Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

ŠOKUJÚCE ODHALENIE Berlusconi je gej: Syn najväčšieho sukničkára prichytený pri muchlovačke

Berlusconi Zobraziť galériu (3)
Berlusconi (Zdroj: leggo.it, SITA)

MILÁNO - Bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi čelí ďalšiemu mediálnemu bolehlavu. Kontroverznému politikovi, ktorý bol v novinách a na internete prepieraný kvôli daňovým podvodom či obvineniam z pohlavného styku s neplnoletou osobou, starosti robí jeho syn Luigi.

Paparazzom talianskeho týždenníka Oggi sa ho pred niekoľkými dňami totiž podarilo zachytiť v chúlostivej situácii pri bozkávaní svojho kamaráta. Na Apeninskom polostrove sa tak špekuluje, či je Luigi (29) homosexuál. 

Ako uviedol zdroj blízky Berlusconimu, neopatrnosť jeho syna mu spôsobila poriadny bolehlav. Podľa portálu Dagospia mal byť bývalý vplyvný muž talianskych médií zúrivý a dokonca telefonoval aj so svojou bývalou ženou Veronicou Lariovou, Luigiho matkou, s ktorou nebol v kontakte niekoľko mesiacov.

Foto: Týždenník OGGI
Zobraziť galériu (3)
Foto: Týždenník OGGI  (Zdroj: leggo.it)

Samotný Silvio Berlusconi je tak opäť v centre pozornosti. Problémom čelil už koncom minulého roka, a to vo veci marenia výkonu spravodlivosti. Spoločne s ďalšími 23 osobami bol obvinený z toho, že v kauze "bunga-bunga" večierkov podplácal svedkov. 

Viac o téme: Silvio Berlusconi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu