Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Britka sa ráno prebudila vedľa netvora Romana (36) zo Slovenska: Potom prišlo skutočné peklo

Roman Toráč si odsedí osem rokov
Roman Toráč si odsedí osem rokov (Zdroj: repro manchestereveningnews.co.uk)

LONDÝN - Sexuálny netvor, ktorý pochádza zo Slovenska, ušiel z miesta, kde sa dopustil ohavného činu, a dostavil sa na políciu v Londýne. Tamojším mužom zákona povedal: "Mám veľký problém". Nemýlil sa. Teraz si posedí pekných pár rokov v chládku.

Tridsaťšesťročný Roman Toráč žil vo Veľkej Británii, kde sa pred pár mesiacmi dopustil otrasného činu. 5. apríla sa vlámal do domu dvadsaťdeväťročnej ženy v Manchestri. Jej priateľ odišiel už o pol šiestej ráno do práce, a tak bola doma sama. Keď sa zobudila, našla vedľa seba ležať Toráča.

Slovák (48) urobil za hranicami niečo strašné: Británia kvôli nemu žiada celú Európu o spoluprácu

Potom začalo peklo. Počas nasledujúcich niekoľkých hodín ju Slovák šesťkrát znásilnil, opakovane sexuálne napadol, bil, mučil a psychicky týral, zaznelo na súde v Manchestri. Obeti sa v istom momente podarilo ujsť, no krátko nato ju násilník chytil a odvliekol za vlasy späť do izby. Keď už mala sexuálna beštia dosť, ušla a zastavila sa až na policajnej stanici v londýnskej štvrti Belgravia. Útočník policajtom zahlásil, "I have a big problem (mám veľký problém)". No viac po anglicky nevedel, a tak sa priznal priamo na policajnom počítači. Naťukal do neho zopár slovenských slov, ktoré potom dôstojníci s pomocou online prekladača Google Translate preložili ako "dnes ráno som znásilnil dievča".

Britka sa ráno prebudila
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: repro manchestereveningnews.co.uk)

Toráča okamžite zatkli a obvinili z viacnásobného znásilnenia, dvoch pohlavných napadnutí, násilného zadržiavania a z vyhrážania sa smrťou. Ku všetkému sa priznal. Mladá žena na súde popísala muky, ktorým ju vystavil. "Znásilnil ma a potom mi zviazal ústa. Držal mi pri krku nôž na porcovanie mäsa a vykrikoval "už si mŕtva. Bolo to úplné peklo." Potom násilník svoju obeť obliekol do jej vlastných šiat, takže si myslela, že už je všetkému koniec. No mýlila sa. Toráč nožom šaty rozrezal a všetko sa začalo odznova. Žene povedal, že si za všetko môže sama, a že ju oplodní. Neskôr ju dusil až dovtedy, kým neomdlela. Potom zdrhol preč. Keď Angličanka nadobudla vedomie, privolala pomoc.

Toráčov obhajca argumentoval tým, že útok nebol zámerný, a že jeho klient stratil nad sebou kontrolu po tom, ako požil veľké množstvo alkoholu. Ako poľahčujúcu okolnosť zdôrazňoval, že obvinený sa polícii sám udal. No tieto slová sudcu Roberta Browna neobmäkčili a Slováka, ktorý už bol na svojej rodnej hrude v minulosti odsúdený za podvod, poslal do väzenia na osem rokov nepodmienečne. Informoval portál manchestereveningnews.co.uk.

Viac o téme: ZnásilnenieSlovákRoman Toráč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu