Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dievčatko (†8) kruto znásilnili: Vraha odhalili po pár dňoch, jeho identita všetkých šokovala

 na tlačovke polícia prezradila detaily beštiálneho činu Zobraziť galériu (4)
na tlačovke polícia prezradila detaily beštiálneho činu (Zdroj: Foto: youtube)

TRANG - Otrasný prípad rieši polícia v Thajsku. Len osemročné dievčatko zomrelo v nemocnici po tom, čo bolo nadrogované a znásilnené. K otrasnému skutku sa priznal otec (33), v cele sa pokúsil o samovraždu.

Policajný šéf Veerapong Chuenpakdi na tlačovke opísal, že otec (33) dievčatka spočiatku popieral znásilnenie vlastnej dcérky. Po intenzívnom výsluchu sa nakoniec priznal. Nepovedal ale, či dcérku sexuálne napadol sám, alebo boli do ohavnosti zopojení aj iní ľudia. Polícia čaká na výsledky testov DNA, vzorky odobrali ďalším šiestim mužom. V utorok ráno sa pokúsil otec o samovraždu obesením, podarilo sa ho zachrániť.  

Dievčatko (†8) kruto znásilnili:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Dievčatko (†8) kruto znásilnili:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Ako informuje bangkokpost.com, otca zatkli 23. mája a podozrievajú ho z účasti na znásilnení dieťaťa mladšieho ako 13 rokov. Polícia najprv zadržala 20-ročného suseda a rodinného priateľa pre podozrenie z nadrogovania a znásilnenia dieťaťa. Následne muži zákona zadržali ďalších šesť ľudí vrátane otca dievčatka. 


Prečítajte si aj: 

Výstraha pre rodičov: VIDEO únosu, po ktorom prišlo brutálne znásilnenie a vražda dievčatka (†8)

Dievčatko (†8) kruto znásilnili:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Mama (31) dievčatka opísala, že s otcom pracovali na plantážach a deti často nechávali doma samotné. Tak sa stalo aj v osudnú noc. Mama nebola doma, otec ale áno. V izbe spal ich 11-ročný syn, 8-ročné dnes už nebohé dievčatko a jej 4-ročná sestrička. Ako mama povedala, jej manžel podľa všetkého vstúpil do miestnosti a dcérku znásilnil. Keď sa vrátila domov 10. mája okolo šiestej ráno, dievčatko sa jej sťažovalo na akútne bolesti žalúdka a prejavovalo známky zmätenosti. Prijali ho do nemocnice v Trang. Dcérka sa mame zverila s otrasným zážitkom. Dievčatku už, žiaľ, nedokázali pomôcť a na nemocničnom lôžku vydýchlo naposledy.   

Pozrite si video z policajnej tlačovky

Viac o téme: OtecDievčaZnásilnenieThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu