Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Žiarlivý manžel napadol kúzelníka priamo počas vystúpenia: Toto číslo ho vytočilo do nepríčetnosti!

Kúzelnícke predstavenie nedopadlo podľa predstáv
Kúzelnícke predstavenie nedopadlo podľa predstáv (Zdroj: TikTok/thebenmurphy_)

CANBERRA - Priamo počas vystúpenia na výletnej lodi žiarlivý manžel neváhal ani sekundu a napadol kúzelníka. Ten si totižto dovolil použiť jeho manželku ako dobrovoľníčku ku kúzelníckemu triku. No keď sa dvaja protagonisti priblížili k sebe perami s kartami v ústach, manžel to neustál a zrazil kúzelníka na zem.

Prezidenti ČR a SR zdôraznili, že ich spájajú spoločné názory na mnohé oblasti (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

Austrálsky kúzelník Ben Murphy mal predstavenie na začiatku marca počas plavby na výletnej lodi Royal Caribbeans´s Quantum. Zatiaľ čo sa publikum zabávalo, manžel dobrovoľníčky na pódiu si zrejme myslel niečo iné. V rámci kúzelníckeho kúzla s hracími kartami v ústach sa kúzelník priblížil perami k žene. V tej chvíli sa z publika rozbehol jej žiarlivý manžel a zrazil kúzelníka na zem. Manžela sa snažila zastaviť aj jeho žena a diváci zostali v nemom úžase.

Video teraz koluje na sociálnych sieťach, pričom samotný kúzelník sa s videom pochválil aj na svojom účte s titulkom „Môj útok na palube“. Kúzelník celú situáciu zhodnotil s tvrdením, že „tomuto hosťovi nemalo byť dovolené užiť si zvyšok plavby“. Verejnosť súhlasí s kúzelníkom a v komentároch na sociálnych sieťach mu ľudia vyjadrujú svoju podporu. Podľa nich by mal kúzelník zvážiť ďalšie kroky a obdivujú kúzelníka, že bol ochotný a schopný napriek útoku dokončiť svoje kultúrne predstavenie.

Viac o téme: Výletná loďŽiarlivosťKúzelníkKúzelnícke vystúpenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu