Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Surový útok na bezbrannú učiteľku v škôlke: Všetko pred očami nevinných detí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: foto: tv joj)

PLZEŇ - Neuveriteľne surovým incidentom sa zaoberajú českí policajti. Do materskej škôlky totiž nabehla rozzúrená mama jedného z detí. To, čo nasledovalo, vyrazilo všetkým dych.

Surový incident sa odohral v materskej škôlke v českej obci Blovice. Rozzúrená matka pred očami detí surovo napadla a vyfackala učiteľku. Situácia je o to šokujúcejšia, že tak urobila, keď učiteľka malé deti uspávala.  

Jej syn (6) nastúpil do škôlky vlani v septembri. Už vtedy sa začali objavovať prvé problémy. Rodičia si všimli, že ich deti používajú doma slovné spojenia ako "zabijem ťa" alebo "matka ťa podreže".

Agresívna matka stratila trpezlivosť a vybrala sa do škôlky s tým, že učiteľka šikanuje jej syna. Údajne syn doma povedal, že mu pani učiteľka násilím pchala lyžičku s jedlom do úst, až mu odrela hornú peru. "Hovoril, že ho furt dáva do rohu, kde sa mu deti smejú a nadávajú mu do cigánov,"  opísala agresívna matka. To bol dôvod, prečo sa za bezbrannou učiteľkou vybrala osobne. "Iba som jej povedala, ja som ťa varovala a letelo to, letela facka za fackou," doplnila matka. 


Prečítajte si aj:

VIDEO Brutálnej bitky v Žiari n. Hronom: Konflikt vyvolala hádka, v bare lietali facky a kopance


V škôlke zasahovala aj polícia, ktorá sa prípadom zaoberá. Žena sa k incidentu priznala a nič netají. Podľa miestnych obyvateľov je matka drogovo závislá a pochádza zo sociálne slabej rodiny. Informáciu o prípade ako prvá priniesla česká televízia Prima

 

Viac o téme: MatkaChlapecŠkôlkaUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu