Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž (†38) v parku upozornil psičkára, aby dal svojho miláčika na vôdzku: Jeden úder a skonal

Kristi a Drew sa chceli čoskoro zosobášiť. Zobraziť galériu (3)
Kristi a Drew sa chceli čoskoro zosobášiť. (Zdroj: Facebook)

FILADELFIA - Drew Justice a jeho snúbenica Kristi Buchholzová sa šli minulú sobotu večer okolo 21.30 h. prejsť so svojím psíkom do Gold Star Parku na juhu Filiadelfie. Tu sa stretli s neznámym mužom, ktorý nechal svojho miláčika pobehovať navoľno. Keďže sa Drew bál, aby sa niečo nestalo jeho čiernemu shih tzu, upozornil druhého majiteľa, nech si dá šteňa pitbulla na vôdzku. To ale nemal robiť. Vznikla z toho hádka, ktorá sa vystupňovala až do takej miery, že Drew bol zasiahnutý päsťou do tváre a spadol na zem, pričom si udrel zadnú časť hlavy o chodník. Podozrivý z miesta činu ušiel.

FOTO podozrivých z vraždy Európaniek v Maroku: Otrasná spoveď svedkov, ktorí našli zmrzačené telá

Niekto zo susedov nahlásil polícii, že počul z parku krik. Keď dorazili dôstojníci, zistili, že Drew Justice leží na zemi v bezvedomí a niekto mu podáva prvú pomoc. Obeť bola prevezená do nemocnice, kde ju však čoskoro prehlásili za mŕtvu. V utorok smrť kvalifikovali ako zabitie.

Muž (†38) v parku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Polícia stále hľadá útočníka, ktorý bol opísaný ako beloch v tmavom oblečení. Predpokladá sa, že je častým návštevníkom parku. Vyšetrovatelia už údajne hovorili so záujmovou osobou, ale k žiadnemu zatknutiu zatiaľ nedošlo.

Jeden zo susedov pre NBC10 uviedol, že polícia by mala mať záznam, ale nie je veľmi kvalitný, pretože na uvedenom mieste nie je žiadne osvetlenie. Svedkovia dodali, že si nemyslia, že útočník mal v pláne Drewa zabiť, ale je neospravedlniteľné, že utiekol.

Muž (†38) v parku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Podľa príspevkov na facebookovej stránke parku je povinnosťou majiteľov psov mať ich na vôdzke. Voľný pohyb nie je povolený. Polícia už vyzvala všetkých, ktorí by mohli vniesť do prípadu viac svetla, aby ju kontaktovali.

Viac o téme: BitkaVenčeniePrechádzkaúderPar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu