Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Násilník mlátil ženy na ulici, má ísť o českého rapera: TOTO je on! Šokujúci kamerový záznam ukazuje, ako rozdáva údery

Násilník bil ženy za bieleho dňa na ulici, kamerové záznamy ho usvedčili
Násilník bil ženy za bieleho dňa na ulici, kamerové záznamy ho usvedčili (Zdroj: Facebook/Policie ČR)

PRAHA – Polícia Českej republiky rieši bezdôvodné napadnutie mladej ženy v Prahe za bieleho dňa a v centre mesta. Muž, ktorý kráčal oproti žene ju z ničoho nič udrel päsťou do tváre a spôsobil jej zranenia. Útok zachytila aj kamera.

Podľa dostupných informácií napadol muž ženu na Karlovom námestí v piatok 22. septembra a spôsobil jej opuch s modrinou pod ľavým okom. Polícia sa však domnieva, že to nebol prvý útok a muž napádal ženy opakovane. Podarilo sa im zistiť, že ďalšia obeť útoku násilníka bola napadnutá v októbri, keď kráčala po Belgickej ulici a pozerala sa do svojho mobilného telefónu.

Policajti obvinili muža, ktorý mal zákaz šoférovať a chcel utiecť nočnej hliadke (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

V druhom prípade má polícia aj dôkaz v podobe kamerového záznamu z ulice. „Dvadsaťosemročnej žene spôsobil ranu na tvári v dĺžke pätnásť milimetrov. V oboch prípadoch z miesta udalosti ušiel,“ uviedol policajný hovorca českej polície Jan Rybanský.

Polícii sa muža podarilo zadržať. Je podozrivý z výtržníctva, no ako dôvod svojho konania uvádzal skutočnosti, ktoré vôbec nedávali zmysel. Muž je narkoman a podľa webu novinky.cz sa v minulosti prezentoval ako raper, ktorému zrejme konzumácia pervitínu ovplyvnila správanie. Údajne používal pseudonymá ako "Matro da Vinci" alebo "Narko Polo". Polícia ČR prosí ďalšie ženy, ktoré mohol bezdôvodne napadnúť na ulici, aby ich čo najskôr informovali.

Viac o téme: útok PrahaPolícia ČRNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu