Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Odvážna mama odhalila beštiálnu učiteľku: Z toho, čo robila prváčikom, naskakuje husia koža!

Mama, ktorá odhalila praktiky šialenej učiteľky Zobraziť galériu (2)
Mama, ktorá odhalila praktiky šialenej učiteľky (Zdroj: Foto: TVN 24 )

SZCZODRE - Škandál, ktorý nemá obdoby, prepukol na škole v západopoľskej obci Szczodre neďaleko Varšavy. Učiteľka zalepovala prváčikom ústa lepiacou páskou, priväzovala im rúčky o stoličky, ba dokonca sa im vyhrážala, že ich pozabíja.

O tom, že je učiteľka prísna a používa drastické metódy sa šuškalo dlho, no nikto nezakročil. Ako informuje poľská televízia tvn24, kauza prepukla, keď mamu 6-ročného žiačika Franka rozrušilo, že jej syn zo sna vykrikuje a ráno chodí s panickým strachom do školy. Síce mame hovoril, že sa im učiteľka vyhráža zabitím, no toto tvrdenie brala žena s rezervou.

Milujúcej mame to ale nedala, preto potajomky vložila synčekovi do aktovky diktafón. Čo sa z neho neskôr dopočula, ju šokovalo. Učiteľka deťom kvôli nesplneným úlohám alebo neuposlúchnutí na slovo zalepovala ústa lepiacou páskou aj na niekoľko hodín.

Odvážna mama odhalila beštiálnu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: TVN 24 )

Na zázname bolo počuť odtáčanie pásky a ukrutný plač žiačikov. Na prípad upozornilo poľské Radio Zet, ktoré má od Frankovej matky aj autentickú nahrávku. "Držte už hubu, alebo vám ju zase veľmi rýchlo zalepím, pásky mám dosť. Ak sa to bude opakovať, zabijem vás. Štvete ma, smradi," vravela učiteľka žiakom a dodala, nech „držia zobáky“, lebo ju bolí hlava.  

Poľská ministerka školstva Joanna Rostkowskiová povedala, že takéto správanie učiteľky je škandalózne. Osočila aj vedenie školy, ktoré niečo také dopustilo. Podľa nej bolo totiž  zrejmé, že učiteľka metódy praktizovala dlhšie.
 
Prípadom šialenej učiteľky sa už zaoberajú kompetentní. Vec rieši polícia, prokuratúra a školská rada. Učiteľku postavili mimo služby. Žiačikov už navštívil psychológ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu