Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Putin dostal otázku na telo: A potom prišlo pikantné priznanie pred celým svetom!

Alina Kabajevova a Vladimir Putin Zobraziť galériu (2)
Alina Kabajevova a Vladimir Putin (Zdroj: twitter, facebook)

MOSKVA - Vodca Kremľa opäť ukázal, že vie okúzliť davy. Na výročnej tlačovej konferencii totiž rečnil nielen o geopolitike, ekonomickej kríze či ruských úspechoch, ale stihol saaj odviazať a čo to prezradiť zo svojho súkromného života. Najviac prekvapil slovami o tom, že je zamilovaný. Pritom sa rozviedol iba pred rokom a pol. Vtedy sa špekulovalo, že kvôli gymnastke Aline Kabajevovej.

Najsilnejší muž planéty hodinu a pol hovoril o tom, ako sa nevzdá NATO a vyzval Rusov k jednote a sile. Vážny tón však ku konci svojho príhovoru výrazne zmenil. Smial sa, vtipkoval a dokonca prezradil intímnosti zo svojho života. Podľa niektorých to bolo groteskné, odborníci na marketingovú komunikáciu hovoria o zámere vykresliť Putina nielen ako vodcu, ale aj ako jemného vyrovnaného jedinca. Vraj ako dôkaz toho, že nie je blázon.

Putin dostal otázku na
Zobraziť galériu (2)

Tému nastolila jedna z novinárok, ktorých bolo dokopy prítomných až 1200. „V mojom živote je veľa lásky,“ narážal Putin na vzťah s Alinou Kabajevovou. Potom však dodal, že nezabudol ani na exmanželku Ľudmilu, s ktorou má deti. „Máme dobrý a priateľský vzťah, navštevujem sa so svojimi deťmi, aj keď nie tak často, ako by som chcel,“ priznal. Milenecký vzťah Putina a športovkyne sa prevalil ešte v roku 2008, ale obaja to dlho popierali.

Putin parafrázoval rozhovor s jedným z európskych politikov, ktorému hovoril o svojom vzťahu k mladej milenke. Zrejme išlo o Silvia Berlusconiho, ktorý bol za svoj milenecký vzťah dokonca súdený. "Si zamilovaný?", spýtal sa ho jeden z politických lídrov, ktorého nazýva "európsky priateľ". "Čo to znamená?" prekvapene uviedol Putin. "Keď niekoho milujete?, vysvetlil politik. "Áno," odpovedal Putin. "A ty si tiež milovaný?", vyzvedal ďalej  európsky líder. "Áno," dodal Putin. "Tak je to lepšie," uzavrel európsky priateľ. "Všetko je v poriadku, neboj sa," odpovedal mu ruský prezident s tým, že si vydýchol, že je v poriadku a nie je blázon. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu