Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Plány krásnej modelky prekazili utečenci: Na pláži ju čakalo veľké prekvapenie

Ekaterina Juskowski Zobraziť galériu (2)
Ekaterina Juskowski (Zdroj: Youtube/Ekaterina Juskowski)

TALLAHASSEE - Ekaterina Juskowski sa práve prechádzala po pláži za účelom nakrútenia nového šotu, keď sa náhle niekoľko metrov od nej zjavil nevítaný komparz. Zaskočená modelka musela prácu prerušiť, kým sa neskončila scéna ako z akčného filmu.

Incident sa odohral 10. júla ráno okolo šiestej hodiny, keď bola pláž Miami Beach v USA vyľudnená. Loďku v rozvlnených vodách si prechádzajúca sa modelka Ekaterina Juskowski a kameraman najprv nevšímali, ale keď z nej začali vyskakovať ľudia, museli nakrúcanie nového šotu prerušiť.

Rande krásky na FOTO ukončili holohlaví bitkári: Jej priateľ vraj vyzeral ako utečenec!

Modelka si najprv myslela, že muži v loďke sú potápači, ale keď sa ocitli na brehu, pochopila, že ide asi o deviatich ilegálnych utečencov, o ktorých transport sa pravdepodobne postarali obchodníci s ľuďmi. Ako potvrdila americká pobrežná hliadka, od roku 2014 došlo k nárastu nelegálneho pašovania ľudí pozdĺž celého pobrežia Floridy, uviedol Daily Mail.

Plány krásnej modelky prekazili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Ekaterina Juskowski)

Krajina s veľkým srdcom

„Akýkoľvek sporný môže byť problém prisťahovalectva pre mnohých z nás, je dôležité uvedomiť si, že tí ľudia sem prichádzajú hľadať lepší život a za svoje rozhodnutie platia veľmi vysokou cenou v podobe tvrdej práce a osamelosti,“ povedala Juskowski, ktorá sama opustila domov v Rusku už ako 18-ročná.

„Spoznala som Ameriku ako krajinu s veľkým srdcom,“ dodala modelka, ktorá verí že vláda USA je schopná zlepšiť imigračné zákony. Súčasne vyzvala, aby sme k utečencom boli súcitní a prechovávali k nim na osobnej úrovni porozumenie.

Viac o téme: ModelkaUtečenciEkaterina Juskowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu