Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otras na gréckych hraniciach: Migranti zlynčovali pedofila, znásilnil dievčatko (7)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

IDOMENI - Na grécko-macedónskych hraniciach to poriadne vrie. Aj medzi samotnými migrantmi dochádza ku konfliktom. Vzali spravodlivosť do vlastných rúk a zlynčovali jedného zo svojich radov. Dôvodom bolo, že muž mal sexuálne zneužiť len sedemročné dievčatko.

Incident sa stal v tábore Idomeni na Blízkom východe. Utečenci vliekli ďalšieho migranta cez celý špinavý tábor na policajnú stanicu. Surovo do neho sácali a kopali. Chceli takto pomstiť dievčatko, ktoré údajne znásilnil. Policajti boli na blízku, a preto pohotovo zasiahli. Inak by lynčovaný muž mohol skončiť oveľa horšie.  

Jeden z agresorov sa po bitom mužovi oháňal pásom, chcel ho zasiahnuť do halvy. Podľa zahraničného fotografa, ktorý bol pri celom konflikte prítomý, bolo v sprievode aj znásilnené dievčatko. 

Ako informuje express.co.uk, v súčasnosti v Grécku uviazlo až 46 tisíc migrantov. Z nich sa asi 14 tisíc utáborilo v pohraničnom meste Idomeni. Zúfalo dúfajú, že sa dostanú ďalej smerom do Nemecka alebo Škandinávie. Hranice na Balkáne sú ale uzavreté. 


 
 


 
 

Viac o téme: MužDievčatkoZnásilnenieUtečenecký tábor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu