Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šteklivé VIDEO: Párik na Floride si to rozdal na pláži za bieleho dňa, teraz pyká!

Caballero a Alvarezová netušili, ako sa ich románik skončí
Caballero a Alvarezová netušili, ako sa ich románik skončí (Zdroj: úrad šerifa)

FLORIDA - O tom, že sex na verejnosti môže mať trvalé následky, sa najnovšie presvedčil istý americký párik, ktorý neovládol svoje pudy za bieleho dňa. Na jednej z floridských pláži si užíval pred zrakmi náhodných okoloidúcich, medzi ktorými nechýbalo ani dieťa. Dvojici priťažil aj hmatateľný dôkaz ich "lásky", keď si ich jedna postaršia aktívna občianka nakrútila pri ich hrátkach na video. To dobre poslúžilo aj na súde a porota uznala náruživcov vinnými.

Verejná sex párty sa odohrala ešte v lete minulého roka, no až teraz sa osobná trénerka Elissa Alvarezová (20) a zubný asistent Jose Caballero (40) postavili pred porotu, aby si vypočuli verdikt "vinní" alebo "nevinní". Hlas ľudu včera už po asi 15 minútach rozhodol o prvej možnosti, a tak oboch previnilcov zaregistrujú ako sexuálnych delikventov. Maximálny možný trest, ktorý im môže súd udeliť, je 15 rokov odňatia slobody.

V súdnej sieni sa premietala aj časť z videa, kde sa Alvarezová pohybuje na ležiacom mužovi a vykonáva pohlavný styk. A to dokonca za denného svetla, čoho svedkom sa malo stať iba trojročné dievčatko.

Denník Bradenton Herald uviedol, že dátum vynesenia rozsudku ešte nie je známy, ale asistent štátneho zástupcu už stihol avizovať, že sa bude usilovať o tvrdší trest pre Caballera než Alvarezovú, pretože žena nemá žiadny záznam, zatiaľ čo muž už dostal trest osem rokov za obchodovanie s kokaínom. Za mreže by však mali ísť obaja.

Asistent štátneho zástupcu sa tiež vyjadril, že je dôležité, aby miestna komunita vedela, čo na verejných plážach ešte je a čo už nie je tolerované. Rodinní prislúšníci vinníkov si však nemyslia, že by si tento trestný čin zaslúžil až toľko pozornosti. "Je to skvelý človek," uviedla Caballerova matka. "Existujú aj iné veci, ktorých sa musíme báť a na slobode sú ľudia, ktorí urobili horšie veci," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu