Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mamu (47) surovo týrali vlastné deti (9,11): Denne ju napadli aj 30 krát!

Pauline so svojimi deťmi
Pauline so svojimi deťmi (Zdroj: Foto: youtube)

SOUTHAMPTON - Pauline Bubbová (47) zo Southamptonu žila v strachu zo svojich vlastných detí. Ustavične bola samá modrina. Priznala, že ju jej vlastné deti denne napádali, syn do nej dokonca pichol nožnice.

Väčšina rodičov sa nemôže dočkať, až sa zvíta so svojimi deťmi a pozdraví sa veľkou pusou, keď sa vrátia zo školy. Pre úbohú Pauline to bola časť dňa, ktorej sa desila najviac. Matka žila v strachu zo svojej anjelsky vyzerajúcej 9-ročnej dcéry Sapphire a jej 11-ročného násilného brata Spencera. Žene, ktorá vychovávala svoje deti sama, bolo trápne niekomu povedať, že ju týrajú vlastní potomkovia. Súhlasila, že sa stane súčasťou televízneho programu a dostane pomoc, ktorú tak zúfalo potrebovala.  

Ako žena povedala pre britský denník Mirror, často utekala do spálne alebo do kúpeľňa, kde sa zamykala. "V najhoršom ma Sapphire napadla 30 krát denne," opísala nešťastná matka a dodala, že Spencer začal byť násilný, ešte keď bol malý chlapček. Keď mal štyri roky, bodol mamu do brucha nožnicami. Rok na to mu diagnostikovali poruchu pozornosti s hyperaktivitou alebo ADHD. "Bol veľmi nahnevaný," povedala. "Bolo to preto, že som mu na niečo povedala nie. Inokedy ma škrtil zozadu. Mala som strach z mojich vlastných detí." Na rozdiel od svojho brata, školáčke nebol diagnostikovaný ADHD, ona trpí úzkosťou, ktorá sa prejavoval vtedy, keď si myslela, že jej mamička odchádza. Spencerovo násilie slablo užívaním liekov. Sapphire začala s agresiou, keď mala sedem. Ich sestra Jorja sa málokedy zapojila, často v tichosti odišla.

Sapphire a Spencer svoju mamu pravidelne vystavovali desivým útokom. "Začala som sa cítiť ako chorá, keď mali prísť domov zo školy. Stiahol sa mi žalúdok a silno mi búšilo srdce," opísala matka. "Vonku mali dokonalé spôsoby. Stávalo sa to len za zatvorenými dverami našej domácnosti," dodala.  

Pauline má ešte ďalšie dve dvadsaťročné dcéry z predchádzajúceho manželstva. S otcom jej ďalších troch detí sa rozišli.  

Bežné problémy mnohých rodín

Expert na rodičovstvo Islay Downey, ktorý pracoval na pomoci rodine Bubbovcov, povedal, že jedna z jedenástich rodín sa stretáva s podobnými problémami ako Pauline. "Keď deti rodičom nedôverujú, získavajú viac energie, než by mali. Potrebujú hranice, potrebujú prísnych, ale spravodlivých rodičov," povedal.  
 
Minulý rok dosiahla Pauline bod zlomu a dostala pomoc po tom, čo sa prihlásila do rodičovského kurzu. Domnieva sa, že robila chyby, ktoré viedli jej deti k násiliu. "Nemala som žiadne hranice a stratili moju rodičovskú kontrolu. Necítili sa v bezpečí. Snažila som sa byť im mamou, otcom aj priateľom. Sú celý môj svet." Matka tvrdí, že situácia sa v jej rodine upokojila, keď začala stanovovať hranice. "Išlo o jednoduché veci, ako je jesť pri stole. Občas ešte dostanú násilné sklony, ale to je krátkodobé," hovorí a uzatvára: "Sú zdravé a darí sa im v škole. Milujem ich."

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu