Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V megaprocese s Kukučovou vypovedala sokyňa v láske: Útok milenky zavraždeného milionára

Mária Kukučová a Maria Korotaeva Zobraziť galériu (3)
Mária Kukučová a Maria Korotaeva (Zdroj: Foto: Profimedia)

MALAGA - Na španielskom súde pokračuje magaproces s modelkou Máriou Kukučovou, ktorú vinia z vraždy expriateľ Andrewa Busha. Na súde vypovedala aj posledné priateľka milionára Maria Korotaeva. Práve s ňou prišiel do vily v Costa del Sol v osudný večer.

Pred senátom vypovedala v utorok Ruska Maria Korotaeva, ktorá bola priateľkou britského milionára v čase jeho tragickej smrti. 

Počas streľby bola vonku, netušila, čo sa odohráva v luxusnej vile. Ako povedala, do domu prišla s Andrewom okolo pol jedenástej večer. Hneď si uvedomila, že niečo nie je v poriadku, pretože vnútri uvidela dámske oblečenie. Na Kukučovú narazila v hornej spálni. Vzápäti sa otočila a bežala von. "O päť minút neskôr prišiel Andy k autu a povedal, že je všetko v poriadku, že sa nemám báť a že ma miluje," cituje Korotaevu independent.ie. Ruska ďalej pred senátom povedala, že o niekoľko minút neskôr sa vonku objavila Kukučová. Bola oblečená a mala kufor. "Povedala mi, že Andy jej dal kľúče od hummera, aby sa dostala na letisko," opísala Korotaeva a doplnila: "Potom ma zavolal (Andrew - pozn. red.) mojím ruským menom a povedal - ´Maša, prosím ťa, choď von z auta´."

V megaprocese s Kukučovou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)

Následne sa Bush vrátil do vily a ozvali sa výstrely. Ako povedala Ruska skôr, počula ich tri. Potom videla Kukučovú z vily odchádzať na spomínanom hummeri. 

Slovenská modelka Mária Kukučová, obvinená zo zastrelenia svojho bývalého priateľa a britského milionára Andrewa Busha, na súde ešte v pondelok v juhošpanielskom meste Malaga vypovedala, že ušla z miesta činu na jeho vozidle. Ako dôvod uviedla, že mala strach z jeho vyhrážok. Kukučová v súdnej sieni vyhlásila, že si vzala Bushov hummer, pričom ale nevedela, že je mŕtvy. Myslela si, že bol len postrelený, keď spoločne zápasili. 

Mária Kukučová počas pojednávania
Zobraziť galériu (3)
Mária Kukučová počas pojednávania  (Zdroj: Foto: Profimedia)

Prokuratúra tvrdí, že Kukučová 5. apríla 2014 dvakrát strelila Busha (48) do hlavy a raz do ramena. Incident sa stal v jeho vile v letovisku Estepona na juhu Španielska. Prokuratúra žiada pre modelku trest 20 rokov väzenia. Kukučová (26) vypovedala na súde v Malage už v pondelok. Situáciu opísala tak, že "zbraň proste vypálila". Podľa vlastných slov nevedela, koľko výstrelov padlo, lebo po prvom výstrele dočasne ohluchla. Súdny proces sa začal v pondelok.

 

Viac o téme: Mária KukučováMaria Korotaeva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu