Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Mŕtvola slovenského občana smerovala do Viedne: Desivý pohľad pre nálezcu

(Zdroj: TASR)

GATTENDORF – Otrasný pohľad sa naskytol cestujúcemu vo vlaku smerujúcom z Bratislavy do Viedne. Ten objavil mŕtveho muža v jednom z vozňov. Išlo o 28 – ročného Slováka. Príčiny smrti doposiaľ nie sú známe.

V stredu 22. marca bol vo vlaku, ktorý smeroval z nášho hlavného mesta do Viedne nájdený mŕtvy muž. Telo muža sediaceho v jednom z vozňov objavil 36 – ročný cestujúci, ktorý naň upozornil vlakvedúceho. Príčina smrti 28 – ročného Slováka bude známa až po nariadenej pitve.

Po tom, ako cestujúci upozornil na nález, vlak zastavil asi 20 kilometrov od Bratislavy na stanici Gattendorf. Cestujúci okrem toho zalarmoval aj záchranárov a políciu. Privolaný lekár na mieste skonštatoval smrť. Totožnosť občana slovenskej národnosti úrady doposiaľ nezverejnili. 

Smrť ďalšieho Slováka vyšetrujú kriminalisti 

V stredu v Rakúsku objavili ešte jednu mŕtvolu slovenského občana. Bezdomovec (58) bol nájdený v meste Graz v zariadení na likvidáciu odpadov. Dostal sa tam z Viedne v doposiaľ nezistenom smetiarskom aute. Pri pitve boli zistené aj ďalšie poranenia, ktoré mohli byť spáchané cudzími osobami. Smrť muža vyšetrujú viedenskí kriminalisti. 

Viac o téme: VlakSmrťRakúskoSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu