Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Česká modelka vyvádzala na palube lietadla: Odštartovali stíhačky a odklonili let

Kvôli mačke si spôsobila poriadne problémy. Zobraziť galériu (2)
Kvôli mačke si spôsobila poriadne problémy. (Zdroj: Facebook)

LAS VEGAS - Česká modelka Žaneta Hučíková spôsobila v lietadle v Spojených štátoch také pozdvihnutie kvôli svojej mačke, že stroj medzinárodnej linky s 250 ľuďmi na palube musel núdzovo pristáť, sprevádzali ich dokonca dve stíhačky. Po pristátí bola zadržaná kvôli tomu, že sa v USA zdržiavala s neplatnými vízami.

Tridsaťštyriročná Češka v piatok nastúpila v Las Vegas na palubu Boeingu 767 mieriaceho do Frankfurtu nad Mohanom s bežnou palubnou batožinou. Problém nastal vo chvíli, keď letový personál zistil, že do lietadla prepašovala aj svoju mačku. Keď jej milované zviera odobrali, najprv sa vraj ešte pred odletom dostala ku kapitánovi a sťažovala sa, že mačku zavreli na toalete.

Kvôli mačke si spôsobila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Po vzlietnutí sa začala biť s jednou z letušiek a udrela ju," citoval denverský denník jednu zo spolucestujúcich, Dashu Giraldovu. Kapitán preto rozhodol, že stroj na dvanásťhodinovej ceste do Európy núdzovo pristane po pár desiatkach minút v Denveri. Na pristátie ho odprevadili dve stíhačky F-16.

Keď polícia účastníčku niekoľkých veľkých medzinárodných súťaží modeliek z lietadla vyviedla, zvyšok pasažierov čakal na odlet ďalších päť hodín. Hučíková už sa ale nevrátila. Polícia nemala v úmysle ju obviniť kvôli incidentu na palube, zistila však, že agresívna Češka mala vypršané turistické víza. Kvôli tomu sa ocitla v denverskej policajnej väzbe a teraz vec rieši súd.

The Grand in Biscayne Bay Miami is place where my sweet pet Victoria got born 4 years ago:) we love it here:)))

Posted by Zaneta Hucikova on 22. jún 2015

 

Viac o téme: LietadloModelkaŽaneta HučíkováZviera na palube
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu