Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Brutálna vražda a hrôzostrašný návrat z dovolenky: Stavebné práce v byte sa zmenili na najhorší horor!

(Zdroj: Getty Images)

PARÍŽ - Žena, ktorá sa rozhodla stráviť niekoľko mesiacov v zahraničí, zverila svoj byt manželskému páru, z ktorého muž mal jej byt zrekonštruovať. Po návrate ale objavila v kuchyni novú stenu, s ktorou nepočítala. Smrad a dezinfekcia, ktorá sa šírila bytom neveštila nič dobré.

Majiteľka bytu na parížskom predmestí Livry-Gargan odišla na šesť mesiacov do Alžírska. Najala si muža, robotníka, ktorý mal počas tejto doby v jej byte vykonať vopred dohodnuté stavebné práce, uviedla agentúra AFP a francúzsky LeParisien s odkazom na policajný zdroj.

Premiér avizuje výsledky rokovaní so Šimkom a Hamranom o pár dní (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

V momente ako sa však vrátila z dovolenky ju v byte čakalo desivé prekvapenie. Policajtom žena oznámila, že hoci sa v jej kuchyni objavila stena široká 1,5 metra, 1 meter vysoká a 40 cm hlboká, ktorá nebola v pôvodnom pláne, zistila, že z miestnosti, kde ju postavili vychádza nepríjemný zápach, lietali okolo nej muchy a v byte bola cítiť dezinfekcia v podobe chlóru.

Vyšetrovanie a policajný zásah, pri ktorom urobili dieru do steny preukázal nečakaný objav. V stene sa nachádzal nekrofágny hmyz a larvy. Po zničení celej steny v nej našli telo muža v polohe plodu, prikrytého dekou v pokročilom štádiu rozkladu. Polícia nariadila vykonanie pitvy a aktuálne prebieha vyšetrovanie justičnou políciou v Seine-Saint-Denis.

Viac o téme: DovolenkaVraždaFrancúzskoParíž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu