Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Útočníci porušili príkaz Koránu: Posledná otázka popraveného na ulici, potom mu strelili do hlavy!

Ahmeda popravili priamo na ulici Zobraziť galériu (2)
Ahmeda popravili priamo na ulici (Zdroj: Reddit, Youtube)

PARÍŽ - Neváhal sa obetovať pri ochrane novinárov a verejnosti. Keď ho atentátnici zranili, prosil o milosť. No nedostal ju, vrahovia s ním nemali žiadne zľutovanie. Moslimský policajt bol podľa mnohých najväčším hrdinom stredajšieho krvavého útoku na francúzsky satirický týždenník.

Bolo to úplne bežné ráno, kedy sa pracovníci redakcie časopisu Charlie Hebdo vydali do práce. Zhruba hodinu pred obedom mali poradu. Tú však prerušili dvaja maskovaní atentátnici, ktorí si prišli po ich životy. Nepáčilo sa im, že si novinári robia srandu z ich viery. Útočníci na mieste zastrelili desať novinárov vrátane šéfredaktora Stephana Charbonnierra.

Tam sa však ich krvavé vyčíňanie neskončilo. Keď vyšli na ulicu, narazili na ďalších policajtov. Najprv popravili Charbovho osobného strážcu a krátko nato sa ich obeťou stal aj štyridsaťdvaročný dôstojník Ahmed Merabet. Práve jeho ľudia po smrti oslavujú ako najväčšieho hrdinu. Keď ho páchatelia postrelili, ostal ležať na chodníku. Zdvihol ruku na znak toho, aby ho nechali žiť. "Chcete ma zabiť?," spýtal sa. Strelec odpovedal: "OK, šéfe," a vzápätí mu vpálil guľku do hlavy.

Útočníci porušili príkaz Koránu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit, Youtube)

Video tohto barbarského činu sa ešte včera objavilo na internete a vyvolalo obrovské pobúrenie nad krutosťou atentátnikov, ktorými sú bratia Said (34) a Cherif (32) Kouchaiovci. Ahmeda zavraždili napriek tomu, že bol rovnako ako oni moslim. Korán pritom zakazuje zabitie iného moslima. To len dokazuje, že islamskí extrémisti sa nezastavia pred ničím a pre svet predstavujú ozajstnú hrozbu.

Video nie je vhodné pre slabé povahy a osoby mladšie ako 18 rokov

Útok v Paríži

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu