Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hádka na Vianoce! Dcéra začala kvôli darčeku na matku kričať: To, čo sa rozhodla urobiť, nikto NEČAKAL

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Matka neváhala a vrátila dcérin vianočný darček, pretože tá s ním nebola spokojná. Kritizovala matku za to, že jej nekúpila tablet, aký si priala.

Po tom, čo sa jej 16-ročná dcéra sťažovala na vianočný darček, matka ho promptne vrátila. Ako uvádza Mirror, matka troch detí pracuje ako opatrovateľka a od svojho bývalého manžela nedostáva žiadnu finančnú podporu. Táto situácia ju priviedla k úprimnej diskusii so svojimi deťmi o obmedzenom rozpočte na vianočné darčeky.

Na Štefana sa odkladali zo stola misky s jedlami, ktoré sa tam nechali od Štedrého večera (Zdroj: TASR/František Iván)

Jedno z jej detí, 16-ročná dcéra, sa dožadovala iPadu Pro, ktorý si jej matka nemohla dovoliť. Namiesto toho jej kúpila tablet Samsung za približne 160 dolárov.

Reakcia dcéry na Vianoce však bola všelijaká, len nie vďačná. Na Reddite žena cituje svoju dcéru, ako povedala: „Začala na mňa kričať a nazývať ma najhoršou matkou všetkých čias.“ Matka poukázala na dcéru, že je dosť stará na to, aby si sama našla prácu, a vrátila tablet naspäť do obchodu.

Akcia matky viedla k zmiešaným reakciám na Reddite. Niektorí používatelia obhajovali matku a verili, že dcéra si „zaslúži lekciu“.

„Ak to naozaj chce urobiť, môže sa zamestnať a kúpiť si vlastnú luxusnú elektroniku,“ komentoval jeden používateľ.

Iní však boli kritickejší a tvrdili, že matka mala byť chápavejšia k svojej dcére, ktorá prežíva rozchod svojich rodičov.

Viac o téme: Vianočný darčekSviatkyVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu