Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kramného spis odhalil nechutné tajomstvá: Zvrhlé sexuálne chúťky a sklony k sadomasochizmu!

Peter Kramný podľa sexuologičky reagoval hlavne na agresívne podnety. Zobraziť galériu (3)
Peter Kramný podľa sexuologičky reagoval hlavne na agresívne podnety. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Meno Peter Kramný pozná snáď každý Čech či Slovák. Neľútostný vrah, ktorý má na svedomí svoju ženu Moniku a dcérku Klárku, sedí vo väzbe. V januári ho české súdy uznali vinným. Spis sporného prípadu má tisíce strán, obsahuje aj sexuologický posudok, podľa ktorého bol Kramný prinajmenšom zvrhlíkom.

Kramný zabil svoju ženu a dcéru elektrickým prúdom počas dovolenky v Egypte. Vyšetrovanie dokázalo, že manželstvo sa rozpadalo a jedinou cestou von bola pre Petra vražda. Zo súdnych pojednávaní vyplynulo, že problémom bol sexuálny život, Monika odmietala s manželom spávať. Za to si však našla inú náhradu, čo Kramného naštvalo, ako píše Blesk.cz.

Kramného spis odhalil nechutné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

„Odišli spolu do penziónu, kde mali intímny pomer. Strávili tam 4 až 6 hodín, Monika bola celý čas nervózna, ale veľmi náruživá, podľa svedka bolo vidieť, že nemá možnosť si užiť,“ píše sa v rozsudku, ktorý cituje milenca Moniky Jána R. Kramného sexuálne chúťky preto skúmala aj sexuologička, ktorá sa vyjadrila jednoznačne.

„Nekonštantne pozitívne reakcie na sexuálne agresívne podnety sa na falopletysmografickom vyšetrení rozvíjali latentne a môžu byť prejavom sadomasochistických praktík v rámci partnerských aktivít,“ píše sa v posudku. Jeho netradičné chúťky opísala aj svedkyňa Šárka L., ktorá mala s Kramným milenecký pomer, a to ešte v lete minulého roka.

Kramného spis odhalil nechutné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

„Pýtal sa ma, čo mám v sexe rada. Pozerali sme film Prci, prci, prcičky. Pýtal sa na konkrétne praktiky, či by som prehĺtala. Ťahal ma za vlasy, m*rad ma, ty k*rva, hovoril. Chcel, aby som mu hovorila č*rák. Zvykol ma ovoniavať. Chcel sa mi spraviť do pusy, dovolila som mu to. Žiadna iná mu to nedovolila. A ešte mal úchylku v pätách,“ priznala šokujúce detaily Šárka.

Viac o téme: VrahSúdny procesPeter Kramný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu