Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Modelka (†20) vyskočila nahá z okna: Radšej volila smrť pred tým, aké jej pripravili peklo!

Gulay Bursaliová zahynula po páde z okna tohto činžiaka. Zobraziť galériu (3)
Gulay Bursaliová zahynula po páde z okna tohto činžiaka. (Zdroj: profimedia.sk)

ISTANBUL - Gulay Bursaliová bola napadnutá v tureckom Istanbule po tom, čo si spolu s priateľom Enginom prenajali byt od realitného agenta. Keď sa pár po noci strávenej s kamarátmi v bare vrátil do svojho nového príbytku, vtrhol k nim agent aj so svojim známym. Mladá žena radšej pred znásilnením skočila z okna.

Horor na školskom dvore: Nahý správca na FOTO sa pokúsil o úplnú zvrhlosť pred očami žiakov

Engin vo vyhlásení na polícii uviedol, že realitný agent sa k nim votrel do bytu výhovorkou, že si tu niečo zabudol a potrebuje si to zobrať. Akonáhle bol vo vnútri aj so svojím kamarátom, zbili ho, zhabali mu telefón a zamkli ho v miestnosti. V druhej potom uväznili Gulayu, vyzliekli ju donaha a vyhrážali sa jej, že ju znásilnia.

Modelka (†20) vyskočila nahá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Svedkovia už potom videli iba vydesenú dievčinu, ako visí nahá z okna a hrozí, že skočí, ak ju nenechajú na pokoji. "Počul som niekoho kričať o pomoc, ale najprv som si len myslel, že to niekto žartuje. Potom som zbadal nahé dievča visieť z okna... Kričala, aby ju neťahali dovnútra, lebo skočí," uviedol pre miestu televíziu jeden zo svedkov.

"Nepovedal som nič. Cítil som, že ak sa posunie ešte o kúsok, spadne a to bol dôvod, prečo som bol ticho. Len som zavolal políciu. Ale keď som tak robil, skočila," dodal.

Modelka (†20) vyskočila nahá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Engin bol neskôr vyslobodený z bytu a polícii povedal o tom, čo sa stalo. Muži zákona po realitnom agentovi a jeho priateľovi na úteku stále pátrajú, informoval portál thesun.co.uk.

Viac o téme: ZnásilnenieGulay Bursaliová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu