Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Znásilnenia na ulici za bieleho dňa: Muž sa vrhol na ženu, okoloidúci si všetko točili

Muž sa vrhol na ženu za bieleho dňa
Muž sa vrhol na ženu za bieleho dňa (Zdroj: Foto: YT/breaking news)

INDIA - Internetom koluje šokujúce video. Zachytáva znásilnenie priamo na ulici. Muž sa vrhol na vyčerpanú ženu, zvalil ju na chodník a sexuálne sa uspokojil.

Trestuhodný čin sa odohral vo východoindickom meste Višákhapatnam pri pobreží Bengálskeho zálivu. Na záberoch vidno, ako mladík (23) znásilňuje ženu (43) priamo na chodníku za bieleho dňa. Šokujúce je, že okolo prechádzajú ľudia. Namiesto toho, aby sa pristavili a bezbrannej žene pomohli, zarážajúcu situáciu si natáčajú na video. Po akte násilník nasadol na bicykel a odišiel. Znásilnená žena skončila v nemocnici. 


Prečítajte si aj:

VIDEO z bezpečnostných kamier: Znásilnenie Poľky v Taliansku, zadržaný migrant prehovoril


Bezbranná obeť dva dni pred znásilnením utiekla po hádke s manželom z domu. "Očividne, bola veľmi slabá, niekoľko hodín nejedla. Spala na chodníku pod stromom, kde ju Siva v podguráženom stave znásilnil," povedal pre portál hindustantimes.com policajný náčelník. Žena bola natoľko zoslabnutá, že nevládala ani volať o pomoc. Nikto jej nepomohol. Ako dodal, správanie okoloidúcich jasne ukazuje, že indická spoločnosť stále viac toleruje páchanie násilností na ženách. 

Polícii sa na základe výpovedí očitých svedkov a natočených záberov podarilo muža identifikovať a zadržať. Už ho obvinili zo znásilnenia. Ide o 23-ročného upratovača Ganjiho Sivu. Posadili ho do väzby, kde čaká na svoj ďalší osud. 

 

 

Viac o téme: ŽenaZnásilnenieIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu