Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Objasnenie veľkej záhady: V dedine každú noc vypadávala elektrina, dôvod vás ŠOKUJE!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BETTIAH – V indickej dedine mali problémy s elektrinou. Alebo si to aspoň mysleli. Každý večer totiž vypadol prúd v celej dedine. Keď sa to opakovalo každý večer, miestni obyvatelia začali zúriť. Problém totiž nebol s elektrinou, ale s niečím iným.

Obyvatelia indickej dediny Bettiah mali jednoduchý bezstarostný život, až kým sa nezačali diať čudné veci. Každý večer im totiž vypadla elektrina a nikto nevedel, čo sa stalo. Ako píše India Today, nikomu nič neskratovalo a všetky prípojky v dedine boli v poriadku. Keď sa tento stav opakoval dlhšiu dobu, miestni obyvatelia začali pátrať po zdroji problému. 

Nikto to nečakal

Nikto ani v tých najbláznivejších snoch nečakal, že prúd v dedine vypína istá Priti Kumariová, aby sa mohla stretávať so svojím priateľom Rajkumarom z vedľajšej dediny. Zaľúbenci sa mohli stretávať len v tichosti a po tme, pretože tieto dve dediny sa nemali veľmi v láske. Jedného večera ich však domáci prichytili a všetko vyšlo najavo.  

"Priti každú noc vyhodila elektrinu v celej dedine. My sme o tom samozrejme nevedeli. Postupom času to bolo už neznesiteľné. Dokonca sme volali aj na centrálu, ale tam vraveli, že je všetko v poriadku. Keď sa to opakovalo pravidelne, ozvali sa aj zlodeji. V dedine bolo hlásených čoraz viac krádeží," vysvetlila jedna z miestnych Govinda Chaudharyová.

archívne video

Nová elektrická stanica zvýši energetickú bezpečnosť na západnom Slovensku (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

Telenovela

Po prevalení aféry sa situácia okolo zaľúbeného páru ešte viac skomplikovala. Keď ich spolu našli, Rajkumarovi, ako nepriateľovi z druhej dediny, sa ušlo niekoľko rán. Do konfliktu mala vstúpiť Pritti a jej milému sa podarilo utiecť. Ten sa onedlho vrátil aj s posilou zo svojej dediny. Napokon sa to vyriešilo ako v pravej telenovele. Všetci vychladli a zaľúbený pár sa zosobášil v miestnom chráme. Už sa nemuseli stretávať v tichosti a vypínať v noci elektrinu. 

Viac o téme: ElektrinaLáskaVýpadkyIndiaBettiahChamparane
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu