Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvrat v prípade Kukučovej: Nový dôkaz zmiatol vyšetrovateľov vraždy, všetko je možno úplne inak!

Kukučová (naľavo) a Bush s ruskou priateľkou Zobraziť galériu (4)
Kukučová (naľavo) a Bush s ruskou priateľkou (Zdroj: FB)

LONDÝN - Neuveriteľný zvrat nastal v prípade vraždy britského milionára Andrewa Busha (†48) v španielskej vile na pobreží Costa del Sol. Polícia našla zvyšky po strelive u jeho ruskej priateľky Marii Korotaevy, ktorá mala stáť počas smrteľného incidentu pred luxusnou vilou. Podľa polície strieľala Slovenka Mária Kukučová, ktorá je vo väzení v španielskej Granade. Nový dôkaz vo vyšetrovaní vraždy môže prípad poriadne zamotať.

Bizarný zvrat prípadu nastal po tom, čo vyšlo najavo, že kriminalisti našli po viac ako roku zvyšok streliva u Bushovej priateľky, s ktorou randil v čase svojej smrti. Podľa informácií portálu dailymail.co.uk sa v pondelok ukázalo, že balistickí experti objavili zvyšky streliva u Rusky Márie, rovnaké ako tie, ktoré sa našli pri nebohom a Kukučovej. Testy boli vykonané v tajnosti. Smietky streliva našli na odeve pravej a ľavej ruky.

Maria Korotaeva (22) po tragédii, ktorá sa stala vlani v apríli, povedala polícii, že bola vonku, keď na jej priateľa vystrelila v rekreačnom dome jeho bývalá priateľka Mária Kukučová. Následne vybehla von aj s kľúčmi od hummera a ponáhľala sa preč.

Zvrat v prípade Kukučovej:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

"Prítomnosť zvyškov po výstrele na rukách alebo oblečení osoby je kompatibilný s osobou, ktorá vystrelila, alebo sa nachádzala neďaleko zbrane, z ktorej sa strieľalo," stojí v policajnej správe.

Nový dôkaz vnáša do vyšetrovania veľký zmätok. Polícia z vraždy obvinila dvadsaťpäťročnú slovenskú krásku, ktorá je vo väzení v španielskej Granade. Po tragédii prišla na Slovensko, kde sa sama prihlásila na polícii. Súd ju vzal do väzby a odtiaľ bola mesiac po incidente vydaná na základe medzinárodného zatykača španielskym orgánom.

Zvrat v prípade Kukučovej:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: G)

Dôkaz v prospech Slovenky

Zdroj blízky Slovenke povedal, že nie je žiadnym prekvapením, ak polícia našla zvyšky po strelive u nebohého a Kukučovej, ale záhadou je, prečo ich našla aj u Rusky, keď tá od začiatku tvrdí, že počas incidentu stála vonku pred vilou. Teraz sa predpokladá, že Kukučovej právnik využije tento dôkaz v prospech svojej klientky. 

Slovenskej modelke nedávno zamietli žiadosť o prepustenie na kauciu. Predpokladá sa, že vo väzbe bude minimálne do mája budúceho roka, keď uplynú dva roky odvtedy, ako je väznená. Minulý mesiac Kukučovú presunuli zo ženskej väznice v Malage do väznice v Granade po tom, čo kvôli ukradnutej minisukni prišla do konfliktu so spoluväzenkyňou - mexickou drogovou dílerkou a konflikty medzi ženami sa vyostrovali. 

Súd sa vyjadriť odmietol

Súd v meste Estepona sa odmietol na margo nového dôkazu vyjadriť. Zdroje blízke súdu povedali, že Kukučová je jedinou podozrivou a Korotaevu nemá v pláne volať na výsluch.

Zvrat v prípade Kukučovej:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Ruska o novom dôkaze

Korotaeva v pondelok večer z Tenerife povedala, že už takmer rok nepočula nič o vyšetrovaní. "Ja som vždy hovorila pravdu, keď som povedala, že som bola pred domom, keď bol Andy zastrelený," a dodala, že polícia ani hasiči ju nepustili do domu, preto ostala prekvapená, keď sa dopočula, že na jej rukávoch objavili zvyšky streliva. 

Ako sa vyjadrila krátko po Bushovej smrti, Kukučová bola nahnevaná, že sa s ňou milionár rozišiel. Údajne s ním chcela deti a mala vyhlásiť, že ak nebude ona po jeho boku, tak nikto.

Viac o téme: MilionárBushMaria KorotaevaMaria Kukčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu