Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Matka sa oddávala sexuálnemu maratónu s cudzincom: Jej dcérka (†3 mes.) zatiaľ zomierala!

Yvonne Adkinsová
Yvonne Adkinsová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Angličanka Yvonne Adkinsová (32) nechala svoju úbohú trojmesačnú dcérku Shanelle ležať v hojdacom kresle deväť hodín, pretože si pritiahla domov milenca, ktorého práve stretla na autobusovej zastávke. Opitý pár spolu na poschodí vyvádzal celú noc, zatiaľ čo dole sa diala dráma, dieťatko bez pomoci umieralo.

Rodičia si cestou na dovolenku dali pauzu na odpočívadle: Po 150 km zistili z rádia hrôzostrašnú vec

Bezcitná Adkinsová sa priznala na súde ku krutosti voči dieťaťu, ale väzeniu sa vyhla po tom, čo dostala iba 18-mesačnú podmienku s odkladom na dva roky. Charitatívne organizácie opísali ženino správanie ako "katastrofálne" a dôsledky jej činu by ju mali strašiť po zvyšok života.

Adkinsová v máji minulého hora zbalila na autobusovej zástavke muža menom Peter a hneď ho vzala k sebe domov. Bez ohľadu na to, že jej dcérka trpela refluxom, vracaním a ďalšími zdravotnými problémami, nechala ju ležať v salóniku na prízemí v detskej hojdačke a sama si hore s milencom užívala.

Keď jej spoločník odišiel o piatej ráno do práce, Adkinsová zostala spať a mŕtvu dcérku objavila zhruba až o dve a pol hodiny neskôr. Bola studená a nedýchala. Po smrti dieťatka klamala, že Shanelle spala v Mojžišovom košíku na konci jej postele. Zdravotník, ktorý nedokázal dievčatko oživiť, si však všimol, že stále malo na sebe teplákovú súpravičku a vôbec nebolo pripravené na spanie.

Adkinsová potom zmenila svoj príbeh a pripustila "šantenie" s milencom na poschodí. Susedia o žene hovorili, ako o nezodpovednej matke. "Bolo len otázkou času, kedy k niečomu takému dôjde," povedal jeden zo susedov denníku Mirror. "Ľudia do bytu prichádzali a odchádzali. Počas nočných hodín vždy hrala reggae hudba. Veľakrát som na ňu kričal cez dvere, aby to stíšila," dodal.

"Vaša túžba zapojiť sa do sexuálnej aktivity s niekým, koho sotva poznáte, mala za následok, že ste opustili svoje dieťa, aj keď ste vedeli, že to nie je vhodné. Urobili ste katastrofálne rozhodnutie, s ktorým budete musieť žiť po celý zvyšok svojho života," povedal Adkinsovej sudca David Fletcher.

Obhajkyňa Nicola Bellová ženu bránila tým, že jej klientka bola ľahkomyselná, ale ide o matku, ktorá stratila dieťa a denne sa musí s touto skutočnosťou vyrovnávať.

Viac o téme: DieťaSexSmrťYvonne Adkinsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu