Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO z nemocnice hrôzy: Bezcitní ošetrovatelia dokopali pacienta takmer na smrť!

Ošetrovatelia surovo kopali do pacienta
Ošetrovatelia surovo kopali do pacienta (Zdroj: Foto: youtube)

SHENYANG - Otrasný prípad riešia policajti v čínskej psychiatrickej liečebni v Shenyang. Duševne chorého muža Zhaa Yanliho dvaja ošetrovatelia surovo kopali na posteli, zhodili ho na zem a v besnení pokračovali. Bezcitne po ňom skákali a dupali. Pacient už zrejme nikdy nebude chodiť, ak vôbec prežije.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.  

Desivé zábery útoku zachytila bezpečnostná kamera. Dobitého pacienta odvliekli do spoločenskej miestnosti a nechali ho napospas osudu. "Pýtal som sa, kde je môj brat a oni mi povedali, že je v televíznej miestnosti. Keď som tam prišiel, našiel som ho sotva pri vedomí, bol samá modrina. Bol naozaj v hroznom stave," uviedol mužov brat Cheng pre denník Daily Mail.

Doráňaného pacienta psychiatrickej nemocnice následne previezli na pohotovosť. Ošetrujúci lekári rodine dobitého muža oznámili, že už zrejme nikdy nebude chodiť, ak vôbec prežije. K šialenému útoku ošetrovateľov v bielych plášťoch malo dôjsť po tom, čo Zhao údajne urazil zdravotnú sestru. Na záberoch je vidno, že v miestnosti sa nachádzajú aj ďalší ľudia, no mužovi nikto nepomôže.

"Dali sme môjho milovaného brata do nemocnice, pretože sme chceli, aby bolo o neho dobre postarané. Boli sme šokovaní, keď sme zistili, čo sa stalo. Je to dobrý človek, ktorý by nikdy nikomu neublížil," doplnil Cheng. Nešťastná rodina zažalovala čínsku nemocnicu za útok a za neposkytnutie prvej pomoci. 

Ošetrovatelia dupali po pacientovi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu