Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Utečenec nechcel zaplatiť za fľaše: VIDEO Okamžitý útok ľudí, ktorí netušili, čo je zač!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: liveleak)

BRATISLAVA - V Nemecku sa udial incident, ktorý sa začal okamžite šíriť po sociálnych sieťach. Pravdepodobne utečenec si chcel v Nemecku vziať z obchodu dve fľaše alkoholu, no odmietal zaplatiť. Nedorozumenie nevyriešila polícia, zasiahnuť musel niekto iný. Nakoniec bolo všetko inak ako to zo začiatku vyzeralo.

Údajný utečenec si chcel odniesť z obchodu v nemeckom Arnsdorfe dve fľaše, pravdepodobne s vínom, ale nechcel zaplatiť. Zamestnanci obchodu ho vyzývali, aby za to zaplatil. Z doposiaľ neznámych dôvodov to však odmietal. Namiesto toho mal vo svojom jazyku dookola opakovať tie isté slová. Dvadsaťjeden ročný Iračan si podľa polície kúpil telefónnu kartu a v deň incidentu sa do obchodu dvakrát zastavil, pretože mal problém s jej aktiváciou.

Utečenec nechcel zaplatiť za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

Zamestnanci na neho dvakrát zavolali políciu, aby ho odviedli do psychiatrickej liečebne, kde sa lieči ako pacient. Účastníci v obchode zvažovali zavolať políciu. Incident vyriešili až traja muži v čiernom, ktorí ho prišli spacifikovať. Tí mali neznámemu mužovi v čiernej pleti vulgárne nadávať. Pri vyprevádzaní von sa strhla mela a z videa nie je príliš dobre jasné, kto koho udrel.

Pozrite si VIDEO

Jeden z mužov bol dokonca politik Detlef Oelsner zo strany CDU. Ten sa bránil slovami, že "Ukázali sme morálnu silu a urobili by sme to znova komukoľvek, aj keby to bol Nemec." Muži vraj podľa posledných informácií patria do akejsi hliadky podobnej Kotlebovým hliadkam vo vlakoch na Slovensku. Podobné incidenty namierené voči utečencom v tomto nemeckom regióne nie sú vôbec ojedinelé.

Utečenec nechcel zaplatiť za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

Viac o téme: ObchodUtečenciNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu