Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Hororová smrť, z ktorej tuhne krv v žilách: Muž (†68) sa upiekol v saune!

Dennisovi sa stala osudnou návšteva sauny. Zobraziť galériu (4)
Dennisovi sa stala osudnou návšteva sauny. (Zdroj: facebook, local 10)

FLORIDA - Pri čítaní nasledujúcich riadkov sa mnohým bude zdať, že sú pritiahnuté za vlasy a niečo také sa snáď ani nemohlo stať. Podrobnosti okolo zvláštnej smrti však zatiaľ nie sú známe, a tak verejnosť môže pracovať iba s informáciámi, ktoré médiám poskytla rodina. Podľa nej im ich otec a manžel Dennis Antiporek (†68) minulú nedeľu zanechal odkaz, že sa zberá do sauny, ktorá sa nachádza v obytnom komplexe. Keď sa ani po hodinách nevracal, jeho dcéra ho išla hľadať. To, čo našla, však už len vzdialene pripomínalo ľudskú bytosť. Jeho telo vyzeralo ako spálené.

Lara a jej matka Ronnie Antiporeková sa domnievajú, že za mužovu predčasnú smrť môže pokazený časovač na saune a majú v pláne zažalovať obytný komplex za nedodržanie bezpečnosti.

"Keď som otvorila dvere, nakukla som dnu a uvidela v saune černocha. Nebol to môj otec, tak som zavrela dvere a pozrela som sa na šaty, ktoré tam viseli, bolo to jeho oblečenie," uviedla Lara pre televíziu CBS. V inom rozhovore ešte doplnila, že kým zavolala 911, musela otvoriť dvere, aby mohla dýchať.

Dennis s dcérou Larou.
Zobraziť galériu (4)
Dennis s dcérou Larou.  (Zdroj: facebook, local 10)

Ronnie sa doteraz nevie zbaviť obrazu, ktorý má stále pred očami. Koža mŕtveho bola prilepená na podlahe aj lavici sauny. "Zatvorím oči a vidím jeho spálenú tvár," hovorí žena, ktorá by čoskoro s manželom oslávila 50. výročie svadby.

Rodinný právnik sa vyjadril, že v danom okamihu sa domnievajú, že príčinou smrti bolo udusenie pri prehriatí. Telo bolo prevezené na súdnu pitvu. Prípad je údajne podľa polície v štádiu vyšetrovania.

FOTO Hororová smrť, z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: facebook, local 10)

FOTO Hororová smrť, z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: facebook, local 10)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu