranenia, rovnako ako jeden z pracovníkov súdu, ktorý jej prišiel na pomoc.

Deobra Redden sa predtým priznal k napadnutiu, ktoré vyústilo do ťažkého ublíženia na zdraví, a pri stredajšom pojednávaní si mal vypočuť trest. Jeho právnik žiadal o podmienku, z videa je však jasné, že táto žiadosť bola zamietnutá.

"Myslím, že je načase, aby okusil niečo iné, pretože s túžbou históriou jednoducho nemôžem... "hovorí sudkyňa o Reddenovi, pre ktorého nešlo o prvý rozsudok. Následne Holthusová začne predčítavať verdikt, súdený ju však okamžite preruší a čoskoro je vidieť, ako letí vzduchom k jej miestu v súdnej sieni.

Zo záberov je zrejmé, že Redden stihol Holthusovú chytiť za vlasy a strhnúť k zemi, kým sa ho chopil súdny personál. Muža po potýčke odviedli a sudkyňa ďalšie pojednávanie naplánované na zvyšok dňa musela odložiť. Podľa vyhlásenia súdu "utrpela isté zranenia", zatiaľ čo jeden z členov ostrahy skončil v nemocnici a bol v stabilizovanom stave.Redden má pred súdom v okrese Clark znovu stať už dnes, avšak pred iným sudcom. Pre stredajší incident čelí novému obvineniu z napadnutia.

Viac o téme: Súd USAVäzenieNapadnutieMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu