Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kolín sa opakuje: Utečenci obkľúčili a sexuálne napadli ženy na festivale v Nemecku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BERLÍN - Skupina žiadateľov o azyl cez víkend sexuálne napadla viacero žien počas festivalu v Nemecku. Ide o útoky podobné tým, ktoré sa odohrali v Kolíne nad Rýnom na Silvestra. Sťažnosť podalo zatiaľ 18 účastníčok kvôli tomu, že sa ich muži nevhodne dotýkali, hladili ich a ohmatkávali. Traja Pakistanci skončili vo väzení. Polícia predpokladá, že počet prípadov sa ešte zvýši.

VIDEO Učiteľka (†24) išla na toaletu, a to bol koniec: Žiak (14) ju znásilnil, olúpil a pochoval!

Polícia aj naďalej pátra po ďalších dvoch až troch páchateľoch. Obetiam bude poskytnuté psychologické poradenstvo. Všetky sťažovateľky uviedli, že boli "obkľúčené" predtým, než sa ich nevhodne "dotýkali a hladili" ich na hudobnom festivale Schlossgrabenfest v meste Darmstadt.

Traja zatknutí muži sú vo veku od 28 do 31 rokov a ide o Pakistancov žiadajúcich v Nemecku o azyl. Všetci boli obvinení zo sexuálnych trestných činov. Pátranie po ich druhoch pokračuje.

Nemecké médiá informovali, že trestné oznámenie prídu pravdepodobne podať aj ďalšie ženy, ktoré sa zúčastnili štvordňovej akcie s návštevnosťou okolo 100-tisíc ľudí. Pakistanci budú taktiež čeliť deportácii do rodnej krajiny, ak ich súd uzná vinnými. Informoval portál MailOnline.

Viac o téme: Sexuálne útoky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu