Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna učiteľka (30) má veľký problém: Sexovala so študentmi, hrozí jej 15 rokov!

Učiteľka Jennifer Fichterová
Učiteľka Jennifer Fichterová (Zdroj: Foto: YouTube/ABC Action News)

LAKELAND - Mladá učiteľka angličtiny z Floridy čelí poriadnemu škandálu. Obvinili ju z toho, že zviedla troch svojich študentov, s jedným bola dokonca tehotná. Za chvíľkovú rozkoš jej hrozí 15 rokov za mrežami. Ku všetkému sa priznala.

Jennifer Fitcherová síce vyzerá ako anjel, no obvinenia, ktorým čelí, tomu nenasvedčujú. Obžaloba ju viní v 37-mich bodoch. Minulý týždeň sa postavila pred súd a ku všetkému sa priznala. Obvinili ju z nezákonného styku s neplnoletými. 

Ako informuje denník Daily Mail, Jennifer vyučovala angličtinu na akadémii v meste Lakeland. Po prepuknutí sexuálneho škandálu ju vyhodili. Zatkli ju vlani v apríli po tom, čo matka našla intímne textové správy od učiteľky v telefóne svojho syna (17).

17-roční zajačikovia

Učiteľka so sexom s maloletými začala v roku 2011, keď pozvala mladíka do bytu. Tam sa obaja oddali radovánkam a začal sa ich náruživý, intímny vzťah. Potom sa takto stretli ešte asi dvadsaťkrát. Študent priznal, že neskôr pozýval krásnu učiteľku aj k sebe domov, keď tam neboli jeho rodičia. Sexovali priamo v ich spálni.


Prečítajte si aj Grupák na pláži: Tajný výlet učiteliek (30, 38) a študentov sa skončil sodomou gomorou!


Keď učiteľku zatkli, prihlásili sa ďalší dvaja mládenci. Druhý študent tvrdí, že ho učiteľka zviedla v aute. Podľa neho mali spolu sex štyrikrát. Aj tretí študent vypovedal, že ho zviedla učiteľka.
 
Žena sa už postavila pred súd, po dokázaní viny jej hrozí za mrežami až 15 rokov. Rozsudok by mal padnúť 2. júla.
 

  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu