Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Žilinskí policajti zachránili život mužovi, ktorý sa chcel zabiť

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ŽILINA - Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina - západ zachránili v piatok (23.1.) popoludní 24-ročného muža z okresu Martin, ktorý chcel dobrovoľne ukončiť svoj život. Ako dnes informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík, hliadka si všimla muža ležiaceho v koľajisku v blízkosti železničného priecestia na Bratislavskej ulici v Žiline, keď sa k nemu blížil vlak. Bol od neho asi 200 metrov.

"Policajti neváhali a okamžite konali. Vybehli z vozidla, priskočili k osobe v koľajisku a odtiahli ju mimo železničného priecestia. Následne po odtiahnutí osoby z koľajiska prešiel cez priecestie prichádzajúci osobný vlak," priblížil.

Muž, ako pokračoval Moravčík, policajtom povedal, že sa chce zabiť, aby ho nechali, že si so svojím životom môže robiť, čo chce. "Hliadka na miesto privolala záchranárov, ktorí si ho prevzali a keďže bol agresívny a neustále opakoval, že sa chce zabiť, vykonala asistenciu pri jeho prevoze do nemocnice," doplnil. "Policajti tak svojím okamžitým zásahom naplnili poslanie polície - pomáhať a chrániť," skonštatoval hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu