Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slováka Martina (†31) zastrelili v Atlante kvôli autu: VIDEO smrti z pumpy, toto sú vrahovia

Podozriví muži a ich obeť Zobraziť galériu (3)
Podozriví muži a ich obeť (Zdroj: YouTube/Atlanta Police Department, FB/Toni Hvizda)

ATLANTA - Atlantská polícia stále pátra po štyroch mužoch, ktorí majú na svedomí vraždu Slováka Martina Hvizdu. V snahe nájsť páchateľov čo najskôr, požiadala o pomoc aj verejnosť a zverejnila video, ktoré zachytáva posledné okamihy mladíka na benzínovej pumpe na juhozápade tohto amerického mesta.

"Vyšetrovatelia uvoľnili policajné záznamy podozrivých v snahe identifikovať každého, kto je zapojený do tejto vraždy," uviedol podľa portálu ajc.com seržant John Chafee.

Slováka Martina (†31) zastrelili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: GoFundMe, FB/Tino Hvizda)

Televízna stanica Fox 5 informovala, že k incidentu došlo v sobotu o pol ôsmej večer na benzínke Exxon. Svedok zavolal na tiesňovú linku a oznámil, že došlo k postreleniu muža. V čase keď prišli dôstojníci, bol však už Martin Hvizda mŕtvy. Páchatelia ušli na jeho striebornom Infiniti FX. Vozidlo naposledy videli, ako mieri na západ po ulici Lucile Avenue.

Slováka Martina (†31) zastrelili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Atlanta Police Department, FB/Toni Hvizda)

"Zdá sa, že streľba bola dôsledkom krádeže motorového vozidla," povedala policajná dôstojníčka Stephanie Brownová. "Neznámi podozriví utiekli z miesta vo vozidle obete," dodala. Program Crime Stoppers ponúka za informácie, ktoré by viedli k zatknutiu a obžalobe páchateľov 2000 dolárov.

Priatelia opísali Martina ako talentovaného umelca, ktorý chcel raz vystavovať svoje obrazy v galérii. Pochádzal z Bardejova a jeho rodina sa presťahovala zo Slovenska do USA v roku 2003. Martin, prezývaný Tino, sa tu naučil po anglicky a podľa kamarátov žil americký sen.

Rodina chce Martina pochovať na Slovensku. Priatelia preto vypísali internetovú zbierku, v ktorej sa im už podarilo vyzbierať približne 14 500 dolárov na prevoz tela.

Viac o téme: AutoVraždaSlovákAtlantaMartin Hvizda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu