Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na parkovisku sa strhla poriadna bitka: Jeden z mužov použil plynovú pištoľ

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Famous)

POPRAD – V skorých ranných hodinách v nedeľu (24.4.) zasahovali dve hliadky Mestskej polície Poprad na parkovisku pred jedným z miestnych barov. Došlo tu k vzájomným fyzickým útokom medzi dvoma skupinami osôb, pričom bola použitá aj plynová pištoľ. Informoval o tom komunikačný manažér mesta Poprad Marián Galajda.

Vzájomné napádanie medzi dvomi skupinami návštevníkov zariadenia začalo už vo vchode, odkiaľ sa presunuli na parkovisko, kde pokračovali vo vzájomných útokoch. Okrem pästí a kopancov použili aj zbraň. „Jeden z mužov vytiahol z batožinového priestoru svojho vozidla plynovú pištoľ, ktorou mieril na ďalšieho účastníka konfliktu. Štyrikrát stlačil spúšť, avšak bez výstrelu. Napokon vystrelil len jedenkrát do vzduchu,“ povedal náčelník popradskej mestskej polície Štefan Šipula.

Doplnil, že so zbraňou jeden z páchateľov udrel muža do oblasti hlavy. „Spôsobil mu tržnú ranu na hlave, čo si vyžiadalo aj lekárske ošetrenie s predpokladanou dobou liečenia desať dní,“ informoval Šipula. Po príchode hliadok sa jedna z podozrivých osôb dala na útek.

Polícia ju zadržala na Levočskej ulici. „Voči trom osobám bolo vznesené obvinenie z prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu s prečinom výtržníctva a prečinom ublíženia na zdraví spáchaných formou spolupáchateľstva, boli umiestnené do cely predbežného zaistenia na Obvodnom oddelení Policajného zboru v Poprade,“ dodal Galajda.

Viac o téme: BitkaPoprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu