Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík (27) útočil na kamaráta (†22) sekerou do hlavy: Zavraždil ho pre 18 eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

BRNO - Otrasný pohľad sa naskytol matke, ktorá našla v byte svojho zavraždeného syna. Páchateľ 22-ročnému mladíkovi zasadil sekerou do hlavy brutálne rany, a tak ho pripravil o život. Všetko kvôli päťstokorunáčke (18 eur).

27-ročný obyvateľ Brna surovo zavraždil o päť rokov mladšieho muža. Českí kriminalisti zadržali páchateľa a obvinili ho z vraždy. Skrvavené telo 22-ročného mladíka našla v byte jeho matka. Vrah surovo konal kvôli sporu o 500 českých korún, citovala Antonína Hrdličku z polície televízia Nova. Obvinený je už vo väzbe a v prípade dokázania viny mu hrozí až 20 rokov za mrežami.

Policajné vyšetrovanie odhalilo, že obeť požičala známemu 800 českých korún. Dlžník síce peniaze priniesol no s tým, že vráti len tri stovky. "Vznikla hádka o peniaze. V nej páchateľ vzal sekeru, ktorú mal jeho známy doma a zasadil mu ňou niekoľko rán do hlavy. Obeť na mieste zraneniam podľahla," cituje kriminalistu Tv Nova.

O pár hodín po brutálnom incidente išla do bytu navštíviť svojho syna nič netušiaca matka. Syn jej neotváral a dnu sa dostať nemohla, pretože dvere boli zamknutú zvnútra. Zavolala zámočníka. Keď sa dvere podarilo otvoriť, naskytol sa im otrasný pohľad.

Podľa polície sa páchateľ k desivému skutku priznal.   

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu