Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Naozaj neskutočný spôsob, ako zomrieť: Muž uviazol s hlavou v králičej diere a...!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

LONDÝN - Angličan Stephne Whinfrey (50) doplatil na svoju záľubu tým najhorším možným spôsobom. Celý svoj život používal psy a fretky na lovenie králikov, až kým jeho samotného nenašli uduseného s hlavou v zajačej nore.

Prečítajte si aj: FOTO Anna (†18) si chcela spraviť "ultimátnu selfie": Zodvihla nohu a spálilo ju 27-tisíc voltov!

Britský denník The Mirror informoval, že päťdesiatnik odišiel do lesa v blízkosti Burghwalis, v Doncasteri na Nový rok. Jeho telo našli nasledujúci deň krátkou pred štvrtou popoludní.

Podľa vyšetrovateľov si vyzul gumáky a vyzliekol bundu, ktoré našli vedľa nory spolu s dvoma vakmi, v ktorých boli fretky, rýľ, nože a sieť. Vedľa diery sa nachádzal aj mŕtvy králik a hromada pôdy. Pes bol uviazaný k neďalekému stromu.

Podľa koronera bola celá mužova hlava ukrytá v nore a von trčali iba nohy a trup. Na zemi videli škrabance. Keď prišli bližšie, zistili, že muž už nie je medzi živými. Uviazol s hlavou v diere, v ktorej nebol priestor takmer na nič.

Pitva už mohla len skonštatovať, že muž zomrel udusením v dôsledku nedostatku kyslíka. Kedy presne k smrti prišlo, je ťažké povedať, pravdepodobne bol mŕtvy už niekoľko hodín pred tým, ako ho objavili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu