Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráska (†30) zomrela ukrutnou smrťou: Brutálnejší prípad Los Angeles nezažilo

Nebohá Iana Kasianová Zobraziť galériu (2)
Nebohá Iana Kasianová (Zdroj: foto: fb)

LOS ANGELES - Otrasný prípad vraždy riešia americké úrady. Vyšetrovatelia sa zhodli, že s ničím podobným sa jakživ nestretli. Krásna ukrajinská modelka zomrela ukrutnou smrťou. Z vraždy matky malého dieťatka polícia viní jeho otca, ženinho expriateľa.

Modelka Iana Kasianová (†30) pôvodom z ukrajinského Kyjeva žila v Los Angeles. V roku 2016 sa jej s priateľom Blakeom Leibelom (36) narodila dcérka. Partneri ale spolu nežili. Dva mesiace po pôrode sa kráska vybrala do bytu otca svojho dieťatka s úmyslom, že sa dajú opäť dokopy. 

Keď sa dlhšie nevracala domov a neozývala sa svojej matke, žena zalarmovala políciu. Keď muži zákona nabehli do Blakeovho bytu, naskytol sa im najhorší pohľad v živote. Prípad sa stal ešte v máji 2016, no vyšetrovatelia až teraz zverejnili detaily hrôzy, ktorú mesto Los Angeles ešte nezažilo. Označili ju za najbrutálnejšiu vraždu v histórii mesta. 

Kráska (†30) zomrela ukrutnou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: fb)

Blake pochádza z Kanady a je synom bohatého developera. O peniaze nikdy nemal núdzu, podľa priateľov, ako sa neskôr vyjadrili pre americké médiá, často fajčil marihuanu. Jeho záľubou bola kresba komiksov.  

V tele nebohej nebola krv

V mužovom apartmáne sa kriminalistom naskytol zdrvujúci pohľad. Ako informuje portál nypost.com, Blake bol zabarikádovaný v kúpeľni spolu s Ianinim mŕtvym telom. Vedľa ležalo bábätko, ktorému otec neublížil. "Kožu mala úplne oddelenú od hlavy a nikto ju ani nenašiel," popísal kororner. Nebohá žena mala po tele stopy po uhryznutiach a modriny. Pravá časť tváre s uchom bola odtrhnutá. Príčinou smrti bolo vykrvácanie. Na prípade je azda najšokujúcejšie, že z nebohého tela bola krv odčerpaná úplne. "Nikdy predtým som nič takéto nevidel. Pochybujem, že patológovia v krajine alebo v zahraničí niečo takéto videli, je to veľmi zriedkavé," povedal lekár s dlhoročnou praxou.  


Prečítajte si aj:

V Londýne otvárajú starý prípad: Žena z Československa prežila holokaust, brutálna vražda v hoteli


Blake chcel preraziť ako ilustrátor, autor komiksov. Po hrozivom čine sa medzi jeho kresbami našiel príbeh, nápadne pripomínajúci Ianinu vraždu. Nakreslil ženské telo bez pokožky na hlave. Muža po otrasnom čine zadržali a obvinili. Momentálne sedí za mrežami v Los Angeles a hrozí mu trest smrti. 

 

Viac o téme: VraždaLos AngelesIana Kasian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu